Nike Air Max 90 QS ‘Viotech’ 2.0 813

Er komt een zeer kleurrijke sneaker aan, genaamd de Air Max 90 QS ‘Viotech’. De Nike Air Max 90 is een sneaker die iedereen wel kent en de geschiedenis van de AM 90 is gigantisch. Met talloze designs, aanpassingen en iteraties is het model wellicht één van de meest invloedrijke sneakers in de sneakergeschiedenis.

De colorway ‘Viotech’ hebben we eerder langs zien komen. Uiteraard kennen de meeste de Nike Air Max 1 Viotech’. Onlangs kregen we de informatie dat de Nike Dunk ‘Viotech’ dit jaar ook wéér een nieuwe release zal krijgen! Deze kleurrijke Dunk sneaker wordt in de herfst van 2019 verwacht maar de Air Max 90 Viotech 2.0 keert deze maand al terug!

Het bovenwerk van de Nike Air Max 90 QS ‘Viotech’ is opgebouwd uit kleurrijke suède panelen. Op de hiel is de branding te vinden en beschikt, net zoals op de Air Unit, over gele accenten. De Swoosh is wit en past mooi bij de witte midsole. De tong en veters komen in een coole grijze kleur.

De Nike Air Max QS ‘Viotech’ is vanaf donderdag 25 juli 2019 verkrijgbaar via Nike.com en verschillende Nike retailers. Kijk snel verder om de foto’s te bekijken.


Nike Air Max QS ‘Viotech’ | CD0917-300

Nike Air Max 90 QS 'Viotech 2.0'

CD0917-300 · Prijs vanaf €101,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 QS 'Viotech'
Air Max 90 QS 'Viotech'

Previous ArticleNext Article

adidas dropt een kleurrijke 4D sneaker op de ZX 2K 3

adidas heeft weer iets unieks op de kalender gezet, namelijk de adidas ZX 2K 4D sneaker in een ‘Yellow/Red’ colorway. adidas staat er bekend om dat zij de techniek van de prestatieschoenen voor atleten her gebruiken voor hun lifestyle-lijn. Wat zo bijzonder is aan deze sneaker is dat die gemaakt is van 3D printing apparatuur! Het is niet de eerste sneaker van adidas die op deze manier is ontworpen. De sneaker is vanaf 4 april verkrijgbaar. Deze beloven hard te gaan!

adidas ZX 2K 4D | FV9028

Met een 3D-geprinte rastermiddenzool, die digitaal is gecreëerd met licht, zuurstof en vloeibare hars is de adidas ZX 2K 4D dé sneaker van de toekomst! Het bovenwerk van lichtgewicht air-mesh met een expressief kleurenspectrum wordt omlijst door overlays. Daarnaast is er natuurlijk de kenmerkende ZX-hielframe gecombineerd met een futuristische look van nauwkeurig geplaatste ondersteuning. Wat de schoen nou zo bijzonder maakt is de zool, die is namelijk gemaakt met een 4D apparaat. De gedachte hierachter is dat het gebaseerd is op 17 jarige sportersdata. Culturele details smelten samen met technologische vooruitgang tot een expressief spectrum. De sneaker blijft trouw aan de innovatieve geest van de ZX met de baanbrekende adidas 4D-middenzool, en valt met z’n stoere bovenwerk op in de grijze massa. Het is een zeer kleurrijke sneaker die je naast de toffe details niet kan missen.

Release info

De adidas ZX 2K 4D sneakers zijn vanaf zaterdag 4 april 2020 verkrijgbaar! Nog heel even wachten dus, maar voor je het weet is de tijd zo om. Om 10:00 uur moet je klaarzitten want dan zijn ze online verkrijgbaar via adidas en diverse geselecteerde adidas-retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

adidas ZX 2K 4D 'Yellow/Red'

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders
Images by adidas

Er komt een ‘Bold’ colorway aan op de Nike Air Force 1 Low 7

Nike heeft weer goed nieuws voor ons. Er komt binnenkort een nieuwe ‘Bold’ colorway op de Nike Air Force 1 Low. De sneaker is dit jaar al in ontzettend veel nieuwe colorways verschenen en Nike is voorlopig nog niet klaar met het ontwerpen van nieuwe colorways. Dit keer verschijnt de klassieker in een zwart tintje.

De Nike Air Force 1 Low bestaat al heel wat jaartjes en sinds zijn lancering is de sneaker al in ruim 1700 colorways uitgebracht. Van basic wit en zwart, tot een dragon print, het staat dit model allemaal fantastisch. Sinds zijn lancering is het design van de sneaker weinig veranderd, maar ondanks dat heeft de Air Force 1 de afgelopen maand toch een aantal ‘aanpassingen’ ondergaan. Zo is de sneaker meerdere malen uitgebracht met een kleine aanpassing, zoals de Nike Air Force 1 Shadow. Een kenmerk van de Air Force 1 is het zilveren medaillon op de neus.

Nike Air Force 1 Low ‘Bold Air’ | CJ1393-001

Nike heeft zich deze keer wat bescheiden gehouden. De sneaker beschikt namelijk over een overall zwart bovenwerk en heeft witte details. Zo is de outsole wit van kleur en ook bevindt zich een witte streep boven de midsole. Op de midsole bevindt zich tweemaal het woord ‘Air’ waarvan een wit en een zwart met een witte streep erdoorheen. Deze witte streep loopt door over de heel. De sneaker is gemaakt van stevig leer.

Wanneer deze colorway precies zal releasen is nog niet bekend. We verwachten dat de sneaker dit jaar nog verkrijgbaar zal zijn op Nike.com. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Hier staan alle sneakers die binnenkort uitkomen. Check hieronder de afbeeldingen van deze te gekke sneaker!

Nike Air Force 1 Low 'Bold Air'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by Nike

De Nike Air Max 90 ‘Re-craft Orange’ komt wel erg dichtbij de Infrared 33

Het zal jullie geheid niet ontgaan zijn: De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar 30 jaar. Door het hele jaar heen worden talloze oude én nieuwe colorways uitgebracht. Het model krijgt zelfs meerdere collabs waarvan eentje met The Basement. De diehard Air Max 90 fanaten wachtte echter al sinds de start van 2020 op de introductie van maar 1 colorway: De Infrared. Vorige maand gingen er al langzaam wat beelden rond van de extreem gewilde colorway. Er gaan momenteel ook beelden rond van een Nike Air Max 90 die enorm veel lijkt op de Infra red, deze variant heeft alleen oranje details. We verwachten deze Nike Air Max 90 ‘Re-craft Orange’ in 2020. 

De Nike Air Max 90 is ontworpen door de legendarische sneakerontwerper Tinker Hatfield. Het design van de sneaker is geïnspireerd op de Italiaanse sportauto’s. De combinatie tussen subtiele en schreeuwerige kleuren past perfect bij de auto’s maar ook bij de sneakers. De plastieken details op de sneaker staan voor de aerodynamische details die gebruikt werden op de auto’s. Het effect hiervan was dat de auto’s beter en sneller konden bewegen en dus gestroomlijnder waren. Dit effect vond Tinker Hatfield zo interessant dat hij het terug wilde laten komen in de sneaker.

Nike Air Max 90 ‘Re-craft Orange’ | CW5458-101

Deze Nike Air Max 90 ‘Re-craft Orange’ zal uitkomen in een colorway die enorm veel lijkt op de Infra red colorway. Alle details zijn hetzelfde behalve de kleur. In deze release heeft Nike gebruik gemaakt van oranje details in plaats van Infrared. Of deze colorway een warm-makertje of de dichtstbijzijnde Infra Red colorway is kunnen we helaas nog niet zeggen. 

Wat we wel kunnen zeggen is dat deze Nike Air Max 90 ‘Re-craft Orange’ uit zal komen in 2020 bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor updates over deze release.

Nike Air Max 90 Re-Craft 'Orange'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
 Re-craft Orange
 Re-craft Orange
 Re-craft Orange
 Re-craft Orange