Skip to content
Upcoming

Kith x ASICS Gel Kayano 5 ‘Oasis’

19 juli 2019 16:45
Kith x ASICS Gel Kayano 5 ‘Oasis’

Kith en Asics gaan samenwerken en presenteren hun ‘Oasis’ collectie. De collectie beschikt over kleding, accessoires en een special edition ASICS Gel Kayano 5, ideaal voor het zomer seizoen! Ronnie Fieg is de eigenaar van Kith en heeft door de jaren heen verschillende creatieve samenwerkingen gehad met Asics.

Voor de nieuwe samenwerking tussen Asics en Fieg vieren de merken de stijl van de Gel-Kayano 5 die al 20 jaar bestaat. De sneaker komt in een vrolijke zomerse colorway.

De collectie
De collectie bestaat uit 2 tee’s, een mini logo tee en gewone tee. Een tee heeft een logo dat geïnspireerd is op het Windows 95 logo. Beide shirts worden aangeboden in 3 colorways dus er is genoeg keus. In de collectie zit ook een korte zwembroek die ook in 3 colorways wordt aangeboden en is voorzien van een mesh voering. Een ander leuk item in de collectie is de Serif Bucket hoed die ook in dezelfde kleuren en stoffen komen.

De Asics Gel-Kayano 5 OG ‘Oasis’ beschikt over verschillende materialen namelijk mesh, suède en leer. De sneaker is voornamelijk wit en grijs, maar heeft oranje, mint en rode accenten. De kleurrijke accenten geven het model iets meer diepte en maken het meer een zomers model. Op de sneaker is ook de branding van Asics en Ronnie Fieg te vinden.

De collectie wordt vandaag, op vrijdag 19 juli, om 17.00 uur gereleased via de website van Kith. Scrol verder naar beneden om de foto’s te bekijken.


Kith x ASICS Gel Kayano 5 “Oasis”