Skip to content
Upcoming

De Air Force 1 krijgt weer Removable Swooshes

19 juli 2019 15:18
De Air Force 1 krijgt weer Removable Swooshes

We hebben de Air Force 1 natuurlijk al een aantal keer gezien met Removable Swooshes. Denk bijvoorbeeld aan de Travis Scott x Nike Air Force 1 en de Air Force 1 Velcro Swoosh Pack. Nu komt de Removable Swoosh terug. Opnieuw op een witte en zwarte Air Force 1.

Air Force 1 ‘White’

De Air Force 1 zal in twee verschillende, klassieke kleuren komen. Om te beginnen kijken we naar de witte colorway. Deze komt in een klassiek wit bovenwerk van premium leer. Net als het bovenwerk is de mid- en outsole wit gekleurd. Echter heeft de sneaker, naast de witte uitstraling toch ook een aantal opvallende en mooie details. Kijk bijvoorbeeld naar de hak van de sneaker. Daar zit een donkerblauw paneel van spijkerstof. Ook op de tong zit een mooi detail. Hier zit een paneel met de Nike branding in een crème bruine kleur. Deze twee details passen perfect bij de Removable Swooshes die bij de sneaker komen.

De eerste swoosh is precies van hetzelfde materiaal gemaakt als het paneel op de tong. Deze lichtbruine Swoosh is via klittenband op de Air Force 1 te bevestigen. Ditzelfde geldt voor de twee spijkerstoffen Swooshes. Eén in dezelfde kleur als het spijkerstof op de hak en één in een iets lichtere kleur.

Nike Air Force 1 '07 LV8 3 'Vachetta Tan'

CT2253-100 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Removable Swooshes

Air Force 1 ‘Black’

De tweede en laatste colorway is de zwarte. Deze komt in een volledig zwart bovenwerk met een zwarte mid- en outsole. Net als bij de witte colorway zitten de details in de hak en de tong van de Air Force 1. Deze zijn namelijk gemaakt van patent leather. Hierdoor glimmen deze details.

Ditzelfde geldt voor bijbehorende Swooshes van deze colorway. Deze zijn namelijk goud, zilver en brons gekleurd met hetzelfde glim effect als bij de details op de hak en tong.

Nike Air Force 1 '07 LV8 3 'Black'

CT2252-001 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders

Een concrete release datum van beide sneakers is nog niet bekend. Wel verwachten we de twee colorways van de Air Force 1 Removable Swooshes begin augustus voor €110,-.


Air Force 1 Removable Swooshes
Air Force 1 Removable Swooshes
Air Force 1 Removable Swooshes
Air Force 1 Removable Swooshes
Air Force 1 Removable Swooshes