Skip to content
Upcoming

De dad shoe trend vervolgt met deze Saucony Grid Web

18 juli 2019 16:04
De dad shoe trend vervolgt met deze Saucony Grid Web

Een van de meest opvallende trends van tegenwoordig is zonder twijfel de dad shoe trend. De Saucony Grid Web voldoet aan deze trend en komt nu terug in een moderne twist!

Over Saucony
Saucony is een Amerikaans merk voor sportschoenen die door 4 bedrijfsmannen is opgericht. De eerste fabriek van het bedrijf werd opgericht in 1898 in Kutztown, Pennsylvania, aan de oever van de Saucony Creek. De naam Saucony is ook geïnspireerd op Saucony Creek.

De Saucony Grid Web
In het jaar 2000 kwam de Saucony GRID Web voor het eerst uit. De sneaker stond voor de technologie veranderingen voor het jaar 2000. De Saucony Grid Web staat voor alle atletische stijl veranderingen die zich in het jaar 2000 afspeelden. Minimalistische ontwerpen werden ingeruild voor chunky tussenzolen en bovenwerken van grof mesh, al met al is hierdoor de ‘Dad Shoe’ ontstaan.

De Saucony Grid Web beschikt over een Grid demping systeem dat verborgen is in de hiel. De ontwerpers van Saucony hielden de typische Saucony driehoekige panelen en groeven en gaven deze verschillende kleuren. Op de zijkant van de sneaker is een paneel met het Saucony logo in een gradient oranje/gele kleur te zien. Een nieuw detail wat ze hebben toegevoegd is het plastic TRB stukje om de hiel en voorvoet.

Op het bovenwerk van de sneaker worden de veters beschermd door een compact stretch neopreen. Op het bovenwerk kun je ook drie stippen vinden, deze stippen beschikken over een Scotchlite tape. Scotchlite is een reflecterende tape en staat als verwijzing naar Saucony iconische ‘River’ logo. Nu, 19 jaar later nadat het chunky dad shoe model zich voor het eerst introduceerde komt het model terug! De Grid Web zal wereldwijd releases op 26 juli 2019 voor een prijs van €130,-. Niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje bij ons blog; Sale bij Foot Locker, Scoor nu de beste pareltjes


Saucony Grid Web | S70466-1

Saucony Grid Web 'White/Multi'

S70466-1 · Prijs vanaf €199,-

Naar alle aanbieders