Pick of the Week #29: Nike Air Max 270 React Optical 199

Vorige week waren we in de ban van de vintage oogende Nike Blazer (mede door de release van Stranger Things), maar deze week springen we terug naar het heden met de innovatieve Pick of the Week #29: De Nike Air Max 270 React Optical. Dit hybride model combineert het beste van twee modellen in één, namelijk de soepele Nike React foam zool met de comfortabele air bubble van de Nike Air Max 270. Kortom: Big Air, with GO.

Nike Air Max 270 React Optical | AT6174-001

De Nike Air Max 270 React is geïnspireerd op de optische zwart/wit patronen die ervoor zorgen dat het oog tript door de geometrische patronen. Hierdoor lijkt het net of er iets beweegt, maar dat is slechts een illusie. De comfortabele Air Max is echter geen illusie! Deze opvallende Air Max 270 unit en middenzool van Nike React foam zorgen voor ongeëvenaard comfort van hak tot teen, de hele dag door. Nike React technologie zorgt voor een zeer soepele ervaring, maakt de sneaker lichter en zorgt voor meer flexibiliteit. Het gelaagde knit materiaal op de upper voelt licht aan en zorgt voor een moderne look.

Deze Nike Air Max 270 React is er zowel voor dames, heren als kids beschikbaar. Benieuwd bij welke store jij deze sneaker kan verkrijgen? Check dan via de link hieronder de volledige storelist.

Air Max 270 React Optical

Dames

Nike WMNS Air Max 270 React 'Black'

Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders

Heren

Nike Air Max 270 React 'Black'

Prijs vanaf €144,-

Naar alle aanbieders

Kids

Nike Air Max 270 React

Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders
Air Max 270 React Optical
Air Max 270 React Optical
Image by Nike
Previous ArticleNext Article

Levi’s x Nike onthullen nieuwe deels customizable collectie 121

Big news! De twee Amerikaanse giganten Levi’s x Nike gaan opnieuw samenwerken. Dit keer werken beide merken aan een kledingcollectie en customizable sneakers, ook wel Nike by You genoemd (vroeger Nike iD).

Levi’s x Nike

Het iconische denimlabel Levi’s werkt dus opnieuw samen met Nike nadat ze eerder hebben samengewerkt aan de Air Jordan 4. Na het grandioze succes van de Levi’s x AJ IV komen beide merken nu dus met een kledingcollectie en sneakers (Nike By You) die in een aantal opties aanpasbaar zijn.

De Levi’s By You collectie nodigt je uit om zelf een creatie te maken door verschillende opties toe te passen op de beschikbare modellen. De opties zullen bestaan uit verschillende materialen zoals denim, leer, corduroy en sherpa die op hun beurt ook nog weer beschikbaar zullen zijn in verschillende kleuren. Door de keuzes die jij maakt met de verschillende opties ontstaat er een uniek paar. Alle opties zullen op drie verschillende sneakers beschikbaar komen, te weten de Air force 1 High, Air Force 1 Low en de Air Max 90.

De kledingcollectie zal bestaan uit de bekende Levi’s 501 jeans en de ‘Trucker’ jackets met een Levi’s x Nike all-over print en komt beschikbaar in twee kleuren, te weten: Denim Blue en Denim Red.

Benieuwd wanneer we deze collab kunnen verwachten? De Levi’s x Nike By You collectie vanaf nu beschikbaar. Wanneer de kledingcollectie beschikbaar komt is nog niet bekend.

Levi's x Nike
Levi's x Nike
Levi's x Nike
Levi's x Nike
Levi's x Nike
Levi's x Nike
Levi's x Nike
Levi's x Nike
Levi's en Nike collectie
Levi's en Nike collectie
Levi's en Nike collectie
Levi's en Nike collectie
Levi's en Nike collectie
Images by Levi’s

Nike’s Air Force 1 Type ‘N.354’ komt in 2 nieuwe colorways 31

De ‘N.354’ reeks van Nike blijft groeien in 2019. Nu zijn er twee nieuwe colorways onderweg van de Air Force 1 Type ‘N.354’ lijn. Het gaat om twee witte colorways waarvan de ene over gele details beschikt en de ander over zwarte details.

Nike’s Air Force 1 Type is onderdeel van de ‘N.354’ familie, een eerbetoon aan de snelste mijl van Steve Prefontaine. De sneaker is een klassieker en beschikt over een handgemaakte look. Het is mogelijk om de sluiting en verstelbare details goed te zien, omdat de schoen is gemaakt van transparant materiaal.

Eén van de prioriteiten van Nike is het vernieuwen en verbeteren van technologie in sneakers. Nike bracht in 2019 een nieuwe, experimentele lijn uit genaamd ‘N.354’. De collectie haalt inspiratie uit het verleden, heden en toekomst. Dit wordt gecombineerd tot een bijzondere sneaker die de grenzen verlegt.

Nike Air Force 1 Type ‘N.354’ | Details

Er komen twee nieuwe colorways van de Air Force 1 Type ‘N.354’. Beide colorways zijn wit, echter beschikken de details over verschillende kleuren. De ene heeft gele details en de ander zwarte details. Beide colorways hebben een gedeeltelijke binnensleeve die zorgt voor een aansluitend gevoel. Daarnaast bevat de sneaker ook over Flywire kabels en een verstelbaar bandje die voor nog meer ondersteuning zorgen rondom je middenvoet.

De ontwerpers bij Nike besloten om de kleuren zo simpel mogelijk te houden, omdat het ontwerp al over vele details beschikken die duidelijke taal spreken. Op het witte, lederen bovenwerk kan je handgeschreven ‘N.354’ branding vinden. Ook zorgt tape op de naden en zichtbare stiksels voor een handgemaakte look. Achterop de sneaker is de verstelbare band te vinden. Deze beschikt over een gele en een zwarte kleur. De binnenkant van de upper is transparant. Dit zorgt ervoor dat je de Flywire kabels kan zien lopen onder de gedeeltelijk transparante Swoosh.

Op de oversized rubberen neus staat een geometrisch patroon dat is geïnspireerd op de technische handleiding die in de jaren ’70 en ’80 te vinden waren in de schoenendozen. De kleurrijke, elastische tong heeft een geperforeerd patroon dat voor nog meer ventilatie zorgt.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum bekend voor de twee aankomende colorways. Wel hebben we al foto’s ontvangen, scroll naar beneden om de nieuwe colorways te bekijken! Vergeet niet om dagelijks onze Releasekalender in de gaten te houden om up-to-date te blijven van upcoming releases.


Nike Air Force 1 Type 'N354' - Black & White

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Type

Nike Air Force 1 Type 'N354' - Yellow

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Type
Images by Nike

Nike Air Max 1 OG Leather 97 SC unboxing, review & on feet KixFix 29

Dit keer heb ik een extra speciale Unboxing video voor jullie. Ik denk dat je deze sneaker al vintage kan noemen, zo oud al, maar je zou het niet aan het paartje kunnen zien behalve aan de sizetag in de tong. Ik ben super dankbaar dat ik deze gem heb kunnen kopen. Check de video voor een closer look en natuurlijk om erachter te komen hoe oud deze Nike Air Max 1 OG Leather 97 SC | 604005-163 is. Have a great week everybody!!✌️