Skip to content
Upcoming

adidas X AriZona Iced Tea collectie

17 juli 2019 16:27
adidas X AriZona Iced Tea collectie

Iced Tea, een perfect verkoelend drankje voor de warme zomerdagen. Hiervan zijn er verschillende merken, maar één merk springt er toch altijd wel bovenuit door de leuke verpakkingen en de heerlijke smaken. We hebben het dan natuurlijk over AriZona Iced Tea. Dit keer houdt dit merk zich echter ergens anders mee bezig dan met Iced Tea, namelijk met sneakers. AriZona Iced Tea is de samenwerking aangegaan met adidas en dit heeft geleid tot een enorm kleurrijk kleurenpalet op de sneakers. De adidas X AriZona Iced Tea collectie bestaat uit 2 verschillende colorways op zowel de adidas Continental 80 als de adidas Yung-1.

Iedereen heeft de verfrissende drankjes van AriZona Iced Tea vast wel eens in de schappen zien staan. Velen zullen zich de turquoise met roze bloesem verpakking wel voor de geest kunnen halen van de Green Tea met honing. Maar het assortiment van dit merk is veel groter dan dat. Genoeg kleurrijke inspiratie dus voor nieuwe colorways op sneakers. Toch zien we de meest bekende verpakking van AriZona Iced Tea terugkomen op beide sneakers in deze collectie, samen met één andere colorway die geïnspireerd is op de Lemon Iced Tea smaak. Jammer genoeg zullen deze sneakers alleen releasen in de pop-up store in New York.

De details

De adidas X AriZona Iced Tea collectie bestaat dus uit 2 verschillende colorways. Als eerste kijken we naar de colorway die geïnspireerd is op de AriZona Green Tea Honey. De gehele upper van zowel de Continental 80 als van de Yung-1 is voorzien van een turquoise basis met daaroverheen fel roze bloesem bloemen. Ook de midsole van beide modellen is voorzien van deze turquoise kleur. Verder vind je nog enkele roze en zwarte details op. Maar het meest opvallende detail dat terug te zien is op deze sneakers, is het label op de tong. Deze is zwart met een goudkleurige omlijning. Op dit label staat “Great Buy! 99¢”. Dit label is ook te vinden op de blikken van AriZona Iced Tea, maar dat is niet het enige wat dit label zo belangrijk maakt. De sneakers zullen namelijk releasen in de pop-up store in New York voor slechts 99 dollar cent!

adidas X AriZona Iced Tea
Images by: @drinkarizona

De tweede colorway in deze adidas x AriZona Iced Tea collectie is geïnspireerd op de Iced Tea Lemon. Deze colorway bestaat uit veel verschillende en felle kleuren. Denk hierbij aan turquoise, roze en geel. De colorway wordt echter iets verzacht door het gebruik van een zandachtige kleur. Ook op deze twee sneakers vind je details terug die te vinden zijn op de verpakking van de Iced Tea. Zo zie je op de adidas Yung-1 het logo van AriZona Iced Tea dat gestikt is op de zijkant van de toebox. Daarnaast is de streep die normaal gesproken over de zijkant van de Continental 80 loopt verwisseld voor 3 gele strepen. Net zoals bij de vorige colorway, vind je ook op deze sneakers een label op de tong met “Great Buy! 99¢”. Dit label is echter roze van kleur.

adidas X AriZona Iced Tea
Images by: @drinkarizona

De 4 sneakers uit de adidas x AriZona Iced Tea collectie zullen, jammer genoeg, alleen verkrijgbaar zijn in de pop-up store in New York. Op donderdag 18 en vrijdag 19 juli zijn ze te bemachtigen voor een prijs van slechts 99 dollar cent. Voor de mensen die connecties hebben in en/of rondom New York bestaat er natuurlijk nog een kans om deze opvallende sneakers te bemachtigen.