Skip to content
Upcoming

Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 29

15 juli 2019 14:30
Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 29

Het is weer een nieuwe week en ook deze week komen er weer een aantal mooie pareltjes uit! Zo verwachten we deze week de UNDERCOVER X Nike Daybreak, Air Jordan Mars 270 ‘Fire Red’, Nike Air Max 1 QS ‘Sketch To Shelf’ en nog veel meer. Voor alle aankomende releases check je natuurlijk onze releasekalender.


Nike Air Force 1 Type ‘N354’ | CI0054-100

Nike heeft hun iconische Air Force 1 gereconstrueerd. De Nike AF1 komt in een ‘Summit White’ colorway. De sneaker maakt gebruik van verschillende materialen, zoals de transparante delen op de zijkant van de sneaker en de zichtbare stiksels. Op de hiel is een verstelbare riem, zo kun je de sneaker aanpassen aan de ideale pasvorm. Op de sneaker is in een handgeschreven font de ”N.354” branding geschreven.

Nike Air Force 1 Type 'N354' - White

CI0054-100 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders

Fear Of God X Nike Air Skylon II ‘Light Bone’ | BQ2752-003

Fear Of God is een kleding merk dat uit Los Angeles komt. Het is een merk dat gebruik maakt van oversized maten en haalt inspiratie uit de jaren ’90. Dit zorgt voor comfortabele, maar toch stijlvolle collecties. De eerste sneaker in samenwerking met Nike bestond uit een compleet nieuwe model, de Nike Air Fear Of God 1. Deze sneaker had een prijskaartje van €350,- en was dus redelijk prijzig. De daarop volgende drop bestond uit de Air Skylon II en is aan te schaffen voor €120,-. Nu keert de Air Skylon II terug in een ‘Light Bone’ colorway.

Fear Of God X Nike Air Skylon II 'Light Bone'

BQ2752-003 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan Mars 270 ‘Fire Red’ | CD7070-100

De zoon van icoon Spike Lee heeft in samenwerking met Jordan Brand een nieuw silhouet ontworpen, genaamd de Air Jordan Mars 270. De Air Jordan Mars 270 beschikt over elementen van vele verschillende modellen, zoals de Air Jordan 1, 4 en 6. Daarnaast heeft de sneaker een moderne Air Max 270 zool in de hak. Van het model komen, tot zover bekend, 2 verschillende colorways. Een ‘Fire Red’ colorway en een ‘Green Glow’ colorway.

Air Jordan Mars 270 'Fire Red'

CD7070-100 · Prijs vanaf €158,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 270 React ‘Electro Green’ | AT6174-300

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van lichte, gelaagde materialen. In plaats van de bekende genaaide overlays zijn deze materialen vast gemaakt door de bar tack technique. Deze techniek wordt onder andere ook toegepast op de nike Element React 87. Het golvende design loopt van de voorvoet helemaal naar de hiel van de sneaker die op hun beurt in verschillende kleuren zijn opgebouwd. De upper wordt gecompliceerd door een snel vetersysteem met traditionele tong. De sneakers zijn eenvoudig aan te trekken dankzij het lipje. De opvallende Air Max 270 unit en middenzool van Nike React zorgen voor veel comfort.

Nike Air Max 270 React 'Electro Green'

AT6174-300 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

adidas Ultra Boost 19 ‘Black’ | G54014

De adidas Ultra Boost is een super comfortabele sneaker. De zool is gemaakt van het bekende Boost materiaal wat duurzaam en enorm zacht is. Het resultaat hiervan is dat de sneakers extra goed meeveren en aansluiten op de voeten van de drager. Een andere grote eigenschap is de primeknit upper. Het signature materiaal van adidas sluit strak maar ademend om de voeten van de gebruiker waardoor de sneakers altijd goed zitten en aanvoelen.

adidas Ultra Boost 19 'Black'

G54014 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders

UNDERCOVER X Nike Daybreak ‘Yellow’ | BV4594-700

Het bovenwerk van de Daybreaker is gemaakt van geel en licht grijs. De sneaker maakt gebruik van synthetische materialen zoals, suède en leer. Op de midsole is de UNDERCOVER branding tag aangebracht. Deze tag is ook aanwezig op het Nike tab logo op de tongue.

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Yellow'

BV4594-700 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 QS ‘Sketch To Shelf’ OG Red | CJ4286-101

De sneaker heeft een style die gebaseerd is op een schets van de Air Max 1. Zo zijn duidelijk de penseel en potlood strepen te zien op de upper. Toffe details op deze sneaker zijn de ‘aantekeningen’ die op verschillende plekken staan zoals de hiel en mudguard. Toen de Air Max 1 in 1986 getest werd stonden er ‘stippen’ boven de Air Unit, deze stippen zijn ook nu als detail toegevoegd.

Nike Air Max 1 QS 'Sketch To Shelf' OG Red

CJ4286-101 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 QS ‘Sketch to Shelf’ Black | CJ4286-001

Net zoals bij de witte versie staan er over het gehele bovenwerk kleine details met teksten van welk materiaal de sneaker gemaakt moet worden en hoe hoog en lang elk stuk van de sneaker wordt. In tegenstelling tot de witte versie van de ‘Sketch to Shelf’ is de zwarte versie all-black. De tekst op de upper is hierdoor ook wit met dikke witte lijnen op de midsole. Kleine details zijn nog te vinden in de schoen waar “Sample Property Of Nike Not For Resale” in staat en op de hiel waar het Nike Air Logo en de handtekening van Tinker Hatfield staat.

Nike Air Max 1 QS 'Sketch to Shelf' Black

CJ4286-001 · Prijs vanaf €183,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 4 Retro Flyknit ‘Royal Blue’ | AQ3559-400

De sneaker heeft een bovenwerk dat gemaakt is van het comfortabele en flexibele Flyknit materiaal. Hierdoor is de sneaker perfect voor de zomer doordat het een stuk luchtiger is dan materialen zoals leer. Daarnaast beschikt het bovenwerk over plastic in dezelfde kleur als het Flyknit. Zo zijn zowel de wings als de hak van plastic gemaakt om de sneaker toch wat stabiliteit te geven. De midsole en outsole hebben ook dezelfde kleur als het bovenwerk. Alleen het Jumpman logo op de onderkant van de sneaker is zwart gekleurd. De rest bestaat volledig uit dezelfde ‘Royal Blue’ kleur.

Air Jordan 4 Retro Flyknit 'Royal Blue'

AQ3559-400 · Prijs vanaf €276,-

Naar alle aanbieders

Pharrell X adidas Solar Hu Glide ‘Cream’ | EG7767

Pharrell Williams en adidas werken al een lange tijd samen en nu komen er vier nieuwe colorways van het SolarHu Glide model. Een van de meest opmerkelijke colorways is de ‘Cream’. Het model beschikt over adidas Solar Hu branding op het bovenwerk. De Boost zool maakt het ontwerp uiteindelijk helemaal af.

Pharrell X adidas Solar Hu Glide 'Cream White'

EG7767 · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders