Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 29 466

Het is weer een nieuwe week en ook deze week komen er weer een aantal mooie pareltjes uit! Zo verwachten we deze week de UNDERCOVER X Nike Daybreak, Air Jordan Mars 270 ‘Fire Red’, Nike Air Max 1 QS ‘Sketch To Shelf’ en nog veel meer. Voor alle aankomende releases check je natuurlijk onze releasekalender.


Nike Air Force 1 Type ‘N354’ | CI0054-100

Nike heeft hun iconische Air Force 1 gereconstrueerd. De Nike AF1 komt in een ‘Summit White’ colorway. De sneaker maakt gebruik van verschillende materialen, zoals de transparante delen op de zijkant van de sneaker en de zichtbare stiksels. Op de hiel is een verstelbare riem, zo kun je de sneaker aanpassen aan de ideale pasvorm. Op de sneaker is in een handgeschreven font de ”N.354” branding geschreven.

Nike Air Force 1 Type 'N354' - White

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Fear Of God X Nike Air Skylon II ‘Light Bone’ | BQ2752-003

Fear Of God is een kleding merk dat uit Los Angeles komt. Het is een merk dat gebruik maakt van oversized maten en haalt inspiratie uit de jaren ’90. Dit zorgt voor comfortabele, maar toch stijlvolle collecties. De eerste sneaker in samenwerking met Nike bestond uit een compleet nieuwe model, de Nike Air Fear Of God 1. Deze sneaker had een prijskaartje van €350,- en was dus redelijk prijzig. De daarop volgende drop bestond uit de Air Skylon II en is aan te schaffen voor €120,-. Nu keert de Air Skylon II terug in een ‘Light Bone’ colorway.

Fear Of God X Nike Air Skylon II 'Light Bone'

Prijs vanaf €189,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan Mars 270 ‘Fire Red’ | CD7070-100

De zoon van icoon Spike Lee heeft in samenwerking met Jordan Brand een nieuw silhouet ontworpen, genaamd de Air Jordan Mars 270. De Air Jordan Mars 270 beschikt over elementen van vele verschillende modellen, zoals de Air Jordan 1, 4 en 6. Daarnaast heeft de sneaker een moderne Air Max 270 zool in de hak. Van het model komen, tot zover bekend, 2 verschillende colorways. Een ‘Fire Red’ colorway en een ‘Green Glow’ colorway.

Air Jordan Mars 270 'Fire Red'

Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 270 React ‘Electro Green’ | AT6174-300

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van lichte, gelaagde materialen. In plaats van de bekende genaaide overlays zijn deze materialen vast gemaakt door de bar tack technique. Deze techniek wordt onder andere ook toegepast op de nike Element React 87. Het golvende design loopt van de voorvoet helemaal naar de hiel van de sneaker die op hun beurt in verschillende kleuren zijn opgebouwd. De upper wordt gecompliceerd door een snel vetersysteem met traditionele tong. De sneakers zijn eenvoudig aan te trekken dankzij het lipje. De opvallende Air Max 270 unit en middenzool van Nike React zorgen voor veel comfort.

Nike Air Max 270 React 'Electro Green'

Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders

adidas Ultra Boost 19 ‘Black’ | G54014

De adidas Ultra Boost is een super comfortabele sneaker. De zool is gemaakt van het bekende Boost materiaal wat duurzaam en enorm zacht is. Het resultaat hiervan is dat de sneakers extra goed meeveren en aansluiten op de voeten van de drager. Een andere grote eigenschap is de primeknit upper. Het signature materiaal van adidas sluit strak maar ademend om de voeten van de gebruiker waardoor de sneakers altijd goed zitten en aanvoelen.

adidas Ultra Boost 19 'Black'

Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders

UNDERCOVER X Nike Daybreak ‘Yellow’ | BV4594-700

Het bovenwerk van de Daybreaker is gemaakt van geel en licht grijs. De sneaker maakt gebruik van synthetische materialen zoals, suède en leer. Op de midsole is de UNDERCOVER branding tag aangebracht. Deze tag is ook aanwezig op het Nike tab logo op de tongue. 

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Yellow'

Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 QS ‘Sketch To Shelf’ OG Red | CJ4286-101

De sneaker heeft een style die gebaseerd is op een schets van de Air Max 1. Zo zijn duidelijk de penseel en potlood strepen te zien op de upper. Toffe details op deze sneaker zijn de ‘aantekeningen’ die op verschillende plekken staan zoals de hiel en mudguard. Toen de Air Max 1 in 1986 getest werd stonden er ‘stippen’ boven de Air Unit, deze stippen zijn ook nu als detail toegevoegd.

Nike Air Max 1 QS 'Sketch To Shelf' OG Red

Prijs vanaf €322,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 QS ‘Sketch to Shelf’ Black | CJ4286-001

Net zoals bij de witte versie staan er over het gehele bovenwerk kleine details met teksten van welk materiaal de sneaker gemaakt moet worden en hoe hoog en lang elk stuk van de sneaker wordt. In tegenstelling tot de witte versie van de ‘Sketch to Shelf’ is de zwarte versie all-black. De tekst op de upper is hierdoor ook wit met dikke witte lijnen op de midsole. Kleine details zijn nog te vinden in de schoen waar “Sample Property Of Nike Not For Resale” in staat en op de hiel waar het Nike Air Logo en de handtekening van Tinker Hatfield staat.

Nike Air Max 1 QS 'Sketch to Shelf' Black

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Air Jordan 4 Retro Flyknit ‘Royal Blue’ | AQ3559-400

De sneaker heeft een bovenwerk dat gemaakt is van het comfortabele en flexibele Flyknit materiaal. Hierdoor is de sneaker perfect voor de zomer doordat het een stuk luchtiger is dan materialen zoals leer. Daarnaast beschikt het bovenwerk over plastic in dezelfde kleur als het Flyknit. Zo zijn zowel de wings als de hak van plastic gemaakt om de sneaker toch wat stabiliteit te geven. De midsole en outsole hebben ook dezelfde kleur als het bovenwerk. Alleen het Jumpman logo op de onderkant van de sneaker is zwart gekleurd. De rest bestaat volledig uit dezelfde ‘Royal Blue’ kleur.

Air Jordan 4 Retro Flyknit 'Royal Blue'

Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Pharrell X adidas Solar Hu Glide ‘Cream’ | EG7767

Pharrell Williams en adidas werken al een lange tijd samen en nu komen er vier nieuwe colorways van het SolarHu Glide model. Een van de meest opmerkelijke colorways is de ‘Cream’. Het model beschikt over adidas Solar Hu branding op het bovenwerk. De Boost zool maakt het ontwerp uiteindelijk helemaal af.

Pharrell X adidas Solar Hu Glide 'Cream White'

Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

De Nike Air Max 90 ‘London’ is een eerbetoon aan de werknemers van Royal Mail 14

Maandag 2 maart dropt Nike, na lange periode van onzekerheid of ze wel überhaupt wel in de EU zouden droppen, het Air Max 90 ‘City Pack’ met onder andere de Nike Air Max 90 ‘London’ colorway.

De twee andere colorways, of beter gezegd City’s, die tezamen zullen verschijnen zijn de Air Max 90 ‘Paris’ en de Air Max 90 ‘Shanghai’.

Nike heeft met het ‘City Pack’ een heuse wereldreis gemaakt om het 30 jarige bestaan van de Air Max 90 te vieren. De sneaker is inmiddels geland in de hoofdstad van Groot-Brittannië, Londen, waar Nike de volgende colorway inspiratie haalt uit de postbezorgers van Royal Mail.

Nike Air Max 90 ‘London’

De Nike Air Max 90 ‘London’ brengt een hommage aan de standvastige werknemers van de Royal Mail in Londen. Details zoals kronen op de veters en kleuren die zijn geïnspireerd op Royal Mail uniformen zijn een knipoog naar degenen die elke dag weer geweldige prestaties leveren. De upper heeft een ‘University Red/Midnight Navy’ basis met ‘University Gold’ details. De zwarte Swoosh heeft een V-vormig design die geïnspireerd is op de bestelwagens van de Royal Mail in de UK.

Het materiaal in het bovenwerk lijkt op dat van de jasjes van postmedewerkers. Verder zorgen de materialen (stof en leer) op het bovenwerk voor een goede ventilatie en stevigheid om de voet. De inmiddels vertrouwde Nike Air demping zorgt voor langdurig comfort en het Royal Air Mail stamp label op de tong, met daarop de mede-oprichter van Nike, Bill Bowerman, maakt de sneaker helemaal af.

Nike Air Max 90 City Pack 'London'

maandag 2 maart 2020

Bekijken bij Nike
Nike Air Max 90 'London'
Nike Air Max 90 'London'
Nike Air Max 90 'London'

Release info

De Nike Air Max 90 Premium ‘London’ zal vanaf maandag 2 maart om 09:00 uur verkrijgbaar zijn via Nike.com. De verwachting is dat deze Nike Air Max 90 ‘City Pack’ direct zal uitverkopen, dus zorg dat je op tijd achter de pc/laptop of mobiel zit. Mocht je een reminder willen? Download de Sneakerjagers app (iOS of Android) en zet een een alert!

Release Reminder, De Nike Air Max 90 Slides komen eraan 22

Het is bijna niemand ontgaan, dit jaar bestaat de Nike Air Max 90 dertig jaar. In 2019 kwam het al naar buiten dat Nike een nieuwe badslipper had ontworpen. Het was toen der tijd nog onduidelijk of de te gekke slides ook hier uit zouden komen. De badslippers zijn een eerbetoon aan de Air Max 90 die vandaag de dag beschouwd worden als een van de meest iconische sneakers. Op zondag 1 maart is het zover, dan kan jij de Nike Air Max 90 Slide bemachtigen bij Nike.

De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar 30 jaar. Dat is voor Nike natuurlijk een reden om iets tofs uit te brengen. Naast dat er al meerdere te gekke releases zijn geweest, en nog aan zullen komen, zijn deze Nike Air Max 90 Slides toch wel heel tof. Dit is de eerste keer dat de badslippers in een Nike Air Max 90 jasje worden gestopt. De badslippers zullen in drie verschillende colorways verschijnen, lees snel verder voor meer informatie.

Nike Air Max 90 Slides | Closer Look

Zoals de naam het al zegt, hebben deze slides details van de Air Max 90. Bijvoorbeeld de branding die normaal op de tong te zien is, is nu verwerkt bovenop de strap. De swooshes zijn zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de badslippers te zien. Wat natuurlijk niet kan missen op de Slides zijn de Air units in de zool van de badslipper.

Deze Nike Air Max Slides zijn verkrijgbaar op zondag 1 maart 2020 bij Nike en verschillende Nike retailers. Nog heel even geduld dus tot dat jij deze badslippers kan bemachtigen, tot die tijd kan je ze hieronder bewonderen. Houdt de releasekalender in de gaten en volg ons op social media, zo ben jij altijd op de hoogte!


Nike Air Max 90 Slide 'Rose'

zondag 1 maart 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Women's Slide
Nike Air Max 90 Women's Slide

Nike Air Max 90 Slide 'Black'

zondag 1 maart 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Dames Slide

Nike Air Max 90 Slide 'Volt'

zondag 1 maart 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Dames Slide
Nike Air Max 90 Dames Slide

De adidas YEEZY BOOST 380 ‘Mist’ releast op 25 maart 15

De afgelopen tijd is adidas lekker bezig met het ontwerpen van nieuwe colorways. Een tijdje geleden is er een releasedatum bekend gemaakt op de adidas YEEZY BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’. Ook de YEEZY BOOST 380 ‘Mist’ heeft een release datum gekregen. De sneaker zal namelijk uitkomen op woensdag 25 maart. Nog even wachten dus, maar dat is het allemaal waard.

De yeezy’s zijn echte liefhebbers voor de schoenen verzamelaars geworden. Het is een kleine investering, maar dan heb je ook wat. Hoe zeldzamer de yeezy, hoe hoger de waarde van deze sneaker. Kanye West heeft ons laten kennismaken met een nieuwe stijl. De sneakers zijn ontworpen als hardloopschoenen, maar horen nu thuis in het rijtje high-end fashion schoenen.

adidas YEEZY BOOST 380 ‘Mist’ | Closer Look

Deze Yeezy Boost 380 heeft een wel heel bijzondere colorway. De sneaker zal namelijk een ‘mist’ effect krijgen. Dit model heeft een laag uitgesneden Primeknit-bovenwerk die gemarkeerd wordt door een camo-effect. Op de sneaker is een off tan met grijs contrastpatroon bevestigd. De doorschijnende midsole zorgt ervoor dat de sneaker verhoogd wordt. Dit wordt gecombineerd met een grijs rubberen buitenzoolsegment.

De sneaker zal releasen op woensdag 25 maart om 8:00 op adidas.nl. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 230,-. Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

adidas Yeezy Boost 380 'Mist'

woensdag 25 maart 2020

Naar alle aanbieders
adidas YEEZY BOOST 380 'Mist'
adidas YEEZY BOOST 380 'Mist'
Images by adidas