De Air Jordan 4 ‘Black Cat’ komt terug in februari

Bijna 14 jaar geleden bracht Jordan Brand voor het eerst de ‘Black Cat’ colorway uit van de Air Jordan 4. Nu, bijna 14 jaar later, is er bekendgemaakt dat deze colorway teruggebracht gaat worden door het basketbal merk. Er wordt verwacht dat de Air Jordan 4 ‘Black Cat’ in de eerste maanden van 2020 zal uitkomen.

Tijdens de release in 2006 was de ‘Black Cat’ al een succes. Zowel in de kindermaten als in de grotere maten vloog de Air Jordan 4 over de toonbank. Wat de mensen vooral aansprak was de simpelheid van de colorway en natuurlijk het tijdloze silhouet van de Air Jordan 4.

De details

Het gehele bovenwerk van de Air Jordan 4 is zwart gekleurd. Alleen de veterogen van de sneaker zijn gekleurd in een donkere kleur grijs genaamd Graphite. Ditzelfde geldt voor het Jumpman logo op de hak van de sneaker. Het bovenwerk van de Jordan 4 is gemaakt van het materiaal nubuck die we natuurlijk kennen van Air Jordan 4 colorways zoals de ‘Bred’ en de ‘Fire Red’.

Naast de Jordan branding op de hak van de sneaker, is de Jordan branding ook terug te vinden op de tong van de sneaker. Daar is een grijze Jumpman te vinden met daarbij de kenmerkende tekst “Flight”. Zowel de midsole als de outsole zijn zwart gekleurd en passen perfect bij het compleet zwarte bovenwerk.

Helaas zijn er nog geen foto’s verschenen van de ‘Black Cat’ en komen de foto’s die we nu hebben van de eerste release in 2006. Toch verwachten we dat de aankomende release niet veel zal verschillen van die uit 2006. Er wordt verwacht dat de Air Jordan 4 ‘Black Cat’ zal uitkomen op 22 februari 2020. De prijs zal net zoals bij eerdere Jordan 4 releases €190,- zijn.

Air Jordan 4 "Black Cat"
Air Jordan 4 "Black Cat"
Air Jordan 4 "Black Cat"
Images by: zsneakerheadz

Previous ArticleNext Article