Kanye West laat duizenden concepten van Yeezy zien tijden Forbes 606

Kanye West was deze week het hoofd van het Forbes, een zakentijdschrift uit de Verenigde Staten. Tijdens het interview met Frobes liet Kanye West een onwijs groot arsenaal zien van Yeezy samples. Van dit enorm arsenaal heeft 95% de markt niet of nog niet gehaald. De adidas Yeezy lijn is een van de grootste sneaker streetwear lijnen op dit moment. Het merk is nog niet zo groot als Air Jordan, die per jaar 3 miljard verdienen aan hun sales, maar komt wel flink in de buurt. Met al deze samples en prototypes word verwacht dat Yeezy 1,5 miljard euro gaat maken in 2019 en misschien wel het dubbele in 2020.

Tijdens Forbes stonden er dus duizenden samples en prototypes in een enorme kring en konden wij er dus flink wat beelden uit halen. Hieronder vind je een aantal beelden van deze prototypes.

Yeezy 350

Een van de meest interesante foto van misschien wel de hele video. Hierin zijn vele samples te zien van de Yeezy Boost 350. Aan de linkerkant van de foto lijkt het erop dat er ook hoge 350’s in de maak waren. Ook is er een mid- of high top versie te zien van de Yeezy Boost 700. Zullen we deze nog in de toekomst gaan zien?

Yeezy 500

Hier zien we verschillende colorways van de Yeezy Boost 500. De kleuren verschillen van oranje, blauw, roze en grijs. De kans is groot dat we veel van deze colorways laten zullen gaan zien.

Yeezy Basketball

De Yeezy Boost Basketball zit er ook aan te komen. In deze foto zien we vele andere colorways die misschien nog gereleased zullen gaan worden.

Yeezy

Een Yeezy Boost 700 die we bijna nog nooit ergens hebben gezien. Een jaar geleden werd deze geteased en hebben daarna weinig meer hierover gelezen. Als je goed kijkt kan je een 4D mid- en outsole zien. Zal de 4D outsole ooit naar Yeezy komen?

Yeezy 451

Misschien wel een van de meest aparte en bijzonder sneaker die we van Yeezy hebben gezien ooit. Veel geruchten gingen dat deze nep zouden zijn, maar het lijkt erop dat deze echt in de maak zijn geweest.

Zou dit dan eindelijk de Yeezy Boost 350 V3 worden? De sneaker lijkt nog in een early stage , maar het design lijkt erg te matchen met andere 350’s.

Yeezy

De Yeezy Boost 700 is een van de populairste silhouetten van Yeezy. De 700 is een combinatie van luxury en chucky dad shoe. Als we naar de afbeelding kijken zien we dat er ook weer hoge modellen te zien zijn. Zullen deze ooit droppen?

Yeezy Powerphase

Dit is de meest betaalbare Yeezy die er is, de Powerphase. We hebben nog niet veel colorways gezien voor deze Yeezy. Zal deze sneaker binnenkort een comback gaan maken?


Previous ArticleNext Article

De Karhu Fusion 2.0 ‘Chocolate Torte’ is nu te scoren voor een mooie prijs 4

Het Fusion 2.0 model van Karhu is een model dat erg in trek is. Zo ook deze ‘Chocolate Torte’ colorway ervan. Deze is nu afgeprijsd bij Baskèts Amsterdam.

In 1916 werd Karhu opgericht door een Fins bedrijf genaamd Ab Sport Artiklar. Sinds 2008 is Karhu Holding B.V. eigenaar van het bedrijf. Het bedrijf staat bekend als verkoper van producten als hardloopschoenen, sportkleding en skiproducten. In het jaar 1996 verscheen de eerste Fusion sneaker van Karhu.

Karhu Fusion 2.0 ‘Chocolate Torte’ | F804081

Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit een mix van suède en waterbestendig leer. Deze keuze van materialen geeft de sneaker een look and feel van de buitenwereld. Op de sneaker zelf is niet zo veel branding te vinden, behalve op de tong, de achterkant en de midsole. Verder beschikt de sneaker ook nog over een heel pull tab die jou helpt de sneaker makkelijker aan te krijgen.

Normaal gesproken kost de sneaker €139,95 maar nu is hij afgeprijsd voor €111,96. Houd goed onze ‘Sneaker Sale Festival’ pagina in de gaten, voor alle steals & deals voor jou!


Karhu Fusion 2.0 Chocolate Torte/ Shadow Gray

F804081 · Nu voor €140,-

Bekijken bij Baskèts
Karhu Fusion 2.0
Karhu Fusion 2.0

De Nike Space Hippie pack dropt 11 juni 7

Enige tijd geleden introduceerde wij de Nike Space Hippie collectie. De pack zou gaan bestaan uit 5 sneakers met een ruimtevaart colorway. Het is een tijdje rustig geweest rondom deze pack maar Nike kon geen beter moment vinden om deze release uit te brnegen dan nu. De Nike Space Hippie pack zal namelijk uitkomen op 11 juni. Gezien de lancering van Dragon Crew zaterdag 30 mei kon je dit 11 juni goed vieren met een van deze 5 sneakers. 

De Nike Space Hippie bestaat uit 4 sneakers. De Nike Space Hippie 01, 02, 03 en 04. Ze zijn allemaal gemaakt van gerecyclede materialen. De gedachte hierachter is als je naar de ruimte gaat dat je daar alles moet doen met dat wat er is. En zo is dat dus ook bij het produceren van deze sneakers gegaan. De sneakers zij gemaakt van dat wat er nog is en in een tweede leven gestopt kan worden. Buiten dat is er bij het maken van de sneakers gekeken naar hoe je het meeste kan maken met het minste materiaal, minste energie en minste koolstof. De sneaker laat de urgentie van de klimaatveranderingen zien en hierbij dus ook het verzinnen van oplossingen om dit tegen te gaan.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van gerecyclede plastic waterflessen, t-shirts en garenresten. Hierbij is het bovenwerk dus voor 90% gerecycled. De zool is gemaakt van fabrieksresten van de Vaporfly 4% en is er zoomX schuim opnieuw in verwerkt. De midsole bestaat voor 15% uit Nike Grind rubber, door de vermindering van het gebruiken van nieuw materialen heb je een lagere CO2-voetafdruk. Doordat de Nike Grind materialen zijn gebruikt ontstaan er te gekke kleuren en texturen voor op de midsole.

De sneakers zullen uitkomen op 11 juni bij Nike.com en mogelijk later bij geselecteerde Nike retailers. Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor updates over deze release.

Nike Space Hippie 03

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 02

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 01

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 04

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 04

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie

Scoor 30% korting op de klassieke adidas Originals Superstar 9

Het is de een na laatste dag van het Sneaker Steal Festival en dat betekent nog even genieten van de laatste deals en steals. Vandaag kijken we naar de adidas Superstar die met 30% korting is afgeprijsd bij adidas. De adidas Superstar is nu afgeprijst van €99,95 naar €69,95. Om de 30% korting te claimen gebruik je de code SHOP30 bij het afrekenen.

De meer dan 40 jaar oude sneaker is de laatste paar maanden flink aan het terug komen. De sneaker was in de jaren 80 een echt hip hop icoon geworden, maar is tegenwoordig een echte lifestyle-basic sneaker voor streetwear fans.

Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van wit leer. De toebox heeft de iconische Shell shape, hierom wordt de Superstar ook wel de shell-shoe genoemd. Op de zijkant van de sneaker staan de drie strepen van adidas met daarnaast in het goud “SUPERSTAR”. Op de tong staat het logo in het goud en op de hiel het adidas logo op hiel in het wit. Onder het bovenwerk zit een witte mid- en outsole om de sneaker af te ronden.

De adidas Superstar kan jij nu scoren bij voor maar €69,95. Klik op de knop hieronder om direct de sneaker te shoppen en bekijk onze Sneaker Steal Festival om alle deals en steals te bekijken.


adidas Originals Superstar 'White'

EG4958 · Nu voor €100,-

Bekijken bij adidas
adidas Superstar
adidas Superstar
adidas Superstar
adidas Superstar
Images by adidas