Kanye West laat duizenden concepten van Yeezy zien tijden Forbes 77

Kanye West was deze week het hoofd van het Forbes, een zakentijdschrift uit de Verenigde Staten. Tijdens het interview met Frobes liet Kanye West een onwijs groot arsenaal zien van Yeezy samples. Van dit enorm arsenaal heeft 95% de markt niet of nog niet gehaald. De adidas Yeezy lijn is een van de grootste sneaker streetwear lijnen op dit moment. Het merk is nog niet zo groot als Air Jordan, die per jaar 3 miljard verdienen aan hun sales, maar komt wel flink in de buurt. Met al deze samples en prototypes word verwacht dat Yeezy 1,5 miljard euro gaat maken in 2019 en misschien wel het dubbele in 2020.

Tijdens Forbes stonden er dus duizenden samples en prototypes in een enorme kring en konden wij er dus flink wat beelden uit halen. Hieronder vind je een aantal beelden van deze prototypes.

Yeezy 350

Een van de meest interesante foto van misschien wel de hele video. Hierin zijn vele samples te zien van de Yeezy Boost 350. Aan de linkerkant van de foto lijkt het erop dat er ook hoge 350’s in de maak waren. Ook is er een mid- of high top versie te zien van de Yeezy Boost 700. Zullen we deze nog in de toekomst gaan zien?

Yeezy 500

Hier zien we verschillende colorways van de Yeezy Boost 500. De kleuren verschillen van oranje, blauw, roze en grijs. De kans is groot dat we veel van deze colorways laten zullen gaan zien.

Yeezy Basketball

De Yeezy Boost Basketball zit er ook aan te komen. In deze foto zien we vele andere colorways die misschien nog gereleased zullen gaan worden.

Yeezy

Een Yeezy Boost 700 die we bijna nog nooit ergens hebben gezien. Een jaar geleden werd deze geteased en hebben daarna weinig meer hierover gelezen. Als je goed kijkt kan je een 4D mid- en outsole zien. Zal de 4D outsole ooit naar Yeezy komen?

Yeezy 451

Misschien wel een van de meest aparte en bijzonder sneaker die we van Yeezy hebben gezien ooit. Veel geruchten gingen dat deze nep zouden zijn, maar het lijkt erop dat deze echt in de maak zijn geweest.

Zou dit dan eindelijk de Yeezy Boost 350 V3 worden? De sneaker lijkt nog in een early stage , maar het design lijkt erg te matchen met andere 350’s.

Yeezy

De Yeezy Boost 700 is een van de populairste silhouetten van Yeezy. De 700 is een combinatie van luxury en chucky dad shoe. Als we naar de afbeelding kijken zien we dat er ook weer hoge modellen te zien zijn. Zullen deze ooit droppen?

Yeezy Powerphase

Dit is de meest betaalbare Yeezy die er is, de Powerphase. We hebben nog niet veel colorways gezien voor deze Yeezy. Zal deze sneaker binnenkort een comback gaan maken?


Previous ArticleNext Article

Golf Le Fleur en Lacoste brengen een kledingcollectie uit 1

We kennen Golf Le Fleur natuurlijk van de samenwerking met Converse. Nu brengt Golf Le Fleur samen met Lacoste een kledingcollectie uit met verschillende kledingstukken en accessoires. Het kledingmerk van Tyler, The Creator gaf eerder al een teaser van de collectie, maar nu kunnen we de gehele collectie bekijken. De collectie komt woensdag 17 juli uit bij verschillende retailers.

Top

De collectie bevat een aantal kledingstukken voor het bovenlijf waaronder twee t-shirts. Deze bevatten over vier banen in de kleuren wit/bruin/blauw of wit/blauw/groen.

Daarnaast zijn er ook twee polo’s in een wit/roze kleur en een wit/blauwe kleur. In dezelfde kleuren zijn twee sweatshirts beschikbaar. Deze bieden iets meer warmte dan de t-shirts en polo’s. Tevens beschikken deze over lange mouwen en knoopjes om het los te maken.

Een erg populair item uit de collectie is het College Jacket. Deze is groen gekleurd en heeft cream witte details. Ook staat een gecombineerd logo van Lacoste en Golf Le Fleur op de borst en achter op het jack. Tenslotte bevat de collectie een blauw/wit Track Jacket. Deze past perfect bij de bijbehorende Track Pants.

Bottom

De Track Pants hebben dezelfde kleuren als de Track Jacket. Het bovenste gedeelte van de broek is blauw gekleurd. Het onderste gedeelte is wit gekleurd. Ook komen er twee verschillende kleuren korte broeken uit die aansluiten op de t-shirts.

Accessoires

Tenslotte komen er twee verschillende Bucket Hats uit. Eén in een bruine kleur met roze details en één in een blauwe kleur met witte details. Daarnaast is er ook nog een paar sokken meegenomen in de collectie. Deze bevat de kleuren roze en bruin.

Images by Nigra Mercado

De gehele collectie is verkrijgbaar bij verschillende winkels. Items zullen verkocht worden van €50,- tot en met €550,-. Check hieronder het winkeloverzicht:

Baskèts (Pre-release in store op 16 juli om 17:00)
Nigra Mercado
Overkill

Vans OG Slip-On 59 LX krijgt twee nieuwe colorways 5

Iedereen kent wel het klassieke model van Vans, de Slip-On. Deze sneaker kent al enorm veel verschillende colorways met veel verschillende prints. Toch is de Checkerboardprint misschien wel het meest gewild op dit model. Ook nu komt deze print weer terug op de Vans OG Slip-On 59 LX, maar wel op een andere manier dan dat we gewent zijn.

De OG Slip-On 59 LX krijgt er twee nieuwe colorways bij. De print is echter hetzelfde van deze colorways, maar de kleurencombinaties zijn anders. Op de ene sneaker vind je namelijk vooral wit met daarbovenop zwart en rode details. De andere colorway is voornamelijk zwart met witte en grijze details. Over de gehele uppers van de sneakers is de Vans branding geplaatst. Deze Vans branding is zo gemaakt dat de Checkerboardprint erin is verwerkt.

Beide colorways op de Vans OG Slip-On 59 LX zullen op maandag 12 augustus releasen voor een prijs van €80,-. Bekijk hieronder de foto’s en houd onze releasekalender in de gaten om te zien waar deze sneakers verkrijgbaar zullen zijn.


Vans OG Slip-On 59

Vans OG Slip-On 59
Images by: 43einhalb

De Nike N.354 Air Force 1 Type released ook in het zwart 16

Na de release van de N.354 Air Force 1 Type ‘white’ gister, 15 juli, komt er ook een zwarte colorway voor deze futuristische sneaker.

Innovatie en het verbeteren van technologie in sneakers heeft altijd op nummer één gestaan bij Nike. De N. 354 is de nieuwste experimentele lijn van Nike. De N. 354 collectie haalt inspiratie uit het verleden, heden en toekomst en combineert dit tot een sneaker die grenzen kan verleggen.

De details

De N.354 Air Force 1 Type ‘Black’ heeft een overall zwart leren bovenwerk met zalm roze accenten. Een grote strap loopt rondom de hiel die aan de andere kant de sneaker ingaat. Het uiteinde van deze strap is zalm roze met daarop het Nike logo. De tong is erg verschillend dan de rest van de sneaker, deze glimt en er zitten deuken in. De binnenkant van de N.354 AF1 Type is half doorzichtig met ook een half doorzichtig Nike logo erop. Het bovenwerk zit op een witte Air midsole met een grote overlapping op de mudguard.

De releasedatum is nog niet bekendgemaakt van de N.354 AF 1 Type ‘Black’ dus houd daarom onze releasekalender in de gaten. Check hieronder alvast de afbeeldingen!


N.354 Air Force 1
N.354 Air Force 1
Images by: fitthemall_official

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox