Nike’s Air Max 90 krijgt een make-over van schubben 136

Terwijl jij misschien al lekker aan het strand lig op je vakantie bestemming, zijn ze bij Nike al druk bezig met de releases voor het najaar. Op 21 september 2019 komt Nike namelijk met een heerlijke exotische colorway van de Air Max 90. De Nike Air Max 90 Premium ‘Electric Green’, zoals ze sneaker volledig heet, heeft een upper die gedeeltelijk is gemaakt van schubben in een basis van ‘Pure Platinum’.

Één van de meest iconische sneakers van altijd, ontworpen door de legende Tinker Hatfield, debuteerde in 1990. Natuurlijk hebben we het over de Nike Air Max 90. Het silhouet was bedoeld om de drager hoger en hoger te brengen met een grotere Air Unit in de zool. Door het model een grotere Air Unit te geven beschikt de drager over meer comfort. De eerste colorway die uitkwam van de Air Max 90 werd geleverd in een fraaie rode tint die de sneakerwereld in vuur en vlam zette. Ook zorgde deze colorway ervoor dat het model uitgroeide tot een Nike icoon.

Nike Air Max 90 Premium ‘Electric Green’ | CQ0786-001

De nieuwe exotische colorway beschikt over een upper, gemaakt van suède en nubuck in grijze tinten. De Volt groene Swoosh en zolen vernietigen het consistente kleurgebruik volledig, maar dit zorgt er wel voor dat de sneaker enorm opvalt. Bruine, geribbelde eye stays zijn gemaakt van leer en passen goed bij de grijze tint die zich over de upper verspreid. Ook is er over de upper een schubben print verspreid rondom te toebox, zijkanten en tong. Net onder de enkel bevind zich het bekende Air Max logo. Ook achterop de hiel is er de Nike Air branding te vinden. De binnenkant van de sneaker beschikt over een zachte bruine kleur.

Op 21 augustus 2019 zal de Nike Air Max 90 Premium ‘Electric Green’ verkrijgbaar zijn voor €150,- via nike.com. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de nieuwe colorway. Vergeet ook niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneakernieuws.


Nike Air Max 90 Premium 'Electric Green'
Nike Air Max 90 Premium 'Electric Green'
Nike Air Max 90 Premium 'Electric Green'
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

Golf Le Fleur en Lacoste brengen een kledingcollectie uit 1

We kennen Golf Le Fleur natuurlijk van de samenwerking met Converse. Nu brengt Golf Le Fleur samen met Lacoste een kledingcollectie uit met verschillende kledingstukken en accessoires. Het kledingmerk van Tyler, The Creator gaf eerder al een teaser van de collectie, maar nu kunnen we de gehele collectie bekijken. De collectie komt woensdag 17 juli uit bij verschillende retailers.

Top

De collectie bevat een aantal kledingstukken voor het bovenlijf waaronder twee t-shirts. Deze bevatten over vier banen in de kleuren wit/bruin/blauw of wit/blauw/groen.

Daarnaast zijn er ook twee polo’s in een wit/roze kleur en een wit/blauwe kleur. In dezelfde kleuren zijn twee sweatshirts beschikbaar. Deze bieden iets meer warmte dan de t-shirts en polo’s. Tevens beschikken deze over lange mouwen en knoopjes om het los te maken.

Een erg populair item uit de collectie is het College Jacket. Deze is groen gekleurd en heeft cream witte details. Ook staat een gecombineerd logo van Lacoste en Golf Le Fleur op de borst en achter op het jack. Tenslotte bevat de collectie een blauw/wit Track Jacket. Deze past perfect bij de bijbehorende Track Pants.

Bottom

De Track Pants hebben dezelfde kleuren als de Track Jacket. Het bovenste gedeelte van de broek is blauw gekleurd. Het onderste gedeelte is wit gekleurd. Ook komen er twee verschillende kleuren korte broeken uit die aansluiten op de t-shirts.

Accessoires

Tenslotte komen er twee verschillende Bucket Hats uit. Eén in een bruine kleur met roze details en één in een blauwe kleur met witte details. Daarnaast is er ook nog een paar sokken meegenomen in de collectie. Deze bevat de kleuren roze en bruin.

Images by Nigra Mercado

De gehele collectie is verkrijgbaar bij verschillende winkels. Items zullen verkocht worden van €50,- tot en met €550,-. Check hieronder het winkeloverzicht:

Baskèts (Pre-release in store op 16 juli om 17:00)
Nigra Mercado
Overkill

Vans OG Slip-On 59 LX krijgt twee nieuwe colorways 5

Iedereen kent wel het klassieke model van Vans, de Slip-On. Deze sneaker kent al enorm veel verschillende colorways met veel verschillende prints. Toch is de Checkerboardprint misschien wel het meest gewild op dit model. Ook nu komt deze print weer terug op de Vans OG Slip-On 59 LX, maar wel op een andere manier dan dat we gewent zijn.

De OG Slip-On 59 LX krijgt er twee nieuwe colorways bij. De print is echter hetzelfde van deze colorways, maar de kleurencombinaties zijn anders. Op de ene sneaker vind je namelijk vooral wit met daarbovenop zwart en rode details. De andere colorway is voornamelijk zwart met witte en grijze details. Over de gehele uppers van de sneakers is de Vans branding geplaatst. Deze Vans branding is zo gemaakt dat de Checkerboardprint erin is verwerkt.

Beide colorways op de Vans OG Slip-On 59 LX zullen op maandag 12 augustus releasen voor een prijs van €80,-. Bekijk hieronder de foto’s en houd onze releasekalender in de gaten om te zien waar deze sneakers verkrijgbaar zullen zijn.


Vans OG Slip-On 59

Vans OG Slip-On 59
Images by: 43einhalb

De Nike N.354 Air Force 1 Type released ook in het zwart 16

Na de release van de N.354 Air Force 1 Type ‘white’ gister, 15 juli, komt er ook een zwarte colorway voor deze futuristische sneaker.

Innovatie en het verbeteren van technologie in sneakers heeft altijd op nummer één gestaan bij Nike. De N. 354 is de nieuwste experimentele lijn van Nike. De N. 354 collectie haalt inspiratie uit het verleden, heden en toekomst en combineert dit tot een sneaker die grenzen kan verleggen.

De details

De N.354 Air Force 1 Type ‘Black’ heeft een overall zwart leren bovenwerk met zalm roze accenten. Een grote strap loopt rondom de hiel die aan de andere kant de sneaker ingaat. Het uiteinde van deze strap is zalm roze met daarop het Nike logo. De tong is erg verschillend dan de rest van de sneaker, deze glimt en er zitten deuken in. De binnenkant van de N.354 AF1 Type is half doorzichtig met ook een half doorzichtig Nike logo erop. Het bovenwerk zit op een witte Air midsole met een grote overlapping op de mudguard.

De releasedatum is nog niet bekendgemaakt van de N.354 AF 1 Type ‘Black’ dus houd daarom onze releasekalender in de gaten. Check hieronder alvast de afbeeldingen!


N.354 Air Force 1
N.354 Air Force 1
Images by: fitthemall_official

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox