Nike brengt binnenkort een nieuw Air Max model

In de afgelopen jaren heeft Nike’s Air Max een duwtje in de rug gekregen. Dit heeft ons fascinerende modellen opgeleverd, zoals de Air max 270 en de Air Max 720. Nike heeft nu weer een nieuw model onthuld! Namelijk de Air Max 200. Van dit nieuwe model komen er binnenkort 3 colorways uit en er zullen er vast nog vele meer volgen.

In 1979 introduceerde Nike zijn Air Cushioning Technology. Door de Air Cushioning in de midsoles te integreren van zijn hardloopschoenen, veranderde de manier waarop atleten presteerden. Acht jaar later, toen Nike de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen naar het ontwerp van sneakers bleef brengen, werd de Nike Air component groter. Dit betekend meer comfort en meer demping. Dit was de eerste keer ook dat de Air Unit zichtbaar werd in een Air Max schoen. Veel Nike Air producten zijn sindsdien ontwikkeld en uitgegroeid tot iconen op en buiten het circuit.

Nike Air Max 200 Details

Van het nieuwste Nike Air Max model komen, tot nu toe, 3 colorways van uit. Een ‘Royal Pulse’, ‘Team Gold’ en een ‘White/Black’ colorway. Echte Air Max kenners kunnen enkele gelijkenissen ontdekken met de Air Max 180. Bijvoorbeeld de vorm van de bubbel in de hiel. Hoewel het onderste gedeelte vrij bekend is bij iedereen, is de upper helemaal nieuw. De upper bestaat uit een basis van mesh, met hier overheen suède overlays. Ook is de branding natuurlijk niet te missen. Op de zijkanten bevinden zich net als altijd de welbekende Swooshes. Ook op de toebox bevind zich een mini Swoosh. Net als bij de Air Max 720 beschikt de Air Max 200 over een logo op de tong.

Op 19 juli komt de ‘Royal Pulse’ colorway uit voor €140,-. Voor de andere 2 colorways zijn nog geen releasedata bekend. Scroll naar beneden om van de eerste foto’s te genieten van de sneaker. Check ook dagelijks even onze Releasekalender om up-to-date te blijven van opkomende releases.


Nike Air Max 200 '1992 World Stage'

AQ2568-401 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders
Images Nike

Nike Air Max 200 '2000 World Stage'

AQ2568-101 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders
Images Nike

Nike Air Max 200 'Team Gold'

AQ2568-700 · Prijs vanaf €101,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article