Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 28 164

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent weer een week vol met nieuwe vette releases. Afgelopen week hebben er ook al flink veel releases plaatsgevonden, dus misschien heb jij al een mooi paartje weten te scoren.

Zat er afgelopen week echter niks tussen wat voor jou interessant was of wil je jouw sneakercollectie nog verder uitbreiden? Neem dan hieronder een kijkje naar de Hottest Sneaker Releases van deze week. Voor alle releases check je natuurlijk onze releasekalender.


Air Jordan Mars 270 ‘Black/Green Glow’ | CD7070-003

Deze Air Jordan Mars 270 beschikt over een ‘Black/Green Glow’ colorway. De upper is gemaakt van nubuck in een zwarte kleur. De details op de sneaker beschikken over een green glow kleur, zoals het Jumpman logo op de tong en op de hak. Ook het lipje op de enkel is zwart en er staat “MARS” op in green glow kleurige letters. De midsole heeft een zwarte kleur en de outsole beschikt ook over de kleur green glow. Als finishing touch heeft de Swoosh een zilveren kleur gekregen.

Nike Air Max 270 React | AO4971-300

Nike heeft officieel de Air Max 270 React aan het licht gebracht. Het silhouet is een mix van smooth en veerkrachtig foam en een opvallende Air Unit. Onder leiding van Dylan Raasch (Nike Sportswear Design Director) blijft Nike met dit nieuwe design de grenzen verleggen. Ook leggen zij de lat erg hoog voor concurrenten in de sneaker industrie.

Stranger Things x Nike Air Tailwind ‘OG Collection’ | CK1905-100

Dit is het ‘OG Pack’, bestaande uit sneakers en kleding die gebaseerd zijn op de ‘Independence Day’ van 1985. Op iedere sneaker staat dan ook het jaartal 1985 afgebeeld. Dit is het jaartal waarin het derde seizoen zich afspeelt.

Nike Air Force 1 Low ‘Vandalized’ | 898889-103

Dit paartje kun je wel als zeer uniek beschouwen binnen de Air Force 1modellen. Om te beginnen starten we met de tong. Hij is letterlijk omgedraaid, de size-tag is nu zichtbaar en het logo van Nike bevindt zich aan de onderkant van de tong. Vervolgens zijn op de toebox maar de helft van het normale aantal luchtgaatjes te vinden. Daarnaast is de Swoosh anders dan normaal. Hij is binnenstebuiten op de sneaker geplaatst en halverwege loopt er een stuk onder de upper door. Tevens hebben ze ervoor gezorgd, door een uniek stitching werk en overlays, dat het echt lijkt alsof de sneaker binnenstebuiten is. Ten slot hebben ze voor de heeltab gebruikgemaakt van zacht suède, bij de linker is dit rood van kleur en bij de rechter blauw.

Nike React Setru ‘Wheat’ | AT5301-700

Nu heeft Nike hun nieuwste model laten zien voor de React serie. De Nike React Sertu beschikt weer over een React midsole om zo extra comfort te bieden. Als we naar de upper kijken lijkt het erop dat Nike meerdere oude modellen als inspiratie heeft gebruikt. Zo is te zien dat er op de midfoot gebruik is gemaakt van de Air Woven en is de tong hetzelfde als de React Element ’87. Ook zijn er nieuwe elementen gebruikt voor dit model, zo is de hiel asymmetrische en is er een overlay van basketball leer. Opvallend is ook een klein lipje aan de zijkant van de upper waar “The10th” op staat.

Nike Air Max 720 OBJ ‘Desert Ore’ | CK2531-200

Deze uitvoering van de Air Max 720 x OBJ is een stuk minder kleurrijk als de vorige colorway die afgelopen vrijdag uitkwam. De upper is gemaakt van meerdere lagen mesh, suède en leer in elegante beige en grijze kleuren. Deze colorway beschikt in tegenstelling tot de ‘Young King of the Drip’ colorway over weinig verschillende kleuren. Echter betekend dit niet dat de speciale details zijn verdwenen. Namelijk de velcro tong patch en de rood/witte tabs zijn terug te vinden op de upper. Ook is de inlegzool gemaakt van kurk. De sneaker wordt afgemaakt door een transparante Air Max 720 demping. Deze zool krijgt wat extra structuur door er een ertskleurige zool van te maken.

adidas Nite Jogger ‘White’ | EE5855

New Balance ‘White/Black’ | WS997JCF

New Balance | MS997JCF

Nike Zoom Pegasus Turbo ‘Be True’ | CK1948-001

Previous ArticleNext Article

Vans OG Slip-On 59 LX krijgt twee nieuwe colorways 4

Iedereen kent wel het klassieke model van Vans, de Slip-On. Deze sneaker kent al enorm veel verschillende colorways met veel verschillende prints. Toch is de Checkerboardprint misschien wel het meest gewild op dit model. Ook nu komt deze print weer terug op de Vans OG Slip-On 59 LX, maar wel op een andere manier dan dat we gewent zijn.

De OG Slip-On 59 LX krijgt er twee nieuwe colorways bij. De print is echter hetzelfde van deze colorways, maar de kleurencombinaties zijn anders. Op de ene sneaker vind je namelijk vooral wit met daarbovenop zwart en rode details. De andere colorway is voornamelijk zwart met witte en grijze details. Over de gehele uppers van de sneakers is de Vans branding geplaatst. Deze Vans branding is zo gemaakt dat de Checkerboardprint erin is verwerkt.

Beide colorways op de Vans OG Slip-On 59 LX zullen op maandag 12 augustus releasen voor een prijs van €80,-. Bekijk hieronder de foto’s en houd onze releasekalender in de gaten om te zien waar deze sneakers verkrijgbaar zullen zijn.


Vans OG Slip-On 59

Vans OG Slip-On 59
Images by: 43einhalb

De Nike N.354 Air Force 1 Type released ook in het zwart 16

Na de release van de N.354 Air Force 1 Type ‘white’ gister, 15 juli, komt er ook een zwarte colorway voor deze futuristische sneaker.

Innovatie en het verbeteren van technologie in sneakers heeft altijd op nummer één gestaan bij Nike. De N. 354 is de nieuwste experimentele lijn van Nike. De N. 354 collectie haalt inspiratie uit het verleden, heden en toekomst en combineert dit tot een sneaker die grenzen kan verleggen.

De details

De N.354 Air Force 1 Type ‘Black’ heeft een overall zwart leren bovenwerk met zalm roze accenten. Een grote strap loopt rondom de hiel die aan de andere kant de sneaker ingaat. Het uiteinde van deze strap is zalm roze met daarop het Nike logo. De tong is erg verschillend dan de rest van de sneaker, deze glimt en er zitten deuken in. De binnenkant van de N.354 AF1 Type is half doorzichtig met ook een half doorzichtig Nike logo erop. Het bovenwerk zit op een witte Air midsole met een grote overlapping op de mudguard.

De releasedatum is nog niet bekendgemaakt van de N.354 AF 1 Type ‘Black’ dus houd daarom onze releasekalender in de gaten. Check hieronder alvast de afbeeldingen!


N.354 Air Force 1
N.354 Air Force 1
Images by: fitthemall_official

Release Reminder: Nike Air Max 270 React 9

De Nike Air Max 270 React is een van de nieuwste modellen van Nike. Zoals de naam al zegt is het een hybrid van de Nike Air Max 270 en de Nike React. Door deze twee technologieën met elkaar te combineren heeft Nike voor een van de meest comfortabele lifestyle sneakers gezorgd. Na de release van de “Bauhaus” colorway zal hij donderdag 18 juli in de “Electro Green” en “Hyper Jade” colorway releasen. Een mooi moment om de sneakers eens goed te bekijken.

Technologieën

In de Nike Air Max 270 React is zowel gebruik gemaakt van de Nike Air technologie en de React technologie. De Air unit op de hak van de sneaker is gepakt van de Nike Air Max 270 en zorgt voor ongekende demping in de hak. De React technologie is terug te vinden in de voorkant van de zool. De React zool is gemaakt van een erg zacht soort foam en zorgt ervoor dat demping optimaal is. Dit samen zorgt natuurlijk voor een gigantische hoeveelheid aan comfort en is daarmee een van de meest comfortabele lifestyle sneakers van Nike.

De nieuwe colorways

Donderdag 18 juli zal de sneaker in twee nieuwe colorways releasen. De “Electro Green” en “Hyper Jade” colorway zijn perfect voor de zomer en geven een frisse look aan de sneaker. Het bovenwerk van de “Electro Green” colorway is groen, blauw en roze gekleurd. Daarnaast zitten er rode details op zoals de swoosh en de veters. Ook de gigantische Air bubbel heeft deze kleur. De midsole is wit gekleurd. Het blauw van het bovenwerk is weer terug te zien op de outsole van de sneaker

De “Hyper Jade” colorways heeft iets minder opvallende kleuren op de bovenwerk. Door gebruik te maken van twee verschillende kleuren blauw en groen is de sneaker erg clean. De swoosh en de veters hebben een licht groene kleur. De Air unit heeft, net als de midsole, een licht blauwe gloed en past perfect bij de blauwtinten op het bovenwerk. De outsole heeft een iets donkerdere kleur blauw.

De release

Beide colorways zullen releasen bij verschillende winkels op donderdag 18 juli om 09:00. Hij zal verkocht worden voor €160. Check hieronder de foto’s en het overzicht waar je de twee nieuwe colorays kan kopen.

Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox