Er is een nieuwe colorway onderweg van de Air Jordan 1 OG 745

Op 29 juni bracht Jordan Brand ons de Air Jordan 1 ‘Gym Red’. Deze colorway was een ‘omgekeerde’ versie van de legendarische ‘Chicago’ colorway. Nu komt Jordan Brand met een nieuwe colorway voor de Air Jordan 1 OG. Het gaat om een sneaker die beschikt over de kleuren: rood, blauw, wit en zwart. De colorway word ook wel ‘Fearless’ genoemd.

De Air Jordan 1 OG brengt het legendarische silhouet uit 1985 terug naar de originele vorm en hoogte. Ook beschikt het model over de traditionele ‘Nike Air’ branding op de tong. De Air Jordan 1 Retro High OG is onderdeel van de ‘Remastered’ collectie van Jordan Brand. Momenteel is dit één van de meest populaire modellen op de markt. Af en toe word dit model uitgebracht in originele colorways, maar ook komen er telkens nieuwe colorways van uit. Nu staat er de ‘Fearless colorway’ voor de deur.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Fearless’ | CK5666-100

10 jaar geleden werd Michael Jordan opgenomen in de Basketbal Hall of Fame. Daarom knikt Jordan Brand nu naar de topprestatie van Michael Jordan met een nieuwe colorway voor de Air Jordan 1 Retro High OG, genaamd ‘Fearless’. De upper beschikt over een premium lak lederen constructie. Daarnaast zijn de overlays van het model gelijkmatig verdeeld in 2 verschillende kleuren, rood en blauw. Deze 2 kleuren vertegenwoordigen de twee belangrijkste haltes in Michael Jordan zijn legendarische carrière. Het rood in een Chicago Bulls stijl siert de voorkant van de schoen. Een poeder blauwe kleur vertegenwoordigd de UNC Tar Heels stijl op de Swoosh en de hak.

Het ball-and-wings logo boven de enkel beschikt is versierd met juwelen dat voor een extra klassiek detail zorgt. Een ander leuk detail is het inlegzooltje, want hier staat groot “FEAR” op. Onder het woord “FEAR” bevinden zich herhalende tekstafdrukken: “Limits, like fear, are often just an illusion”. Deze herhalende tekstafdruk is een knipoog naar de HOF speech van Michael Jordan.

Er word verwacht dat de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Fearless’ deze zomer uitkomt. Ook gaan er geruchten rond dat er nog een alternatieve, zwarte colorway uitkomt voor vrouwen, genaamd “UNC to Chicago”. Houd Sneakerjagers in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates van deze Air Jordan 1. Ben jij ook benieuwd naar foto’s van de colorways? Scroll dan naar beneden!


Air Jordan 1 High OG Patent 'Fearless'

CK5666-100 · Prijs vanaf €372,-

Naar alle aanbieders
Fearless
Fearless
Fearless
Images by @chickenwop_

Previous ArticleNext Article

Kanye heeft nieuwe colorway ready voor Yeezy Boost 350 v2 11

Ye’s back, en adidas is niet van plan om zijn sneakers in zijn vergetelheid te laten. We hebben het natuurlijk over de geweldige samenwerking van Kanye en adidas; de adidas Yeezy Boost. Nu al bijna een onsterfelijk icoon, die je niet meer kan weg denken uit het straatbeeld. Er zijn eindelijk foto’s van de allernieuwste Yeezy Boost 350 v2, die krijgt namelijk een ‘Zyon’ colorway. Het paar belooft ook al snel te droppen, dus lees snel verder voor alle informatie je nodig hebt om dit heerlijke paar te coppen.

adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Zyon’ | FZ1267

Er kwamen vaker meerdere verschillen modellen uit, maar toch is de 350 v2 een echte klassieker geworden. Die heeft ook de laatste tijd veel colorways mogen ontvangen, en er beloven nog veel meer te komen. Kijk maar naar de ‘Zyon’. De allernieuwste is dus gepland in de zomer, en is dus perfect voor het heerlijke weer.

Het is een relatief karakeristiek paar dat wordt gekenmerkt door de gebruikelijke aardetinten. De bovenkant vermengt zich in subtiele bruine hints naar de witte gebroken tooling. Dit terwijl de zwart geverfde striping het paneel visueel scheidt van zijn meer ‘achromatische’ tegenhangers. De veters hinten een beetje naar grijs, als aanvulling en het extra ingebedde stuk langs de buitenzool. Die krijgt een crèmekleurige lichte tint, wat nieuw is. Want vaak krijgen ze een gebruikelijke gum kleur.

Release info

Nog heel even wachten dus, dan belooft dit heerlijke paar al te droppen bij adidas op zaterdag 13 juni 2020. Wees er snel bij, deze zullen binnen no time uitverkocht zijn. Ze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 220,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Zyon'

zaterdag 13 juni 2020

Naar alle aanbieders
Images by: adidas

Grateful Dead x Nike SB Dunk Low krijgt een Orange Bear colorway 17

De afgelopen tijd zijn er al meerdere samenwerkingen verschenen met Nike SB. Zo verschijnt er morgen, dinsdag 26 mei, een samenwerking tussen Ben & Jerry’s en Nike. Maar ook Grateful Dead gaat een eigen Dunk krijgen. Dit is zeker niet de eerste keer dat de Nike SB Dunk Low gebruikt voor nieuwe samenwerkingen. De afgelopen jaren zagen we collabs met Diamond, StrangeLove en nog veel meer De sneaker is dan ook weer razend populair. Zo waren alle laatste Nike SB Dunk Low’s direct uitverkocht!

De nieuwe Grateful Dead x Nike SB Dunk Low ‘Orange Bear’ wordt een kleurrijke schoen met verschillende belangrijke details. Eentje die je basic outfit helemaal compleet maakt!

Grateful Dead x Nike SB Dunk Low ‘Orange Bear’

Deze sneaker heeft een nogal kleurrijke colorway gekregen. De basiskleur van het bovenwerk is oranje. Deze sneaker beschikt daarbij over een aantal spannende details die het design helemaal compleet maken. Zo heeft de Swoosh een felgroene kleur en wordt deze omlijnd door een zwarte kleur. Echter heeft de Swoosh aan de onderkant ook een soort tanden gekregen. De sneaker maakt gebruik van een gum zool en een witte midsole. Als we kijken naar het bovenwerk zien we dat erop sommige gedeeltes oranje haren zitten bevestigd. Hierin zien we het ‘Orange Bear’ effect terugkomen. Verder zien we in het groen het ‘Nike’ logo gestikt op de heel. Een ander opvallend detail is de tong, hier zit een rits op.

Deze Grateful Dead x Nike SB Dunk Low heeft nog geen releasedatum gekregen. We hopen zo snel mogelijk meer te weten over deze release. Houd daarom onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de afbeelding van deze toffe nieuwe colorway.

Grateful Dead x Nike SB Dunk Low 'Orange Bear'

De Nike Dunk High ‘Syracuse’ en ‘Kentucky’ keren terug 23

De Nike Dunk is al lekker bezig dit jaar. De sneaker is al meerdere malen verschenen met verschillende samenwerkingen en ook komt de Dunk Low binnenkort in een ‘University Red‘ colorway. Ook voor 2021 staan er vast grootse dingen gepland. De Nike Dunk High ‘Syracuse’ en ‘Kentucky’ keren namelijk terug. Nike is hard bezig met het ontwerpen van deze colorways. We kunnen verwachten dat deze enorm lijkt op de laatste release in 2016. Ook komen er twee nieuwe colorways bij, namelijk ‘Vast Grey’ en ‘White/Black’.

Nike Dunk High ‘Syracuse’ ‘Vast Grey’ | DD1399-101 | DD1399-100

De sneaker komt in twee verschillende colorways. De Nike Dunk High ‘Syracuse’ heeft een kleurrijke colorway gekregen en de Nike Dunk High ‘Vast Grey’ blijft redelijk basic. De eerste colorway heeft een bovenwerk van oranje en wit. De kleur oranje bevindt zich rondom de neus en bij de hiel. Ook de Swoosh en het gedeelte bij de veters hebben de kleur oranje gekregen. Als we verder kijken naar het logo op de tong zien we dat de oranje kleur terug komt in het branding-logo. De tweede ‘Vast Grey’ colorway heeft een, de naam verklapt het al, grijze kleur gekregen. Het bovenwerk heeft een witte basiskleur gemixt met een grijze kleur. Ook dit grijze komt terug rondom de neus, hiel en ook de Swoosh heeft een grijze kleur. Deze twee sneakers zijn perfect om de zomer door te komen!

We moeten helaas nog even wachten tot deze twee Nike Dunk High ‘Syracuse’ en ‘Vast Grey’ uitkomen. De sneakers hebben nog geen exacte releasedatum gekregen, maar we verwachten dat deze in de loop van de lente in 2021 uitkomen. Wij hopen binnenkort meer te weten over de exacte releasedatum van deze sneakers. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze releases. Check ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws!

Nike Dunk High 'Syracuse'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders

Nike Dunk High 'Vast Grey'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders