Er is een nieuwe colorway onderweg van de Air Jordan 1 OG 71

Op 29 juni bracht Jordan Brand ons de Air Jordan 1 ‘Gym Red’. Deze colorway was een ‘omgekeerde’ versie van de legendarische ‘Chicago’ colorway. Nu komt Jordan Brand met een nieuwe colorway voor de Air Jordan 1 OG. Het gaat om een sneaker die beschikt over de kleuren: rood, blauw, wit en zwart. De colorway word ook wel ‘Fearless’ genoemd.

De Air Jordan 1 OG brengt het legendarische silhouet uit 1985 terug naar de originele vorm en hoogte. Ook beschikt het model over de traditionele ‘Nike Air’ branding op de tong. De Air Jordan 1 Retro High OG is onderdeel van de ‘Remastered’ collectie van Jordan Brand. Momenteel is dit één van de meest populaire modellen op de markt. Af en toe word dit model uitgebracht in originele colorways, maar ook komen er telkens nieuwe colorways van uit. Nu staat er de ‘Fearless colorway’ voor de deur.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Fearless’ | CK5666-100

10 jaar geleden werd Michael Jordan opgenomen in de Basketbal Hall of Fame. Daarom knikt Jordan Brand nu naar de topprestatie van Michael Jordan met een nieuwe colorway voor de Air Jordan 1 Retro High OG, genaamd ‘Fearless’. De upper beschikt over een premium lak lederen constructie. Daarnaast zijn de overlays van het model gelijkmatig verdeeld in 2 verschillende kleuren, rood en blauw. Deze 2 kleuren vertegenwoordigen de twee belangrijkste haltes in Michael Jordan zijn legendarische carrière. Het rood in een Chicago Bulls stijl siert de voorkant van de schoen. Een poeder blauwe kleur vertegenwoordigd de UNC Tar Heels stijl op de Swoosh en de hak.

Het ball-and-wings logo boven de enkel beschikt is versierd met juwelen dat voor een extra klassiek detail zorgt. Een ander leuk detail is het inlegzooltje, want hier staat groot “FEAR” op. Onder het woord “FEAR” bevinden zich herhalende tekstafdrukken: “Limits, like fear, are often just an illusion”. Deze herhalende tekstafdruk is een knipoog naar de HOF speech van Michael Jordan.

Er word verwacht dat de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Fearless’ deze zomer uitkomt. Ook gaan er geruchten rond dat er nog een alternatieve, zwarte colorway uitkomt voor vrouwen, genaamd “UNC to Chicago”. Houd Sneakerjagers in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates van deze Air Jordan 1. Ben jij ook benieuwd naar foto’s van de colorways? Scroll dan naar beneden!


Fearless
Fearless
Fearless
Images by @chickenwop_

Previous ArticleNext Article

Vans OG Slip-On 59 LX krijgt twee nieuwe colorways 3

Iedereen kent wel het klassieke model van Vans, de Slip-On. Deze sneaker kent al enorm veel verschillende colorways met veel verschillende prints. Toch is de Checkerboardprint misschien wel het meest gewild op dit model. Ook nu komt deze print weer terug op de Vans OG Slip-On 59 LX, maar wel op een andere manier dan dat we gewent zijn.

De OG Slip-On 59 LX krijgt er twee nieuwe colorways bij. De print is echter hetzelfde van deze colorways, maar de kleurencombinaties zijn anders. Op de ene sneaker vind je namelijk vooral wit met daarbovenop zwart en rode details. De andere colorway is voornamelijk zwart met witte en grijze details. Over de gehele uppers van de sneakers is de Vans branding geplaatst. Deze Vans branding is zo gemaakt dat de Checkerboardprint erin is verwerkt.

Beide colorways op de Vans OG Slip-On 59 LX zullen op maandag 12 augustus releasen voor een prijs van €80,-. Bekijk hieronder de foto’s en houd onze releasekalender in de gaten om te zien waar deze sneakers verkrijgbaar zullen zijn.


Vans OG Slip-On 59

Vans OG Slip-On 59
Images by: 43einhalb

De Nike N.354 Air Force 1 Type released ook in het zwart 14

Na de release van de N.354 Air Force 1 Type ‘white’ gister, 15 juli, komt er ook een zwarte colorway voor deze futuristische sneaker.

Innovatie en het verbeteren van technologie in sneakers heeft altijd op nummer één gestaan bij Nike. De N. 354 is de nieuwste experimentele lijn van Nike. De N. 354 collectie haalt inspiratie uit het verleden, heden en toekomst en combineert dit tot een sneaker die grenzen kan verleggen.

De details

De N.354 Air Force 1 Type ‘Black’ heeft een overall zwart leren bovenwerk met zalm roze accenten. Een grote strap loopt rondom de hiel die aan de andere kant de sneaker ingaat. Het uiteinde van deze strap is zalm roze met daarop het Nike logo. De tong is erg verschillend dan de rest van de sneaker, deze glimt en er zitten deuken in. De binnenkant van de N.354 AF1 Type is half doorzichtig met ook een half doorzichtig Nike logo erop. Het bovenwerk zit op een witte Air midsole met een grote overlapping op de mudguard.

De releasedatum is nog niet bekendgemaakt van de N.354 AF 1 Type ‘Black’ dus houd daarom onze releasekalender in de gaten. Check hieronder alvast de afbeeldingen!


N.354 Air Force 1
N.354 Air Force 1
Images by: fitthemall_official

Release Reminder: Nike Air Max 270 React 9

De Nike Air Max 270 React is een van de nieuwste modellen van Nike. Zoals de naam al zegt is het een hybrid van de Nike Air Max 270 en de Nike React. Door deze twee technologieën met elkaar te combineren heeft Nike voor een van de meest comfortabele lifestyle sneakers gezorgd. Na de release van de “Bauhaus” colorway zal hij donderdag 18 juli in de “Electro Green” en “Hyper Jade” colorway releasen. Een mooi moment om de sneakers eens goed te bekijken.

Technologieën

In de Nike Air Max 270 React is zowel gebruik gemaakt van de Nike Air technologie en de React technologie. De Air unit op de hak van de sneaker is gepakt van de Nike Air Max 270 en zorgt voor ongekende demping in de hak. De React technologie is terug te vinden in de voorkant van de zool. De React zool is gemaakt van een erg zacht soort foam en zorgt ervoor dat demping optimaal is. Dit samen zorgt natuurlijk voor een gigantische hoeveelheid aan comfort en is daarmee een van de meest comfortabele lifestyle sneakers van Nike.

De nieuwe colorways

Donderdag 18 juli zal de sneaker in twee nieuwe colorways releasen. De “Electro Green” en “Hyper Jade” colorway zijn perfect voor de zomer en geven een frisse look aan de sneaker. Het bovenwerk van de “Electro Green” colorway is groen, blauw en roze gekleurd. Daarnaast zitten er rode details op zoals de swoosh en de veters. Ook de gigantische Air bubbel heeft deze kleur. De midsole is wit gekleurd. Het blauw van het bovenwerk is weer terug te zien op de outsole van de sneaker

De “Hyper Jade” colorways heeft iets minder opvallende kleuren op de bovenwerk. Door gebruik te maken van twee verschillende kleuren blauw en groen is de sneaker erg clean. De swoosh en de veters hebben een licht groene kleur. De Air unit heeft, net als de midsole, een licht blauwe gloed en past perfect bij de blauwtinten op het bovenwerk. De outsole heeft een iets donkerdere kleur blauw.

De release

Beide colorways zullen releasen bij verschillende winkels op donderdag 18 juli om 09:00. Hij zal verkocht worden voor €160. Check hieronder de foto’s en het overzicht waar je de twee nieuwe colorays kan kopen.

Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox