Nike Air Max 1 komt in een ‘Sand’ colorway voor dames 882

Dames opgelet! Er is namelijk weer een prachtige colorway onderweg van de iconische Air Max 1. Het gaat om de colorway ‘Sand’. In deze nieuwe colorway krijgt de Nike Air Max 1 een standaard kleurenblokkering net als de OG colorways. De colorway beschikt over aarde kleurige tinten.

Nike bracht in 1987 een iconisch model uit, namelijk de Air Max 1. Voor Nike ging de Air Max 1 de geschiedenisboeken in als een grensverleggend ontwerp. Het model gaf Nike een boost die ze op dat moment hard nodig hadden. In 1985 begon Tinker Hatfield met het ontwerpen van sneakers. Hij paste zijn architecturale achtergrond toe op het ontwerp en het duurde niet lang voordat hij een rebels gevoel in overbracht in de tijd dat Nike worstelde.

In het begin van de jaren ’80 ging het goed met Nike, ze beschikte over 50% marktaandeel in de Amerikaanse schoenenmarkt en waren op weg om een bedrijf van één miljard dollar te worden. Echter kwam er halverwege de jaren ’80 opeens veel concurrentie bij. Felle kleuren en gedurfde patronen verfraaide het tijdperk. Nike had iets nieuws en opvallends nodig om de concurrentie voor te blijven. Hatfield zag dat het nodig was om risico’s te gaan nemen en een reis naar Parijs was de druppel voor een geweldig idee.

Niet een andere sneaker of een kledingstuk zorgde voor het idee dat Hatfield in zijn hoofd had, maar een controversieel gebouw in Parijs. Het idee wat hij bedacht was om de Air Unit bloot te leggen aan de wereld.

Nike’s eerste sneaker die over de Air cushioned sole beschikte was de Air Max 1. Deze kwam uit op 26 maart 1987 en kwam ook gelijk voor in Nike’s eerste advertentie op televisie.

Nike WMNS Air Max 1 ‘Sand’ | 319986-120

Ondertussen zijn er vele samenwerkingen geweest waar de Air Max 1 is aangekleed. Ook zijn er enorm veel colorways van de Air Max 1 uit gekomen. Nu staat er een nieuwe colorway voor de deur, namelijk een ‘Sand’ colorway. Deze colorway is voor dames.

Het aankomende paar beschikt over aardkleurige tinten gemaakt van suède. Deze suède overlays zijn geplaatst op een basis gemaakt van wit mesh. Ook lopen er lederen overlays in een gebroken witte kleur over deze mesh upper. De van leer gemaakte Swoosh bevat ook over een bruine kleur. Dit matcht goed met de outsole, aangezien deze ook over deze aardkleurige tint beschikt.

Benieuwd naar hoe de Nike WMNS Air Max 1 ‘Sand’ eruit ziet? Scroll dan naar beneden voor gedetailleerde foto’s. Wij er is nog geen officiële releasedatum naar buiten gebracht, maar wij verwachten dat deze binnenkort verkrijgbaar zal zijn in de webshop van Nike. Houd onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van upcoming releases.


Nike WMNS Air Max 1 'Sand'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1
Nike Air Max 1
Nike Air Max 1
Nike Air Max 1
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

Kanye heeft nieuwe colorway ready voor Yeezy Boost 350 v2 5

Ye’s back, en adidas is niet van plan om zijn sneakers in zijn vergetelheid te laten. We hebben het natuurlijk over de geweldige samenwerking van Kanye en adidas; de adidas Yeezy Boost. Nu al bijna een onsterfelijk icoon, die je niet meer kan weg denken uit het straatbeeld. Er zijn eindelijk foto’s van de allernieuwste Yeezy Boost 350 v2, die krijgt namelijk een ‘Zyon’ colorway. Het paar belooft ook al snel te droppen, dus lees snel verder voor alle informatie je nodig hebt om dit heerlijke paar te coppen.

adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Zyon’ | FZ1267

Er kwamen vaker meerdere verschillen modellen uit, maar toch is de 350 v2 een echte klassieker geworden. Die heeft ook de laatste tijd veel colorways mogen ontvangen, en er beloven nog veel meer te komen. Kijk maar naar de ‘Zyon’. De allernieuwste is dus gepland in de zomer, en is dus perfect voor het heerlijke weer.

Het is een relatief karakeristiek paar dat wordt gekenmerkt door de gebruikelijke aardetinten. De bovenkant vermengt zich in subtiele bruine hints naar de witte gebroken tooling. Dit terwijl de zwart geverfde striping het paneel visueel scheidt van zijn meer ‘achromatische’ tegenhangers. De veters hinten een beetje naar grijs, als aanvulling en het extra ingebedde stuk langs de buitenzool. Die krijgt een crèmekleurige lichte tint, wat nieuw is. Want vaak krijgen ze een gebruikelijke gum kleur.

Release info

Nog heel even wachten dus, dan belooft dit heerlijke paar al te droppen bij adidas op zaterdag 13 juni 2020. Wees er snel bij, deze zullen binnen no time uitverkocht zijn. Ze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 220,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Zyon'

zaterdag 13 juni 2020

Naar alle aanbieders
Images by: adidas

Grateful Dead x Nike SB Dunk Low krijgt een Orange Bear colorway 11

De afgelopen tijd zijn er al meerdere samenwerkingen verschenen met Nike SB. Zo verschijnt er morgen, dinsdag 26 mei, een samenwerking tussen Ben & Jerry’s en Nike. Maar ook Grateful Dead gaat een eigen Dunk krijgen. Dit is zeker niet de eerste keer dat de Nike SB Dunk Low gebruikt voor nieuwe samenwerkingen. De afgelopen jaren zagen we collabs met Diamond, StrangeLove en nog veel meer De sneaker is dan ook weer razend populair. Zo waren alle laatste Nike SB Dunk Low’s direct uitverkocht!

De nieuwe Grateful Dead x Nike SB Dunk Low ‘Orange Bear’ wordt een kleurrijke schoen met verschillende belangrijke details. Eentje die je basic outfit helemaal compleet maakt!

Grateful Dead x Nike SB Dunk Low ‘Orange Bear’

Deze sneaker heeft een nogal kleurrijke colorway gekregen. De basiskleur van het bovenwerk is oranje. Deze sneaker beschikt daarbij over een aantal spannende details die het design helemaal compleet maken. Zo heeft de Swoosh een felgroene kleur en wordt deze omlijnd door een zwarte kleur. Echter heeft de Swoosh aan de onderkant ook een soort tanden gekregen. De sneaker maakt gebruik van een gum zool en een witte midsole. Als we kijken naar het bovenwerk zien we dat erop sommige gedeeltes oranje haren zitten bevestigd. Hierin zien we het ‘Orange Bear’ effect terugkomen. Verder zien we in het groen het ‘Nike’ logo gestikt op de heel. Een ander opvallend detail is de tong, hier zit een rits op.

Deze Grateful Dead x Nike SB Dunk Low heeft nog geen releasedatum gekregen. We hopen zo snel mogelijk meer te weten over deze release. Houd daarom onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de afbeelding van deze toffe nieuwe colorway.

Grateful Dead x Nike SB Dunk Low 'Orange Bear'

De Nike Dunk High ‘Syracuse’ en ‘Kentucky’ keren terug 17

De Nike Dunk is al lekker bezig dit jaar. De sneaker is al meerdere malen verschenen met verschillende samenwerkingen en ook komt de Dunk Low binnenkort in een ‘University Red‘ colorway. Ook voor 2021 staan er vast grootse dingen gepland. De Nike Dunk High ‘Syracuse’ en ‘Kentucky’ keren namelijk terug. Nike is hard bezig met het ontwerpen van deze colorways. We kunnen verwachten dat deze enorm lijkt op de laatste release in 2016. Ook komen er twee nieuwe colorways bij, namelijk ‘Vast Grey’ en ‘White/Black’.

Nike Dunk High ‘Syracuse’ ‘Vast Grey’ | DD1399-101 | DD1399-100

De sneaker komt in twee verschillende colorways. De Nike Dunk High ‘Syracuse’ heeft een kleurrijke colorway gekregen en de Nike Dunk High ‘Vast Grey’ blijft redelijk basic. De eerste colorway heeft een bovenwerk van oranje en wit. De kleur oranje bevindt zich rondom de neus en bij de hiel. Ook de Swoosh en het gedeelte bij de veters hebben de kleur oranje gekregen. Als we verder kijken naar het logo op de tong zien we dat de oranje kleur terug komt in het branding-logo. De tweede ‘Vast Grey’ colorway heeft een, de naam verklapt het al, grijze kleur gekregen. Het bovenwerk heeft een witte basiskleur gemixt met een grijze kleur. Ook dit grijze komt terug rondom de neus, hiel en ook de Swoosh heeft een grijze kleur. Deze twee sneakers zijn perfect om de zomer door te komen!

We moeten helaas nog even wachten tot deze twee Nike Dunk High ‘Syracuse’ en ‘Vast Grey’ uitkomen. De sneakers hebben nog geen exacte releasedatum gekregen, maar we verwachten dat deze in de loop van de lente in 2021 uitkomen. Wij hopen binnenkort meer te weten over de exacte releasedatum van deze sneakers. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze releases. Check ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws!

Nike Dunk High 'Syracuse'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders

Nike Dunk High 'Vast Grey'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders