Check nu de nieuwe colorway van de Fear of God Skate Mid

Jerry Lorenzo heeft voor zijn merk, Fear of God, een nieuwe colorway naar buiten gebracht van het Skate Mid model. Het gaat om een ‘Dark Grey’ colorway.

Lorenzo is een Amerikaanse fashion en sneaker designer en oprichter van het streetwear label Fear of God. Ook is hij de zoon van voormalig MLB speler, coach en manager Jerry Manuel. Jerry Lorenzo werd bekend toen hij 5 custom looks voor Justin Bieber creëerde voor zijn Purpose World Tour. Ook hielp hij mee aan het ontwerpen van zijn tour merchandise. Beroemdheden as Kanye West en Kendall Jenner worden vaak gespot in kleding van de ontwerper.

Fear of God heeft geen grote geschiedenis doordat het merk nog niet zo lang bestaat, maar omdat het merk nog niet zo lang bestaat, is het wel erg bijzonder dat het merk nu al zo enorm groot is. In 2013 richtte Jerry Lorenzo het merk op. Sinds de oprichting van het merk ging het allemaal vrij snel. In 2018 volgde er een collab met Nike, dit werd een enorm succes en de 2 merken werken tot vandaag de dag nog steeds samen.

Fear of God Skate Mid ‘Dark Grey’ Details

Deze hoge sneaker heeft de perfecte balans gevonden van ademend vermogen en maximale bevestiging. Ook is hij voorzien van een vetersluiting aan de voorkant met op de wreef een klittenband sluiting voor een extra veilige lockdown. Het bovenwerk van de sneaker word gesierd door donkergrijs suède en leer. Daarnaast beschikt het model ook over een gewatteerde kraag voor extra comfort. Op de rand van de toebox bevind zich een reflecterende 3M strook die zorgt voor een reflecterende afwerking voor het op skaten geïnspireerde silhouet.

Deze sneaker is nu verkrijgbaar via Farfetch voor €727. Bekijk foto’s van deze sneaker hieronder. Check ook dagelijks Sneakerjagers voor het laatste sneaker nieuws.


Fear of God
Fear of God
Fear of God
Images by Farfetch

Previous ArticleNext Article