Check nu de nieuwe colorway van de Fear of God Skate Mid 287

Jerry Lorenzo heeft voor zijn merk, Fear of God, een nieuwe colorway naar buiten gebracht van het Skate Mid model. Het gaat om een ‘Dark Grey’ colorway.

Lorenzo is een Amerikaanse fashion en sneaker designer en oprichter van het streetwear label Fear of God. Ook is hij de zoon van voormalig MLB speler, coach en manager Jerry Manuel. Jerry Lorenzo werd bekend toen hij 5 custom looks voor Justin Bieber creëerde voor zijn Purpose World Tour. Ook hielp hij mee aan het ontwerpen van zijn tour merchandise. Beroemdheden as Kanye West en Kendall Jenner worden vaak gespot in kleding van de ontwerper.

Fear of God heeft geen grote geschiedenis doordat het merk nog niet zo lang bestaat, maar omdat het merk nog niet zo lang bestaat, is het wel erg bijzonder dat het merk nu al zo enorm groot is. In 2013 richtte Jerry Lorenzo het merk op. Sinds de oprichting van het merk ging het allemaal vrij snel. In 2018 volgde er een collab met Nike, dit werd een enorm succes en de 2 merken werken tot vandaag de dag nog steeds samen.

Fear of God Skate Mid ‘Dark Grey’ Details

Deze hoge sneaker heeft de perfecte balans gevonden van ademend vermogen en maximale bevestiging. Ook is hij voorzien van een vetersluiting aan de voorkant met op de wreef een klittenband sluiting voor een extra veilige lockdown. Het bovenwerk van de sneaker word gesierd door donkergrijs suède en leer. Daarnaast beschikt het model ook over een gewatteerde kraag voor extra comfort. Op de rand van de toebox bevind zich een reflecterende 3M strook die zorgt voor een reflecterende afwerking voor het op skaten geïnspireerde silhouet.

Deze sneaker is nu verkrijgbaar via Farfetch voor €727. Bekijk foto’s van deze sneaker hieronder. Check ook dagelijks Sneakerjagers voor het laatste sneaker nieuws.


Fear of God
Fear of God
Fear of God
Images by Farfetch

Previous ArticleNext Article

Nieuwe colorways van Comme des Garçons Play x Converse Chuck 70 2

Je hebt ze vast wel eens gezien of wellicht heb je ze zelf een paartje in je kast staan, de Comme des Garçons x Converse Chucks. De colorways die zijn verschenen waren een groot succes en binnen no-time uitverkocht. Maar goed nieuws, de twee komen opnieuw met een samenwerking. En niet zomaar een want er zullen drie verschillende colorways verschijnen op het Converse Chuck 70 low en high model. Voor nu krijgt alleen Dover Street Market de sneakers op 2 april. Een globale release is er nog niet, maar wij verwachten dat de sneakers snel ook bij andere shops gedropt zullen worden!

Comme des Garçons is een Japans modemerk dat is opgericht in 1969. Het bekende merk dat al 51 jaar mee gaat heeft sinds 2004 een warenhuisconcept dat gebaseerd is op de markt. Hier worden de belangrijke collecties verkocht en de andere merken die onder CDG vallen zoals, Play en Shirt. De oorspronkelijke marktwinkel is Dover Street Market, Londen. Ondertussen zit DSM in verschillende wereldsteden.

Comme des Garçons Play x Converse Chuck 70

De drie verschillende colorways op de Converse Chuck 70zijn helemaal te gek voor de zomer die eraan zit te komen. Zowel het hoge en het lage model zien er te gek uit. De groene colorway die zal verschijnen heeft een bovenwerk dat bestaat uit canvas en een rubberen toebox. Deze heeft een witte crème kleur net zoals de zool en de veters. Dit is overigens het zelfde op de blauwe en de roze colorway. Alle drie de colorways, op het lage en het hoge model hebben natuurlijk het welbekende hartje van CDG. Op de binnenzool van de sneaker staat ‘Converse Play Comme Des Garçons’.

Deze fantastische colorways zullen vanaf 2 april exclusief via DSM verschijnen. Een globale release datum is nog niet bekend. Houd daarom de releasekalender goed in de gaten en volg ons op social media. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste updates en nieuwste sneaker releases. Je kunt de sneakers hieronder bewonderen!


Images by: Converse

De adidas ZX10.000 C ‘Easy Yellow’ is vanaf nu verkrijgbaar 3

Dames en heren, opgelet want wij hebben wederom goed nieuws voor jullie. De allernieuwste adidas ZX10.000 C ‘Easy Yellow’ is vanaf nu verkrijgbaar op adidas.nl. Met deze sneaker ben je helemaal klaar voor de zomer. De sneaker is een mix van licht, donker en fel geel bij elkaar. Je kunt alle tinten geel terug vinden in deze sneaker.

adidas ZX10.000 C ‘Easy Yellow’ | FV3323

Zoals de naam al een beetje verklapt, beschikt de sneaker over gele tinten. Niet zomaar gele tinten, maar felle tinten en verschillende gele kleuren. Het bovenwerk is gemaakt van suède en mesh wat zorgt voor de authentieke ZX look. Daarbij zijn de drie strepen van adidas op de zijkant van de sneaker neon geel van kleur. Niet alleen verschillende kleuren geel zitten in de schoen verwerkt, maar op het bovenwerk van de schoen bevindt zich ook een klein stukje zwart gaas en grijs. Zo is de kleur grijs te zien op de neus, heel en bij de adidas strepen. Op de heel is het adidas logo terug te vinden. De inlegzool van de sneaker is bedrukt met technische tekeningen die de ‘lost future’ uitbeelden.

De sneaker is vanaf vandaag, woensdag 1 april, verkrijgbaar op adidas.nl. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €130,-. Ben je opzoek naar nog een paar sneakers voor de zomer en ben je daarom benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de afbeeldingen van deze sneaker!

adidas ZX10.000 C 'Easy Yellow'

FV3323 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas

Bodega en Saucony komen met een nieuwe colorway op de Saucony Grid Azura 2000 15

Het is nog geen twee maanden geleden dat Bodega een collab heeft gehad op het Grid Azura 2000 model van Saucony. Nu komt Bodega wederom met een nieuwe colorway op het retro-achtige Grid Azura 2000 model. Dit keer krijgt het model een drukke colorway vol retro details en toffe materialen, zoals we gewend zijn van Bodega.

De Saucony Grid Azura 2000 werd voor het eerst uitgebracht in 1999. Het model stond voor het afscheid van de 20e eeuw en een goede start in de 21e. Met tribal lijnen en neon-kleuren paste het model perfect in die tijd. Na enige tijd off-the-radar geweest te zijn is het model weer harder terug dan ooit. Na een succesvolle samenwerking met Bodega op een subtiele zwart, blauw, neongeel colorway hebben de twee partijen besloten hun krachten nogmaals te bundelen.

Het resultaat is een iets wat hectische colorway. Bodega heeft zelf een perfecte beschrijving voor de sneaker die ook nog eens actueel is bij de huidige tijd waarin we leven: “is not about being paranoid, and it’s not about being fearful. It’s about being prepared, even when you don’t know ahead of time what you are prepared for. The future isn’t always as user-friendly as advertised, but you’ll be ready.”

Saucony Grid Azura 2000 x Bodega | Closer Look

Als we kijken naar de sneaker zelf dan zien we een hoop interessante colorways die elkaar complimenteren, De tribal lijnen op het bovenwerk zijn uitgevoerd in het grijs en gemaakt van een nerf lederen materiaal. Hieronder zien we dat de underlayers gemaakt zijn van mesh, langharig suède, canvas, leer en suède.  Het kleurenpalet wat gebruikt is bestaat uit: geel, kaki bruin, neon geel, groen, paars, rood en grijstinten.

Deze Saucony Grid Azura 2000 x Bodega zal uitkomen op 8 april bij Bodega.com. Check in de tussentijd de Sneakerjagers releasekalender voor andere Saucony colorways die binnenkort uit zullen komen. 

Grid Azura 2000
Grid Azura 2000
Grid Azura 2000
Grid Azura 2000
Grid Azura 2000
Pictures by: Bodega