Alle producten om je sneakers schoon te maken bij Dr.FrisK

Meet Dr. FrisK

Dr. FrisK biedt alle producten aan om jou sneakers schoon te maken. Net zoals bij iedereen worden sneakers bij het dragen natuurlijk vies. Schoonmaken was en is altijd een lastig karwei en Dr.FrisK probeerden van alles om de sneakers schoon te maken maar echt een goed product konden ze niet vinden.

De markt zit vol met oplossingen maar veelal inefficiënt en niet echt milieuvriendelijk. Dr.FrisK zochten naar iets wat gewoon werkt zonder de mooie sneakers te beschadigen. Daarom dachten Dr.FrisK “waarom maken we niet ons eigen product”? Na vele uren markt-, en productonderzoek zagen ze hun schone kans. Ze dachten groot en brainden over een eigen merk en een merknaam dat fris & schoon uitstraalt. En zo was Dr.FrisK die dag geboren! Dr.FrisK helpt je jouw sneakers weer als nieuw te krijgen. Hoe? Scrol verder naar beneden om de producten te bekijken.


Dr.FrisK Sneaker Cleaner 2 liter

Speciale ontwikkeld voor de Sneaker Cleaners ! De Cleaner is voor 98% natuurlijk en compleet biologisch afbreekbaar. De zacht schuimende cleaner reinigt effectief en verwijdert snel alle vuil en vlekken. Te gebruiken gebruiken op alle kleuren en op de volgende materialen leer, mesh, camvas, suede, nylon, nubuck, cotton, nylon, etc.
Tip: Test de Cleaner altijd eerst op een onopvallende plek.

Shop de Dr.FrisK Sneaker Cleaner hier>>

Dr.FrisK Sneaker Cleaner 236 ml

De zacht schuimende cleaner reinigt effectief en verwijdert snel alle vuil en vlekken. Met één flesje Dr.FrisK Sneaker Cleaner (236ml) kun je bij normaal gebruik zeker 200 keer je sneakers schoonmaken! Te gebruiken gebruiken op alle kleuren en op de volgende materialen leer, mesh, camvas, suede, nylon, nubuck, cotton, nylon, etc..

Shop de Dr.FrisK Sneaker Cleaner hier>>

Dr.FrisK Sneaker Wipes

Deze vochtige doekjes van microvezel maken jouw sneakers weer in een handomdraai toonbaar. Ze zijn aan beide kanten te gebruiken. De gestipte kant is bedoeld om hardnekkig vuil en vlekken te verwijderen. De zachte kant gebruik je om de sneaker te poetsen. In elk doosje zitten 10 Sneaker Wipes verpakt. Heel handig voor in je sporttas of om naar een festival of op reis te nemen!

Shop de Dr.FrisK Sneaker Wipes hier>>

Dr.FrisK Suède Borstel

De Borstel is hard genoeg om het vuil van je sneakers te borstelen, maar toch zacht genoeg om het leer niet te beschadigen. Met de Suède Borstel van Dr.FrisK verwijder je watervlekken en fris je de kleur van de sneakers weer helemaal op.

Tip: begin altijd voorzichtig met borstelen. Werk in 1 richting van voren naar achteren.

Shop de Dr.FrisK Suède Borstel hier>>

Dr.FrisK Sneaker Cleaner Kit

De complete basis set bestaat uit:

 • Dr.FrisK Sneaker Cleaner
  De Cleaner is voor 98% natuurlijk en compleet biologisch afbreekbaar. De zacht schuimende cleaner reinigt effectief en verwijdert snel alle vuil en vlekken. Met één flesje Dr.FrisK Sneaker Cleaner (118ml) kun je bij normaal gebruik zeker 100 keer je sneakers schoonmaken!
  Tip: Test de Cleaner altijd eerst op een onopvallende plek.
   
 • Standaard Borstel
  Deze Borstel is gemaakt van synthetische vezels en verwijdert eenvoudig hardnekkig vuil en vlekken.
  Tip: Voor kwetsbare materialen zoals suède en mesh
  raden we de Dr. FrisK Premium Borstel aan.
   
 • Dr.FrisK Microvezel Doekje
  Gebruik dit doekje als laatste stap om het reinigingsschuim en vocht te verwijderen. De vezels in het doekje hebben microscopische haakjes. Die trekken het vuil direct naar de sneldrogend, pluisvrij en extreem absorberende doek.

Dr.FrisK Premium Borstel

De Dr.FrisK Premium Borstel is gemaakt van natuurlijke haarvezels, van maar liefst 2,5 cm lang. Het handgemaakte handvat van walnotenhout zal door deze kwalitatieve haarvezels de sneakers niet beschadigen. Hiermee kun je de sneakers behoedzaam en echt grondig reinigen.

De Borstel is optimaal geschikt voor materialen zoals suède, mesh en nubuck.
Tip: gebruik de Premium Borstel als aanvulling op de Dr.FrisK Sneaker Cleaner Kit maar wees altijd voorzichtig met het reinigen van kwetsbare materialen.

Shop de Dr.FrisK Premium Borstel hier>>

Previous ArticleNext Article