Pick of the Week #27: Nike React Element 55 SE

De Nike React Element 55 SE is al even verkrijgbaar maar is dankzij z’n zomerse uitstraling door ons verkozen tot Pick of the Week #27! De zomerse uitstraling heeft deze Nike React Element 55 te danken aan de witte basis met ‘University Red’ hits op de Swoosh, tong branding en in de rubberen pods van de outsole.

Nike React Element 55 SE ‘White/University Red’ | BQ6167-102

De Nike React Element 55 is een evenwichtige combinatie van klassiek design en vooruitstrevende innovatie. De upper van de Nike React Element is gemaakt van wit synthetisch materiaal. Nike React foam zorgt voor een soepele ervaring en de rubberen pods op de overdreven buitenzool zorgen voor een moderne look die zeker reacties zal uitlokken.

Benieuwd waar je deze zomerse colorway van de Nike React Element 55 kan verkrijgen? Check dan via de link hieronder de volledige storelist.

Nike React Element 55 'Bright Crimson'

BQ6167-102 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Nike React Element 55 SE
Nike React Element 55 SE
Nike React Element 55 SE
Nike React Element 55 SE
Images: Sneakerjagers
Previous ArticleNext Article