Pak je steal uit de Nike Sale met 20% EXTRA korting 615

Nike verhoogd de korting op alle sale items. Profiteer nu van maar liefst 20% EXTRA korting bovenop de al reeds afgeprijsde sale items door simpel de volgende code te gebruiken tijdens het afrekenen: JULY20. Echter wacht niet te lang, want dit aanbod is maar zeer kort geldig!

De code werkt vanaf vandaag, dus je kan nu nog letterlijk de krenten uit de pap vissen tussen het gigantische aanbod van meer dan 2.400 sale items bij Nike. Krijg je nu al rode vlekken bij het zien van zoveel items, geen nood! Wij hebben alvast voor jou een door ons geselecteerde top 10 steals voor je op een rij gezet.

Naast sneakers beschikt het Nike Sale aanbod ook uit een gigantisch aantal apparel en accessoires items voor zowel man als vrouw. Schroom niet om snel een kijkje te nemen voor het te laat is. Enne…. vergeet niet de code JULY20 te gebruiken tijdens het afrekenen!

Image: 43einhalb

Nike Air Max 98 'Team Orange'

640744-012 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

De Air Max 98 zette het succes van zijn legendarische voorganger voort, voor het eerst met zichtbare Air over de hele lengte en vloeiende designlijnen. Nu keert hij terug met dezelfde kenmerkende look en nieuwe kleuren.


Image: 43einhalb

Nike M2K Tekno

CI9086-001 · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders

De Nike M2K Tekno Camo haalt inspiratie uit de Monarch franchise en is gemoderniseerd met een futuristische hielclip en een zachte tong. Het gelaagde bovenwerk herinnert aan het design van de oorspronkelijke Monarch en de stevige buitenzool doet denken aan de geliefde Monarch IV, allemaal met een design met dierenprint.


Image: Asphaltgold

Nike Air Max 1 'Black'

AH8145-014 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

De lichte Nike Air Max 1 herenschoen is een vernieuwde versie van het legendarische Air Max design met nieuwe kleuren en materialen maar met dezelfde demping als het origineel.


Image: 43einhalb

Nike WMNS Air Force 1 '07 SE 'Sail'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

De legende leeft voort in de Nike Air Force 1 ’07 SE. Deze frisse versie van een icoon geeft je een klassieke stijl, maar laat ook de veelzijdigheid van de AF1 zien met nieuwe kleuren en materialen.


Nike Air Force 1 '07 'Camper Green'

AQ0117-300 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 Style biedt dezelfde op basketbal geïnspireerde performance als het origineel uit ’82, maar beschikt tevens over nieuwe designdetails. Het bovenwerk van gewaxt canvas en synthetisch materiaal geeft deze versie een nieuwe look.


Nike Air Max 98 'Colorfull Snake'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 98 Premium Animal brengt een retro Air Max stijl terug met moderne innovaties voor extra comfort. Het gecombineerde bovenwerk van leer en mesh biedt duurzaamheid en ventilatie terwijl de Max Air unit over de hele lengte voor responsieve demping zorgt.


Image: 43einhalb

Nike Air Max 720 'Volt'

AO2924-008 · Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 720 is groter dan ooit en biedt met Nike’s hoogste Air unit tot nu toe meer lucht onder de voet voor een onvoorstelbaar comfortabel gevoel. Is Air Max eindelijk te ver gegaan? We hopen van wel.


Nike Sale
Image: 43einhalb

Nike Air Max 97 'Black Floral'

BV0129-001 · Prijs vanaf €114,-

Naar alle aanbieders

Ga voor een spannende stijl zonder comfort op te offeren met de Nike Air Max 97 SE Floral. De volledige Max Air unit levert comfortabele demping terwijl je met het innovatieve vetersysteem de pasvorm kunt aanpassen.


Nike Sale
Image: Overkill

Nike M2K Tekno SP

BV0074-200 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders

De Nike M2K Tekno SP haalt inspiratie uit de Monarch franchise en is gemoderniseerd met een futuristische hielclip en een zachte tong. Het gelaagde bovenwerk doet denken aan het design van de originele Nike Air Monarch uit 2002.


Nike Sale
Image: 43einhalb

Nike Air Force 1 Sage Low LX

AR5409-100 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Force 1 Sage Low LX, met zijn platformmiddenzool en ingetogen bovenwerk, bevindt zich qua vakmanschap en stijl op een hoger niveau. Traditionele overlays zijn vervangen door ronde hoeken en strakke lijnen voor een opvallende look.


Previous ArticleNext Article

De Off-White x Air Jordan 4 ‘Sail’ heeft een releasedatum 5

Enige tijd geleden introduceerde we bij jullie een nieuwe colorway van de Air Jordan 4 x Off-White ‘Sail’. Het model werd vrijwel direct na de release van de grijze Air Jordan 4 x Off-White geleaked door Virgil Abloh zelf. Het heeft even geduurd voor we weer meer informatie over deze release hebben kunnen vinden maar het is weer zo ver. Er is namelijk een releasedatum voor deze Air Jordan 4 x Off-White ‘Sail’ bevestigd. 

De Off-White X Air Jordan 4 krijgt een super cleane colorway. De sneaker heeft verschillende beige tinten die over de gehele sneaker te zien zijn. De veters, de mudguard en de air tag die aan de schoen zijn hebben een iets meer wit crème kleur gekregen. Natuurlijk zit aan de veters de welbekende tag van Off-White bevestigd. Boven het Air Unit aan de buitenkant van de sneaker staat ” Air ” in zwarte letters. De branding op de tong heeft een grijze kleur gekregen terwijl de heel van de sneaker en de bovenste eye-lets van doorzichtig rubber materiaal lijken te zijn.

Het ziet er nu dus naar uit dat de Air Jordan 4 x Off-White uit zullen komen op 25 juli 2020. Een exacte store-list is helaas nog niet bekend maar 25 juli kunnen jullie dus alvast noteren in de agenda! De kans is groot dat deze release uitgebracht zal worden bij Nike.com

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor updates en eventueel meer informatie over deze release. Ook check je hier het meest complete overzicht van alle snekaers die nog komen gaan. We hebben hier ook een overzicht met de meest hyped sneakers van dit moment. 

4 x Off-White 'Sail'
4 x Off-White 'Sail'

Officiele Nike foto’s van de Air Max 90 SP ‘Total Orange’ colorway 5

De Air Max 90 bestaat alweer een tijdje. De sneaker is namelijk dertig jaar geleden voor het eerst op de markt gebracht en dat moet natuurlijk gevierd worden. Zo heeft Nike dit jaar een nieuwe variant gelanceerd, namelijk de Air Max FlyEase en is er een compleet nieuw model ontstaan: de Air Max 2090. Hoe dan ook is de verjaardag van de Air Max 90 nog lang niet klaar en zal de sneaker voorlopig nog in vele colorways verschijnen. Nike komt deze keer met een gloednieuwe ‘Total Orange’ colorway van de welbekende ‘Duck Camo’. Deze Nike Air Max SP ‘Total Orange’ mag je absoluut niet missen!

Nike Air Max 90 SP ‘Total Orange’ | CW4039-800

De naam van de colorway verklapt het al, de sneaker zal een volledig oranje bovenwerk krijgen. Maar dat is niet het enige. Het bovenwerk is gekleed in mesh en heeft lederen overlays gekregen. Over de lederen mudguard bevindt zich het welbekende en opvallend ‘Duck Camo’ in oranje/bruine tinten. Verder zien we een zwarte Swoosh, zwarte eye-lets en ook de branding patch op de heel gaat gekleed in een zwarte kleur. Verder kijken naar de zool zien we dat de air-unit een oranje kleur bevat en dat de ook zeer kenmerken Air Max 90 Wedge (het gedeelte rondom de air-unit) gekleed is in het zwart. De middenzool heeft daarentegen een witte kleur gekregen terwijl de buitenzool terugkeert in het oranje. Het branding-logo is in het zwart op de tong bevestigd.

De sneaker wordt binnenkort verwacht, namelijk op vrijdag 19 juni via o.a. Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €140,00 euro. Vergeet niet je wekker te zetten, want om klokslag 09:00 zal dit paar online verschijnen. Neem een kijkje in onze releasekalender als je benieuwd bent welke sneakers er nog meer droppen binnenkort en volg ons op sociale media voor het laatste sneaker nieuws. Check hier beneden de afbeeldingen van deze Air Max Total Orange.

Nike Air Max 90 SP Duck Camo 'Total Orange'

vrijdag 19 juni 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Total Orange'
Nike Air Max 90 'Total Orange'
Images by Nike

De Nike Air Force 1 Shadow komt in een nieuwe colorway 15

Nike is de laatste tijd lekker op dreef met nieuwe colorways. Het bekende Nike Air Force 1 Shadow model is al meerdere malen verschenen in nieuwe colorways en ook nu verschijnt het model weer in een nieuwe colorway. De Nike Air Force 1 Shadow is een nieuwe variant op de Nike Air Force 1. De sneaker is een eerbetoon aan vrouwen die een voorbeeld zijn voor de volgende generatie door verandering in de omgeving te brengen. Beiden sneakers zijn razend populair en kunnen we tegenwoordig niet meer weg denken in onze sneakerwereld. Deze nieuwe Air Force 1 Silver belooft ook weer een plaatje te worden!

Nike Air Force 1 Shadow ‘Silver’ | CW6030-001

Deze Air Force 1 Silver is een kleurrijke colorway met veel details. Het bovenwerk is gekleed in een zilveren basiskleur. Als we verder kijken zien we nog drie andere kleuren die zich bevinden op het bovenwerk. Zo zien we de kleur blauw, paars en oranje. De paarse kleur zien we terug op de neus en in het dubbele ‘air’ plaatje op de middenzool. Het veter gedeelte wordt omlijnd door een oranje kleur en oranje is daarbij ook weer te zien op de heel. Als we verder kijken naar de kleur blauw zien we deze in de Swoosh en terugkomen in het branding-logo op de tong. Het bovenwerk beschikt niet alleen over een zilveren kleur, maar heeft op de neus en in het middenstuk ook een reliëf. Verder heeft de middenzool om het design compleet te maken een witte kleur gekregen.

Wanneer deze te gekke colorway zal releasen is nog niet bekend. Hierover verwachten wij binnenkort meer te weten, houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de release. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €110,00 euro. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en tot de release kun je hieronder genieten van de afbeeldingen!

Nike Air Force 1 Shadow 'Silver'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Shadow 'Silver'
Nike Air Force 1 Shadow 'Silver'
Images by Nike