adidas Yeezy 500 ‘Bone White’ komt in family sizing

De afgelopen maand was verbazingwekkend voor adidas Yeezy. Er kwam elke week wel een nieuwe colorway uit. Van al die colorways kwam er geen één colorway uit van de adidas Yeezy 500. Echter was de laatste release van dit model terug in november 2018, maar het lijkt erop dat het model nu zijn comeback gaat maken. Ergens in augustus 2019 komt de sneaker terug in een ‘Bone White’ colorway. Dit is ook de eerste adidas Yeezy 500 die over maten beschikt voor volwassenen, kinderen en baby’s.

De Yeezy 500 is de eerste adidas x Kanye West sneaker die niet beschikt over de BOOST technologie. Echter beschikt de zool wel over een andere geschiedenis met adidas dan de andere modellen. De futuristische zool is eigenlijk al bijna 20 jaar oud. De zool debuteerde in 1999 op Kobee Bryant zijn signature sneaker, de adidas KB8 III. De ‘Feet You Wear’ zool is van origine ontworpen om te helpen bij het voorkomen van het verzwikken van de enkel. De oversized look past perfect bij de sneaker trend van dit moment. Echter is de Yeezy Boost 700 iets gewilder als chunky sneaker. Op 16 januari 2018 debuteerde de adidas Yeezy 500 in een ‘Blush’ colorway. Vervolgens kwamen er nog 3 andere colorways uit van dit model, namelijk: Super Moon Yellow, Utility Black en Salt.

adidas Yeezy 500 ‘Bone White’ Details

De nieuwe colorway word de eerste Yeezy 500 die uitkomt voor volwassenen, kinderen en baby’s. De ‘Bone White’ colorway zet de reeks van natuurlijk kleurgebruik voort. Het bovenwerk is gemaakt van mesh en suède in een zachte grijze kleur. Daarnaast beschikken de zijkanten over een witte mudguard en een witte adiPRENE midsole. De outsole heeft een eierschaal vorm in een witte kleur. De vorm van een eierschaal zorgt voor een comfortabel, luchtig gevoel.

Volgens Yeezy Mafia komt de adidas Yeezy 500 ‘Bone White’ in augustus 2019 uit in volwassenen, kinder en baby maten via adidas.nl/yeezy. De maten voor heren gaan €200,- kosten. Van de kinder- en babymaten zijn nog geen prijzen van aangekondigd. Scroll naar beneden om een foto te bekijken van de nieuwe colorway. Vergeet ook niet om Sneakerjagers in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


adidas Yeezy Boost 500 ‘Bone White’

Prijs: €200,-
Colorway: ‘Bone White’
Releasedatum: augustus 2019

Bone White
Image by @theyeezymafia

Previous ArticleNext Article