adidas Yeezy 500 ‘Bone White’ komt in family sizing 203

De afgelopen maand was verbazingwekkend voor adidas Yeezy. Er kwam elke week wel een nieuwe colorway uit. Van al die colorways kwam er geen één colorway uit van de adidas Yeezy 500. Echter was de laatste release van dit model terug in november 2018, maar het lijkt erop dat het model nu zijn comeback gaat maken. Ergens in augustus 2019 komt de sneaker terug in een ‘Bone White’ colorway. Dit is ook de eerste adidas Yeezy 500 die over maten beschikt voor volwassenen, kinderen en baby’s.

De Yeezy 500 is de eerste adidas x Kanye West sneaker die niet beschikt over de BOOST technologie. Echter beschikt de zool wel over een andere geschiedenis met adidas dan de andere modellen. De futuristische zool is eigenlijk al bijna 20 jaar oud. De zool debuteerde in 1999 op Kobee Bryant zijn signature sneaker, de adidas KB8 III. De ‘Feet You Wear’ zool is van origine ontworpen om te helpen bij het voorkomen van het verzwikken van de enkel. De oversized look past perfect bij de sneaker trend van dit moment. Echter is de Yeezy Boost 700 iets gewilder als chunky sneaker. Op 16 januari 2018 debuteerde de adidas Yeezy 500 in een ‘Blush’ colorway. Vervolgens kwamen er nog 3 andere colorways uit van dit model, namelijk: Super Moon Yellow, Utility Black en Salt.

adidas Yeezy 500 ‘Bone White’ Details

De nieuwe colorway word de eerste Yeezy 500 die uitkomt voor volwassenen, kinderen en baby’s. De ‘Bone White’ colorway zet de reeks van natuurlijk kleurgebruik voort. Het bovenwerk is gemaakt van mesh en suède in een zachte grijze kleur. Daarnaast beschikken de zijkanten over een witte mudguard en een witte adiPRENE midsole. De outsole heeft een eierschaal vorm in een witte kleur. De vorm van een eierschaal zorgt voor een comfortabel, luchtig gevoel.

Volgens Yeezy Mafia komt de adidas Yeezy 500 ‘Bone White’ in augustus 2019 uit in volwassenen, kinder en baby maten via adidas.nl/yeezy. De maten voor heren gaan €200,- kosten. Van de kinder- en babymaten zijn nog geen prijzen van aangekondigd. Scroll naar beneden om een foto te bekijken van de nieuwe colorway. Vergeet ook niet om Sneakerjagers in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


adidas Yeezy Boost 500 ‘Bone White’

Prijs: €200,-
Colorway: ‘Bone White’
Releasedatum: augustus 2019

Bone White
Image by @theyeezymafia

Previous ArticleNext Article

Nike maakt zich klaar voor halloween met de Air Max 98 4

Met halloween nog maar een maand verwijderd, maakt Nike zich alvast klaar voor deze spooky feestdag. De Air Max 98 word namelijk in griezelige kleuren en patronen gemaakt om je zo helemaal ready te maken voor halloween. Helaas is het paartje alleen voor de kleintjes van de familie.

De sneaker is aangekleed met een paar mooie details. Zo heeft de opvallende mudguard een griezelige begraafplaats als patroon en vliegen er rond de Swoosh vleermuizen rond. Voor de rest is het bovenwerk zwart en heeft het gif groene accenten. De midsole is dit keer zwart en heeft de Air unit ook weer een gif groene kleur en sluit zo mooi aan bij de upper.

De Air Max 98 is al in Amerika gedropt en dropt waarschijnlijk op 31 oktober in Europa. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Releasekalender in de gaten!


Nike Air Max 98 BG 'Halloween'

donderdag 31 oktober 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 98
Nike Air Max 98
Nike Air Max 98
Nike Air Max 98
Nike Air Max 98
Images by Nike

Mis deze releases van zaterdag 21 september niet! 9

Morgen, zaterdag 21 september 2019, komen er veel toffe sneakers uit. Om het een beetje makkelijker te maken voor jou hebben we alle releases op een rijtje gezet, zodat je er geen een hoeft te missen!

Er staat wel een echte uitblinkers op deze lijst, namelijk de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cloud White’ die ook meteen uitkomt in full-family sizing. Deze zal heel snel gaan, dus wees voorbereid morgenochtend! Een andere toffe sneaker op de lijst is ook de Air Jordan 3 ‘Knicks’.

Scroll naar beneden voor de lijst met de releases van 21 september 2019. Benieuwd naar andere releases? Check onze Releasekalender!


adidas YEEZY 350 V2 ‘Cloud White’ | FW3043

Image by House of Heat

adidas Yeezy Boost 350 v2 'Cloud White' - Non-Reflective

zaterdag 21 september 2019

Naar alle aanbieders

Air Jordan 3 Retro ‘Knicks’ | 136064-148

Air Jordan 3 Retro 'Knicks' | 136064-148
Image by Lapstone & Hammer

Air Jordan 3 Retro 'Knicks'

zaterdag 21 september 2019

Naar alle aanbieders

Red Wing x New Balance 997 | M997RW

Red Wing x New Balance 997 | M997RW
Image by New Balance

Red Wing X New Balance 997

zaterdag 21 september 2019

Naar alle aanbieders

Social Status x adidas Consortium P.O.D. | F34324

Image by Carnival

Social Status x adidas Consortium P.O.D.

zaterdag 21 september 2019

Naar alle aanbieders

adidas Ozweego ‘adiPRENE’ | EH0252

Image by Ordixi

adidas Ozweego 'adiPRENE'

zaterdag 21 september 2019

Naar alle aanbieders

KangaROOS Ultimate ‘Veteran Roos’ (Camouflage) | 4702V 000 888

Image by 43einhalb

Kangaroos Ultimate *Veteran Roos* (Camouflage)

zaterdag 21 september 2019

Naar alle aanbieders

adidas Torsion X ‘White/Orange’ | EH0244

Image by Adidas

adidas Torsion X 'White/Orange'

zaterdag 21 september 2019

Naar alle aanbieders

adidas ZX Torsion ‘White/Red’ | EH0251

adidas ZX Torsion 'White/Red' | EH0251
Image by Adidas

adidas ZX Torsion 'White/Red'

zaterdag 21 september 2019

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 200 krijgt een denim make-over 22

Gister keken we al naar de Nike Air Max 95 die in een gekleurd denim jasje werd gezet. Nu lijkt het erop dat de Air Max 200 dezelfde make-over krijgt!

De Air Max 200 werd twee maanden geleden gereleased. Het nieuwste model van Nike heeft zich laten inspireren door energiepatronen zoals stromend lava en golven van de oceaan. Toch is er een vergelijking te zien met een al eerder uitgebracht Nike model. De Air Unit is namelijk vergelijkbaar met de Air Max 180, waar de zool ook 180 graden onder het bovenwerk zit.

Nike Air Max 200 SP ‘Multi’ | CK5668-600

Het bovenwerk van de Nike Air Max 200 word bekleed in een kleurrijk jasje gemaakt van mesh en denim. De delen die gemaakt zijn van denim hebben een lichte en donker blauwe kleur. Opvallend is te zien dat het mesh op de linker schoen paars is en op de rechter schoen rood, dit maakt de sneaker opvallend en bijzonder. Een ander mooi details zijn de twee pins op de veters. De upper zit bovenop een witte midsole en geel met paars gekleurde outsole.

We kunnen de Nike Air Max 200 verwachten op 26 september samen met de Air Max 95. Check hieronder de afbeeldingen en houd ook onze Releasekalender in de gaten voor de laatste releases.


Nike Air Max 200 SP 'Multi'

donderdag 26 september 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 200
Nike Air Max 200
Nike Air Max 200
Images by Nike