Y-3 sneakers voor heren en dames // top 10 350

Y-3 is een van de meest invloedrijke samenwerkingen tussen sport en fashion sinds de lancering van de Spring/Summer 2003 collectie. De samenwerking tussen Yohji Yamamoto en adidas is revolutionair geweest voor de industrie. Adidas representeert de sportswear en Yohji Yamamoto representeert design. Samen staat zij sterk voor echt vakmanschap en hebben zij de toekomst van sportswear uitgevonden.

Ben jij nog op zoek naar een mooi paartje futuristische sneakers? Wij hebben een top 10 samengesteld van de mooiste sneakers van Y-3. De sneakers die in deze Y-3 top 10 staan zijn verkrijgbaar bij SSENSE en Farfetch. Check en shop de top 10 hieronder. Vergeet ook niet om onze Releasekalender te bekijken voor upcoming releases.


Image by Farfetch

Y-3 Harigane II Core Black/ Core Black/ Ftw White

F97426 · Nu voor €390,-

Bekijken bij Farfetch

Image by Farfetch

Y-3 Yohji Court Core Black/ Core Black/ Core White

F99791 · Nu voor €456,-

Bekijken bij Farfetch

Image by Farfetch

Y-3 Kaiwa Knit Core Black/ Ftw White/ Core Black

F97424 · Nu voor €674,-

Bekijken bij Farfetch

Image by Farfetch

adidas Y-3 BYW BBALL Schuh

F99806 · Nu voor €415,-

Bekijken bij Farfetch

y-3 top 10
Image by SSENSE

adidas Y-3 Adizero Runner

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

y-3 top 10
Image by Farfetch

adidas Y-3 Kaiwa 'Triple Black'

EF2561 · Nu voor €362,-

Bekijken bij Farfetch

Image by Farfetch

Y-3 Harigane II Ftw White/ Ftw White/ Carbon Black

F97428 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders

Image by SSENSE

Y-3 Kasabaru Core Black/ Ftw White/ Ftw White

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

y-3 top 10
Image by SSENSE

adidas Y-3 Kaiwa Pod

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

y-3 top 10
Image by Farfetch

adidas Y-3 Kaiwa (Clear White / Black / Ftwr White)

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

Air Jordan 7 ‘2.0 Hare’ verschijnt met een furry upper 1

Een unieke toepassing op de nieuwste Air Jordan 7, er wordt namelijk gebruik gemaakt van pony hair op de upper. Het is niet de eerste keer dat Jordan gebruik heeft gemaakt van deze toepassingen, maar het blijft één van de unieke toepassingen aan een sneaker. Het is een letterlijke kijk op een cross over op de Bugs Bunny x Space Jam Air Jordan. En nu zijn er eindelijk foto’s vrijgegeven. Dit paar zal vanaf 8 april verkrijgbaar zijn via Nike.com.

De Air Jordan 7 kwam uit in het einde van 1991. Michael Jordan was op dat moment op het hoogtepunt van zijn carrière. Zijn team waarin hij zat, genaamd The Chicago Bulls wonnen het seizoen voor de tweede keer achter elkaar en Michael Jordan won zelf ook aardig wat awards. Ook won hij natuurlijk een gouden medaille voor Amerika op de Olympische Spelen. Vervolgens kwam de Air Jordan 7. In dit design verwerkten Nike de ‘Huarache’ technologie.

Air Jordan 7 ‘2.0 Hare’ | CT8528-002

Nike zit niet stil met het Jordan merk. De AJ7 ‘2.0 Hare’ is dus een cross over van de Bugs Bunny en de Space Jam op de Air Jordan en beschikt over een pony hair upper. Het is natuurlijk geen echte pony hair, die in een groene kleur gevestigd over het hele bovenwerk. Met uitzondering van roze neopreen slofjes en enkellipjes. Op de zijkant verschijnt er een SCU code die verwijst naar de OG ‘Hare’. Leuke touch! Konijnenpoten worden door de meesten gezien als een geluksbrenger. En die heb je zeker nodig, om al het geluk te verzamelen om dit paar te bemachtigen.

Release info

De Air Jordan 7 ‘2.0 Hare’ zal vanaf 8 april verkrijgbaar zijn via o.a. Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 250,-. Wil je nou op de hoogte blijven van dit paar? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date over o.a. de Air Jordan 7 ‘2.0 Hare’ en over andere upcoming sneakers.


Images by Sneakerfreaker

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Zyon’ on-foot 3

We kunnen met zekerheid zeggen dat we onderhand alle colorways hebben gezien op de Yeezy Boost 350, maar toch blijven Kanye West en adidas ons steeds verrassen met nieuwe colorways. De aankomende Yeezy Boost 350 V2 lijkt geïnspireerd op de eerste 350 release ooit. Met alle nieuwe modellen van Yeezy die de laatste tijd zijn uitgekomen blijven Kanye en adidas nog steeds colorways uit brengen voor de Yeezy Boost 350. De nieuwste colorway gaat ‘Zyon’ heten en is de perfecte sneaker voor het lekkere weer dat eraan zit te komen.

De eerste release van de 350 serie was de Yeezy Boost 350 ‘Turtledove’. Dit model was en stuk minder bulky en een stuk smaller. Zo was de midsole en stuk kleiner en het stuk rondom de enkel lager. De colorway die op de ‘Turtledove’ zit is een combinatie van grijs en zwart. Deze combinatie komt erg in de buurt van de aankomende ‘Zyon’ colorway.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Zyon’ | FZ1267

Het bovenwerk van de sneaker heeft een crème primeknit base met bruine en lichte hits verdeeld over de upper. De half doorzichtige streep in het midden van de sneaker is bruin gekleurd met meer contrast in de grijze sock-liner. Doorgaan naar de onderkant van de sneaker, zit het bovenwerk op een witte half doorzichtige full lenght BOOST midsole met een gum outsole.

Het is nog niet bekend wanneer de Yeezy Boost 350 V2 ‘Zyon’ uitkomt, maar wordt de aankomende maanden verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 350 V2 'Zyon'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Yeezy Boost 350 V2 'Zyon'
Yeezy Boost 350 V2 'Zyon'
Yeezy Boost 350 V2 'Zyon'
Images by @REPGOD888

De Nike SB Dunk Mid Pro ‘Griffey’ heeft een releasedatum gekregen 7

Kort geleden doken er foto’s op van een nieuwe colorway op de Nike SB Dunk Mid Pro. Het is niet zomaar een colorway, maar een colorway die is geïnspireerd op de Air Griffey Max 1 ‘Freshwater’. Op woensdag 1 april 2020 zal de sneaker gereleased worden.

Zoals we al zeiden is de colorway geïnspireerd op de Air Griffey Max 1 ‘Freshwater’. Dit was de eerste signature sneaker van niemand minder dan de Amerikaanse oud honkbalspeler, Ken Griffey Jr. In 1996 werd de sneaker voor het eerst uitgebracht. De sneaker werd ontworpen door niemand minder dan Tracy Teague. Ze werden voor het eerst geretroed in 2009 en zijn vervolgens vaak gereleased.

Nike SB Dunk Mid Pro ‘Griffey’ | CV5474-001

De basis van de sneaker is verwerkt in een blauwgroene tint met hier overheen zwarte overlays. Op de zijkanten zijn natuurlijk de kenmerkende Swooshes te vinden die zijn verwerkt in een witte kleur. Ook de Swoosh op de toebox heeft een witte kleur gekregen. Als we kijken naar de strap die over de veters heen loopt zien we hierop ’58’ staan en een mini-swoosh die is verwerkt in een blauwgroene kleur. Verder heeft de sneaker witte veters gekregen en is er op de tong Nike SB branding te vinden. Onder het bovenwerk loopt een zwarte mid- en outsole om de sneaker af te maken.

Woensdag 1 april 2020 zal de sneaker releasen via Caliroots. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €115,-. Voor meer informatie kan je onze Releasekalender checken. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker.


Nike SB Dunk Mid 'Griffey'

woensdag 1 april 2020

Naar alle aanbieders
SB Dunk Mid Pro
SB Dunk Mid Pro
SB Dunk Mid Pro
Images by Caliroots