Pick of the Week #26: Nike Air Max2 Light LX Atmosphere Grey Gunsmoke 489

De nieuwe Nike Air Max2 Light LX ‘Atmosphere Grey Gunsmoke’ is door ons verkozen tot Pick of the Week #26. De Air Max2 Light komt in het populaire ‘Chlorophyll’-kleurenschema dat recent werd gebruikt op de Air Jordan 3 in 2018, maar ook de Nike Air Trainer 1 inspireerde.

Nike Air Max2 Light LX Atmosphere Grey Gunsmoke | CI1672-001

De Nike Air Max2 Light LX gaat gekleed in een mix van Atmosphere Grey, Gunsmoke en Chlorophyll. Deze Nike Air Max2 Light heeft grijstinten over het hele bovenwerk met groene accenten op de Swoosh aan de binnenkant, tong, hiel en de buitenzool bovenop een witte tussenzool. Uiteraard beschikt de sneaker over de welbekende zichtbare en comfortabele Air-unit.

Benieuwd waar je deze nieuwe cleane colorway van de Air Max 2 Light kan verkrijgen? Bekijk hieronder waar deze al te koop is:

Nike Air Max 2 Light LX Atmosphere Grey Gunsmoke

CI1672-001 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Pick of the Week #26
Pick of the Week #26
Pick of the Week #26
Images: Atmos nagoya tgm
Previous ArticleNext Article

SNS x Vans brengen twee iconische neonkleurige sneakers 2

Het is feest voor SNS, want Sneakersnstuff Los Angeles is jarig! Ze vieren het eenjarig jubileum door middel van een samenwerking. En wie is nou geschikter dan Vans? Ze hebben wat sneakers ontworpen met veel liefde en nu eindelijk op de planning staan. Het is als eerbetoon aan Venice Beach en de cultuur en geschiedenis die het omvat. Dé plek voor creatievelingen! Nog even wachten, want 4 april kunnen deze kleurrijke sneakers van jou zijn! Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder!

SNS x Vans

Creatievelingen en kunstenaars uit de jaren zestig en zeventig kon je vinden op Venice Beach, maar ook was het de plek voor skaters in de jaren 80 en 90. Het ontwerp van de twee sneakers is een knipoog naar die tijd – eind jaren 80 en 90 en wat skaters surfers en punkers droegen. Zowel de OG classic Slip-On LX als de OG Era LX hebben een bovenwerk van canvas met de iconische dambordprint in felle neonkleuren. Unieke SNS-graphics sieren de zijwand, zoals Vans in de loop der jaren vaker heeft gedaan. Verder zien we de iconische buitenzool ondersneden met hand bewerkte details en strak omwikkelende rubberen textielvossen die alleen te zien zijn bij een Vintage Vans paar. De OG-build is zoals altijd, origineel ontwerp, originele kwaliteit en op de originele manier gemaakt.

Release info

We moeten dus nog maar heel even wachten op deze super toffe kleurrijke samenwerking van SNS x Vans! Je wordt er gewoon spontaan vrolijk van. 4 april kunnen wij van genieten van de een of de ander, want je hebt ook nog eens keuze uit twee paar! De raffles zijn wel al open, dus inschrijven kan direct. Dan kan je de Slip-On bemachtigen voor €79,- of toch de Era voor €85,-! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date over de nieuwste releases.

Sneakersnstuff X Vans OG Era LX 'Knockout Pink'

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders

SNEAKERSNSTUFF X VANS OG ERA LX ‘KNOCKOUT PINK’ |
VN0A4BVA01N


Sneakersnstuff X Vans Slip-On 'Electric Purple'

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders

SNEAKERSNSTUFF X VANS SLIP-ON ‘ELECTRIC PURPLE’ |
VN0A45JK01M

Images by SNS x Vans

Het Nike ‘Easter’ pack verschijnt ook op de Nike Air Force 1 Low 2

Er komt ook een Nike Air Force 1 ‘Easter’ colorway aan voor ons! Het is bijna pasen en om die reden komt Nike met een nieuw ‘Easter’ pack. Dit pack zal bestaan uit de Nike Air Max 90 en de Nike Air Force 1 Low. En die komt sneller dan je denkt.

De Nike Air Force 1 is net als de Nike Air Max 90 een waar icoon voor onze schoenenwereld. De Air Force 1 is door al die jaren heen al in meer dan 1700 colorways verschenen. Het maakt niet uit wat voor kleuren deze sneaker krijgt, het blijft altijd een plaatje. Daarom zijn deze twee sneakers samen een perfecte match voor dit Nike ‘Easter’ pack.

Nike Air Force 1 ‘Easter’ | CW0367-100

Deze Nike Air Force 1 Easter beschikt, net als de Air Max 90, over een witte basis. Verder heeft de sneaker kleurrijke details gekregen. Zo is de Swoosh lichtgeel, geaccentueerd met een paarse streep rondom de Swoosh. De neus van de sneaker heeft een soort regenboog effect gekregen met de kleuren blauw, lichtgeel en roze. Om het pasen thema compleet te maken is er zowel in de binnenkant van de schoen als op de tong een gebroken paasei te vinden. In dit paasei staat het Nike-logo. Het kenmerk van de Air Force 1, het medaillon op de veters, is paars van kleur. Het regenboog effect in de neus komt terug in het heel-logo.

Dit Nike ‘Easter’ pack zal vanaf vrijdag 3 april o.a. verkrijgbaar zijn via Nike.com en sizeofficial.nl. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €110,-. Check hieronder de afbeeldingen van deze te gekke colorway. Voor de laatste sneakerreleases kun je een kijkje nemen in onze releasekalender. Download ook de Sneakerjagers app in de appstore!

Nike Air Force 1 'Easter'

vrijdag 3 april 2020

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Het Nike ‘Easter’ pack verschijnt deze vrijdag op de Nike Air Max 90 6

Het is bijna pasen en dat moet natuurlijk niet vergeten worden. Hierom heeft Nike een super tof pack voor ons klaar staan en deze heeft alles te maken met inderdaad, pasen. Het nieuwe ‘Easter’ pack zal verkrijgbaar zijn op de Nike Air Max 90 en beschikt over vrolijke details. We hoeven niet lang meer te wachten, want dit pack komt sneller dan je denkt…

De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar alweer dertig jaar en dat wordt volop gevierd met nieuwe colorways. In al die jaren in de Air Max 90 al in talloze colorways uitgebracht. Van zwart, tot paars het staat de sneaker allemaal fantastisch. Daarom is de Air Max 90 een goede match voor dit pack.

Nike Air Max 90 ‘Easter’ | CJ0623-100

De sneaker beschikt over een witte basiskleur, daarbij heeft de sneaker een paar leuke details. De air-unit, het branding heel-logo en delen van de outsole hebben alle drie een paarse kleur gekregen. Ook komt deze paarse kleur terug op het branding Nike-logo op de tong. De Swoosh heeft daarentegen beschikt over een ‘iridescent’ effect. Het gedeelte rondom de veters wordt verbonden met het binnenwerk door middel van een donkerblauwe kleur. Om het pasen thema af te maken staat er in de binnenkant van de sneaker een gebroken paasei met daarin het Nike-logo.

Dit te gekke Easter pack zal vanaf aanstaande vrijdag 3 april verkrijgbaar zijn. Voor €150,- staat dit paar al bij jou in je wardrobe! Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker. Ben je benieuwd welke sneakers er nog meer releasen? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws.

Nike Air Max 90 'Easter'

vrijdag 3 april 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Easter'
Nike Air Max 90 'Easter'
Images by Nike