De adidas Ozweego brengt ons terug naar de 90s

adidas haalt één van de beste silhouetten uit de archieven en combineert oud design met innovatieve materialen. Dit resulteert in de vernieuwde adidas Ozweego. Let’s bring up some good memories from the 90’s!

Details van de adidas Ozweego | EE7009

De vernieuwde OZWEEGO is een radicaal nieuwe versie van zijn voorganger, de OZWEEGO 3. De lichte, comfortabele 90s hardloopschoen is getransformeerd tot een splinternieuw model, zo ver verwijderd van het oorspronkelijke ontwerp dat er iets compleet nieuws ontstaat. Zo is de schoen gemaakt van zacht mesh, luxe suède en glad TPU.

Een hoogtepunt is de tussenzool van de Ozweego: Deze wordt geleverd met een gerichte adiPRENE-demping en zorgt voor bijzonder hoog comfort en optimale schokabsorptie. Maar niet alleen deze kenmerkende details maken de schoen af, ook de kleuraccenten in blauw en zonnegeel geven de Ozweego een zomerse uitstraling.

De adidas Ozweego ‘Ftwr White/Shock Yellow’ is op zaterdag 22 juni vanaf 00:00 uur middenacht verkrijgbaar via adidas.nl en geselecteerde adidas-retailers zoals o.a. SneakerBAAS en Asphaltgold. Voor meer informatie check je de Sneakerjagers Releasekalender.

adidas Ozweego 'Footwear White'

EE7009 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders
adidas Ozweego | EE7009
adidas Ozweego | EE7009
Previous ArticleNext Article