adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Antlia’ // Release Reminder

De adidas Yeezy Boost 350 V2 is deze zomer niet meer weg te denken uit het straat beeld. Deze zaterdag, 22 juni, word de 350 V2 collectie uitgebreid door de 350 V2 ‘Antlia’. De ‘Antlia’ colorway is onderdeel van een 3-pack die regionaal zal uitkomen. De ‘Antlia’ colorway released alleen maar in Europa.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Antlia’ Details

De upper van de sneaker is gemaakt van het flexibele materiaal Primeknit. Een gele en grijze kleuren combinatie bevind zich op het bovenwerk. De half doorzichtige streep loopt weer aan de zijkant van de upper. Opvallend aan deze variant van de 350 V2 is dat er geen heel tab te vinden is en geeft zo een nadere look aan de sneaker. Het bovenwerk zit bovenop een half doorzichtige full-lenght BOOST midsole om zo extra comfort te bieden.

How to cop?

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Antlia’ dropt op zaterdag 22 juni om 08:00 bij onder andere adidas.nl/yeezy. Dus zet je wekker vroeg als je een W wilt halen! Check hieronder de volledige Store list en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 350 V2 non-reflective 'Antlia'

FV3250 · Prijs vanaf €265,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy Boost 350 V2 'Antlia'
adidas Yeezy Boost 350 V2 'Antlia'
adidas Yeezy Boost 350 V2 'Antlia'
Images by adidas

Previous ArticleNext Article