Skip to content
Upcoming

Ellesse komt met een Semi-Palla Pack!

19 juni 2019 16:07
Ellesse komt met een Semi-Palla Pack!

De laatste paar jaar is het bedrijf Ellesse naast tennis ook ontzettend populair geworden als streetwear. Wat we nog niet hebben gezien is een nieuw paar sneakers van het merk. Plots gaat daar opeens verandering in komen. En hoe! Het bedrijf heeft twee paar sneakers naar buiten gebracht die ze gaan releasen binnen het Semi-Palla Pack. Naast deze Pack gaan ze ook nog een kledinglijn uitbrengen.

De ondernemer Leonardo Servadio richte het bedrijf in 1959 op. De naam van het bedrijf is afkomstig van de initialen van de oprichter, L.S. In haar eerste jaren stond het bedrijf vooral bekend om de skie en tennis artikelen. Ze hebben de inspiratie van het logo dan ook uit een tennisbal gehaald. Inmiddels staat het bedrijf, onder de jongeren, bekend als een top streetwear merk. overal waar je kijkt komt wel iemand voorbij met een kledingstuk van het merk.

Closer look

Ellesse gaat dus twee colorways uitbrengen. Een witte colorway met een aantal unieke kleurrijke details en een zwarte colorway die iets rustig oogt, maar heel erg sterk uit de verf komt. De basis van de body bevat een witte kleur en is met lederen stof aangebracht. Daarnaast zitten er een aantal leuke details op de body. De toebox is gemaakt van een synthetische stof en beschikt over een rode kleur. Op de zijkant van de sneaker zijn twee zelfde soort overlays geplaatst met dezelfde stof. Nog een rode en een oranje. Dit geeft de huisstijl van het bedrijf weer. De hiel is gemaakt van stevig rubber en daarop staat het logo van het bedrijf. Tevens heeft de midsole een witte kleur en hebben ze in het midden met de kleuren rood, oranje en blauw leuke details eraan toegevoegd.

Zoals ik al zei oogt de zwarte colorway iets rustiger. De gehele body is dan ook bedekt met een zwarte kleur. Toch beschikt de colorway over een aantal leuke details. De basis van de upper bestaat voornamelijk uit een zacht suède stof. Daarnaast bevinden er zich verschillende vlakken met een synthetische stof op de sneaker, dit is in precies hetzelfde patroon geplaatst als op de witte colorway. De midsole heeft een zwarte kleur en ook hier hebben ze in het midden met de kleuren rood, oranje en blauw leuke details aan de sneaker toegevoegd. De hiel is van rubber en ook hier staat het Ellesse logo.

Deze twee beauty’s komen aankomende zaterdag 22 juni uit. Op dit moment kunnen we zeggen dat ze in ieder geval $115 gaan kosten. Helaas is het nog niet bekend hoeveel de sneakers in euro’s gaan kosten. Wil jij een van deze twee paartjes heel graag hebben of wil je ze zelfs allebei? Houdt onze Releasekalender en socials zoals Instagram en Facebook dan goed in de gaten.


Images by: Ellesse