De Off-White™ x Air Jordan 1 Kids droppen in het najaar 810

Off-White™ x Air Jordan 1 Kids

Volgens velen is de Off-White™ x Air Jordan 1 de beste uitgave van de ‘The Ten’ collectie en gelden ze nu voor vele sneakerheads als een Holy Grail. Laat het dan nu het geval zijn dat deze extreem populaire Off-White x Air Jordan 1 dit najaar ook voor kids beschikbaar zal komen. Althans dat doen de geruchten ons geloven.

Ons is namelijk ter oren gekomen dat alle drie de colorways van de Off-White™ x Air Jordan 1 in oktober uitgebracht zullen worden. De sneakertjes zullen exact eruit komen te zien als de adults uitgave inclusief de welbekende OFF-WHITE™ tag en de “SHOELACES” op de veters.

Het is niet de eerste keer dat Off-White en Nike een kids versie droppen van de populaire ‘The Ten’ collectie. Zo waren de Off-White x Nike Air Max 90 en de Off-White x Nike Air Force 1 al eerder verkrijgbaar. Een officiele releasedatum is er dus nog niet, maar de verwachting is dat ze in oktober gereleased gaan worden. Dus blijf onze socials volgen voor meer updates over deze geweldige drop voor kids.

Helaas zijn er nog geen foto’s uitgelekt van deze upcoming release. Wel kunnen we alvast genieten van de onderstaande customs. Wil je meer Off-White™ nieuws? Check dan ook ons blog over de nog niet eerder uitgebrachte Off-White™ x Nike sneakers.

View this post on Instagram

#hypekids: “ MINI ” Photo: @enzom617

A post shared by hypekids (@hypekids) on


Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 1 WMNS ‘Tie-Dye’ komt 11 juni 13

Iets meer dan een maand geleden gingen er beelden rond van een iets wat aparte Air Jordan 1 High. Het model had een canvas bovenlaag waarop een grafisch patroon was gedrukt. Tot op heden hebben we dit effect nog nooit gezien op een Air Jordan 1 dus dat was een first. Nu waren dit nog ‘leaked’ foto’s en dus nog niet bevestigd. We hebben zojuist officiële foto’s van deze Air Jordan 1 WMNS ‘Tie-Dye’ ontvangen en nu blijkt het ook nog eens om een WMNS-variant te gaan.

De Air Jordan 1 kwam voor het eerst uit in 1985 en was ontworpen door Peter Moore. Het model was toen der tijd revolutionair. De ondersteuning bij de enkel zorgde ervoor dat een basketballer sneller en efficiënter kon bewegen. Naast de performance kant was de sneaker ook nog een stijlvol en paste hij perfect bij de club waar Michael Jordan toen der tijd voor speelde, de Chicago Bulls. 

Air Jordan 1 High WMNS ‘Tie-Dye’ | CD0461-100

Sinds de hype rondom bleaching en Tie-Dye effecten weer helemaal terug is springt Jordan Brand hier natuurlijk weer al te goed op in. In dit geval heeft Jordan Brand gekozen voor een afwijkende colorway op de Air Jordan 1 High dan wat we gewend zijn. De mudguard en de heel panels zijn vervangen voor een canvas materiaal. Over dit materiaal heen zien we het jaren 70 hippie ‘Tie-Dye’ effect. Ze hebben gekozen voor de kleuren paars en turquoise. 

Naast het ‘Tie-Dye’ effect hebben ze gekozen voor rustige zwartte en witte tonen om het effect te complimenteren. 

Momenteel staat deze Air Jordan 1 High WMNS ‘Tie-Dye’ gepland op 11 juni 2020. We verwachten binnenkort meer informatie te hebben over deze release dus houdt ten alle tijden de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten.

Air Jordan 1 High OG 'Tie Dye'

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders
WMNS 'Tie-Dye'
WMNS 'Tie-Dye'

Vier nieuwe colorways voor de adidas Yeezy Boost 350 V2 20

Elke colorway voor de Yeezy Boost 350 V2 is bij release meteen uitverkocht en dat hebben Kanye West en adidas door. Sneaker insider PY_RATES heeft laten weten dat er tot en met december nog eens vier nieuwe colorways uit zullen komen voor de adidas Yeezy Boost 350 V2.

De vier nieuwe colorways gaan Asfari, Asriel, Abez en Eliada heten. Deze namen komen uit het hebreeuws net zoals de naam van de Yeezy 700 V3 ‘Azael’. Kanye en adidas lijken hierdoor en andere directie in te gaan voor de aankomende colorways.

De details

Het is moeilijk te zeggen hoe de kleuren zullen zijn op deze vier colorways, omdat de naam voor de colorway geen kleuren bevat. Wat we wel weten zijn de release datums. De Isfari colorway zal uitkomen in juni, Asriel in september, Abez in november en Eliada in december. De Yeezy Boost 305 V2 ‘Isfari’ zit er dus al bijna aan te komen, alleen moeten we nog een tijdje wachten voor de andere drie colorways. Een leuk extraatje is dat elke colorway uitkomen in full family sizing. Hierdoor kunnen de kleine sneakerheads uit de familie ook een paartje scoren!

Er zijn helaas nog geen afbeeldingen van de vier nieuwe colorways van de adidas Yeezy Boost 350 V2, maar kunnen deze verwachten in de aankomende maanden. Houd daarom goed onze blogs in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Nieuwe colorways adidas Yeezy
Image by PY_RATES

De Nike Air Force 1 Low Schematic ‘White/Black’ is nu verkrijgbaar 12

Afgelopen woensdag (1 april) was de release van de ‘Black/White’ variant, gisteren was het de beurt aan de ‘White/University Blue’ colorway en vandaag is het de beurt aan de Nike Air Force 1 Schematic “White/Black”. De sneaker met super toffe details en een geschetste Swoosh. Het is een echte knaller en vanaf nu verkrijgbaar via Foot Locker! Het zal dus niet lang meer duren voordat ze ook verkrijgbaar zullen zijn bij Nike en andere Nike-retailers.

Zoals gezegd kwam deze week al de ‘Black’ en de ‘White/Blue’ uit en vandaag dus de Black/White. Allemaal hebben ze een geschetste design. Dat is niet iets nieuws voor Nike, want dit deden ze namelijk ook op de Air Max 1. Het idee erachter was vooral om Tinker Hatfields te eren van de schetsen. Inmiddels is het een echte legendarisch paartje geworden. Nike heeft daarna besloten om het ook terug te laten komen op de klassieke Air Force 1, en met succes!

Nike Air Force 1 Schematic “White/Black” | CW7581-101

Wat als eerste opvalt is natuurlijk de Swoosh. Een geschetste frisse look, met het idee alsof het met een pen of potlood is ingekleurd. Natuurlijk is de Air Force 1 van zich zelf al een cleane sneaker en dat is in dit geval ook zo gebleven. De geschetste details zijn met mate aangebracht en zijn niet storend. Het is een echte beauty. Daar gaan we niet omheen. De sneaker heeft natuurlijk zijn klassieke bovenwerk gebruikt, van leder materiaal. Boven de getekende Swoosh vind je de naam van het model, Nike Air Force One. Voorop de sneaker vind je het jaartal waarin de Air Force 1 debuteerde, namelijk 1982. Wat er overigens opvallend is aan de sneaker is dat er op de binnenkant van de sneaker geen grote Swoosh te vinden is maar een kleine mini Swoosh op het achterste paneel.

Release info

Zoals gezegd is deze sneaker nu verkrijgbaar via Foot Locker, wanneer hij bij andere Nike retailers zal uitkomen is nog niet bekend. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 110,- euro. Wees er snel bij want deze zullen gegarandeerd hard gaan. Binnenkort volgt er meer info en voor je het weet zijn de sneakers overal verkrijgbaar. Houd daarom onze releasekalender in de gaten. Op deze manier ben je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.

Nike Air Force 1 Schematic 'White/Black'

CW7581-101 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike