Naast de Nike Air Max 90 ‘Mixtape’ Side-A zijn er ook beelden van een zwarte Side-B colorway 822

Het is nog maar een paar dagen geleden dat het bekend is geworden dat Nike de Air Max 90 gaat eren met een ‘Mixtape’ ‘Side A’ colorway. Plots zijn er nu ook beelden opgedoken van een zwarte ‘Mixtape’ ‘Side B’ colorway. Over deze zwarte colorway kunnen we in ieder geval zeker zeggen dat er een aantal colorways in verwerkt zijn die we ook zagen verschijnen op de witte colorway.

De ‘OG Infrared’, ‘King of the Mountain’, ‘Anniversary Cork’, ‘Moon Landing’, ‘Untold Truth’, ‘OG Ostrich’ en de ‘BRS Powerwall’ zitten hier in verwerkt. In plaats van de ‘Lemon Frost’ hebben ze in deze sneaker de ‘Sunblush’ colorway verwerkt. Dit paartje heeft een totaal ander uiterlijk dan de ‘Side-A’ Maar is zeker een must have voor de ‘Air Max 90’ fans onder ons.

Closer look

Voor zover we kunnen zien is de body van de sneaker geheel bedekt met een zwarte kleur en zit er een zacht paarse mudguard op. Daarnaast heeft het een roze Swoosh en zijn de veters ook roze van kleur. De veters zijn zo aangebracht zoals ze op de ‘Powerwall’ colorway zijn aangebracht. Voor de rest komen de details redelijk overeen met de witte colorway. In plaats van “Side A” staat er op de tong van deze sneaker “Side B” en “33 1/3 RPM”. Op deze sneaker is ook aan de binnenste zijkant een vlak te vinden met een ‘Moon Landing’ patroon. Als finishing touch hebben ze op de outsole alle colorways geschreven die in de sneaker verwerkt zijn.

Wanneer deze sneaker gaat releasen kunnen we jullie nog niet vertellen. Of ze gaan releasen in een pack samen met de Witte colorway is dan ook nog niet bekend, maar de kans zit er wel degelijk in. Wat de exacte kostprijs gaat bedragen kunnen we ook nog niet vertellen, maar als we gaan kijken naar de eerste colorway verwachten we dat hij zo’n €170,- gaat bedragen. Kan jij niet wachten op de release van dit pareltje? Houd onze releasekalender en onze socials zoals Instagram en Facebook dan goed in de gaten.


Nike Air Max 90 Premium 'Black Mixtape'

CI6394-001 · Prijs vanaf €300,-

Naar alle aanbieders
Images by: YLT_R3

Previous ArticleNext Article

De Nike Air Max 90 Re-Craft krijgt een zomerse ‘Lime’ colorway 1

Zoals vele van jullie weten bestaat het Air Max 90 model van Nike 30 jaar. Dat Nike hierdoor groots uitpakt is ook geen nieuws, de colorways op dit model blijven maar komen. Nu zijn er officiele beelden vrijgegeven van de nieuwste Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Lime’. Deze sneaker is inmiddels al verkrijgbaar in de US samen met de Nike Air Max 90 Re-craft’ Orange. Hopelijk worden beide colorways ook binnenkort in de EU gereleased om de AM90 ook hier die zomerse tint te geven waar wij van houden. Houd ons daarom in de gaten!

De Nike Air Max 90 is al dertig jaar oud dit jaar. In 1990 kwam voor het eerst de Nike Air Max 90 uit in de colorway, Infrared. De ontwerper van de AM90 is niemand minder dan Tinker Hatfield. Deze iconische sneaker kent veel colorways en samenwerkingen. Dit jaar zijn zelfs voor het eerst de Air Max 90 badslippers verschenen.

Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Lime’ | CW5458-100

De Air Max 90 blijft trouw aan zijn OG roots en beschikt over de materialen die we gewend zijn van het model. Het witte mesh over toe-box, het licht grijze suede op de overlays en de zwarte lederen mudguard. Voor de kleuren van de iconische AM90 details is gekozen voor een ‘Lime’ groene colorway. Deze retro-kleuren dragen bij aan de throwback-look en maakt ook deze Air Max 90 ‘Lime’ zoals we de AM90 zo goed kennen. De midzool is wit van basis, met de ‘Lime’ kleurige Wedge en een witte Air unit. De zwarte outsole . Dit zorgt ervoor dat er genoeg balans is waardoor het een echt plaatje is.

Release info

Helaas is er voor EU geen releasedatum vrijgegeven, dus is het nog maar de vraag of ze hier ook droppen. Ze zijn in de US vanaf $120 verkrijgbaar. De Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Lime’ is er echt voor diegene die houden van een uitdaging. De sneaker straalt dit ook allemaal uit. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

Nike Air Max 90 Re-Craft 'Lime'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders

De OG colorways van de Nike Air Zoom Spiridon Cage keren terug 22

Na de populaire release van de Stussy x Nike Air Zoom Spiridon Cage, staat dit retro model weer in de spotlight. Hiermee lanceerde Nike de terug keer van het 2003 model de Nike Air Zoom Spiridon Cage. De twee colorways die zullen uitkomen zijn de ‘Varsity Red’ en ‘Silver’.

In 1996 kwam de Nike Air Zoom Alpha uit die in 1997 het stokje door gaf aan de Nike Air Zoom Spiridon. Hoewel de naam ‘Spiridon’ wel al was gebruikt op een Nike sneaker uit 1984, was de enige overeen komst de metalen Swoosh en light gewicht van sneaker. De Nike Air Zoom Spiridon had dezelfde technologie in de zool zitten, alleen was het bovenwerk van de sneaker baanbrekend, zowel als prestatie als qua stijl. In 2003 werd de Nike Air Zoom Spiridon Caged geïntroduceerd. Deze nieuwe versie van de Nike Air Zoom Spiridon had een zichtbare Air Unit die verpakt zat in een kooi.

Nike Air Zoom Spiridon

De twee colorways die gaan uitkomen zijn de ‘Varsity Red’ en ‘Silver’. Bij beide colorways is er gebruik gemaakt van grof mesh met daarover heen plastic overlays. De ‘Varsity Red’ colorway heeft een mix van rood en zilver, terwijl de ‘Silver’ colorway compleet zilver is. De jewel swoosh is bij de ‘Varsity Red’ rood gekleurd en bij de ‘Silver’ colorway silver. Onder het bovenwerk zit een witte mid en outsole.

De twee OG colorways voor de Nike Air Zoom Spiridon Cage zullen op 13 april 2020 releasen voor €140,- bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekaledner in de gaten!


Nike Air Zoom Spiridon Cage 'Varsity Red'

maandag 13 april 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Zoom Spiridon Cage 'Silver'

maandag 13 april 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Zoom Spiridon Caged
Nike Air Zoom Spiridon Caged
Nike Air Zoom Spiridon Caged

Nike Air Zoom Spiridon Caged

Nike Air Zoom Spiridon Caged
Nike Air Zoom Spiridon Caged
Nike Air Zoom Spiridon Caged
Images by Nike

Sean Wotherspoon teased nieuwe samenwerking met adidas 15

Het is al maanden duidelijk dan Sean Wotherspoon en adidas bezig zijn met een sneaker. Over de maanden hebben we een paar kleine teasers gekregen, maar waren niet duidelijk genoeg om te weten wat voor model het wordt en wat het design op het model wordt. Gelukkig hebben we nu dan eindelijk een beter beeld gekregen van de aankomende samenwerking.

We kennen Sean Wotherspoon natuurlijk van de Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon. Sean won in 2017 de Vote Forward Contest, waarbij Nike artiesten over de hele wereld uitnodigden naar het hoofdkwartier van Nike om de Air Max stijlen opnieuw uit te vinden. Sindsdien is de Air Max 1/97 Sean Wotherspoon nog steeds een grail bij vele sneakerheads. Nadat Sean was weg gegaan bij Nike zijn de prijzen van de Air Max 1/97 gestegen rond de €2000,-!

Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoom | Image by StockX

Sean Wotherspoon x adidas

Het lijkt te gaan om een adidas Superstar, wat goed uitkomt, want dit retro model is weer helemaal terug aan het komen. De base van de sneaker wordt wit met roze rondom de veters, wat de sneaker een mooie touch geeft. Ook te zien is dat de zijkant van de sneaker bekleed gaat worden met bloemen en dit dus een erg vrolijke sneaker wordt. Voor de rest is is de toch geperforeerd met in het groot het adidas logo erop in het rood.

Het is nog niet duidelijk wanneer de samenwerking tussen Sean Wotherspoon en adidas uit zal komen. Houd daarom onze blog in de gaten om niks van het laatste sneaker news te missen.


Sean Wotherspoon adidas
Image by Sean Wotherspoon