Naast de Nike Air Max 90 ‘Mixtape’ Side-A zijn er ook beelden van een zwarte Side-B colorway 310

Het is nog maar een paar dagen geleden dat het bekend is geworden dat Nike de Air Max 90 gaat eren met een ‘Mixtape’ ‘Side A’ colorway. Plots zijn er nu ook beelden opgedoken van een zwarte ‘Mixtape’ ‘Side B’ colorway. Over deze zwarte colorway kunnen we in ieder geval zeker zeggen dat er een aantal colorways in verwerkt zijn die we ook zagen verschijnen op de witte colorway.

De ‘OG Infrared’, ‘King of the Mountain’, ‘Anniversary Cork’, ‘Moon Landing’, ‘Untold Truth’, ‘OG Ostrich’ en de ‘BRS Powerwall’ zitten hier in verwerkt. In plaats van de ‘Lemon Frost’ hebben ze in deze sneaker de ‘Sunblush’ colorway verwerkt. Dit paartje heeft een totaal ander uiterlijk dan de ‘Side-A’ Maar is zeker een must have voor de ‘Air Max 90’ fans onder ons.

Closer look

Voor zover we kunnen zien is de body van de sneaker geheel bedekt met een zwarte kleur en zit er een zacht paarse mudguard op. Daarnaast heeft het een roze Swoosh en zijn de veters ook roze van kleur. De veters zijn zo aangebracht zoals ze op de ‘Powerwall’ colorway zijn aangebracht. Voor de rest komen de details redelijk overeen met de witte colorway. In plaats van “Side A” staat er op de tong van deze sneaker “Side B” en “33 1/3 RPM”. Op deze sneaker is ook aan de binnenste zijkant een vlak te vinden met een ‘Moon Landing’ patroon. Als finishing touch hebben ze op de outsole alle colorways geschreven die in de sneaker verwerkt zijn.

Wanneer deze sneaker gaat releasen kunnen we jullie nog niet vertellen. Of ze gaan releasen in een pack samen met de Witte colorway is dan ook nog niet bekend, maar de kans zit er wel degelijk in. Wat de exacte kostprijs gaat bedragen kunnen we ook nog niet vertellen, maar als we gaan kijken naar de eerste colorway verwachten we dat hij zo’n €170,- gaat bedragen. Kan jij niet wachten op de release van dit pareltje? Houd onze releasekalender en onze socials zoals Instagram en Facebook dan goed in de gaten.


Images by: YLT_R3

Previous ArticleNext Article

Versace geeft Chain Reaction een opvallende make-over 4

Versace heeft zijn bekende, chuncky Chain Reaction model een gedurfde make-over gegeven. Dit keer beschikt het model over allerlei kleurrijke rondjes met slogans erop. Deze rondjes moeten lijken op buttons. Ondertussen is het trendy model niet meer weg te denken de luxury warenhuizen. Ook zijn er vele verschillende colorways van uit gekomen en is dit de nieuwste iteratie op dit model.

De Chain Reaction van Versace is ontworpen door voormalig ontwerper van Yeezy, Salehe Bembury. Het model beschikt over een trendy look en heeft vele verwijzingen naar de geschiedenis van Versace. Het meest opvallende aan de sneaker is overduidelijk de enorme zool die zich onder de upper bevind. Deze zool is gevormd naar een chain-link ketting. Wat ook een mooi detail is, is de braille print op de toebox. Deze braille print betekend ‘liefde’. Andere kenmerkende details zijn de patronen en logo’s over de hele sneaker.

Op 26 april 2018 debuteerde Versace zijn Chain Reaction sneaker. Toen kwam de sneaker uit in een zwarte colorway. Ondertussen zijn er al een tal aan verschillende colorways uitgekomen en nu is het de beurt aan een soort ‘button’ colorway.

Versace Chain Reaction ‘Slogan’ Print

Hierboven benoemde wij al wat kenmerkende details van Versace’s Chain Reaction sneaker. Het bovenwerk van de nieuwe colorway is gemaakt van zwart kleurig neopreen. Dit zwarte bovenwerk is bedekt met cirkelvormige afbeeldingen die lijken op buttons. In deze buttons staan slogans als ‘NO!’ en ‘I love Versace’. Ook staan er hartjes en handtassen in de buttons. De grafische elementen over de upper zijn erg dominant op de toebox, omdat de buttons op de zijkant overlapt worden door rubberen overlays. Deze rubberen overlays zijn een soort kooi voor de veters. Aan het uiteinde van de veters bevinden zich de lace aglets in een bordeaux rode kleur. Ook het Chain Reaction logo op de tong beschikt over de kleur bordeaux. Om de sneaker af te maken zijn er op de achterkant twee Medusa hoofden te vinden.

Wij verwachten dat deze uitvoering op Versace’s Chain Reaction binnenkort verkrijgbaar zal zijn via Farfetch. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de opvallende colorway. Ben jij nieuw bij Sneakerjagers? Check dan onze Releasekalender, zodat jij weet wat er voor releases er klaar staan voor de komende tijd!


Versace Chain Reaction
Versace Chain Reaction
Versace Chain Reaction
Images by Matchesfashion

Musthave zomerschoenen voor de kleintjes // Top 10 26

Speciaal voor de kleintjes hebben wij een top 10 gemaakt met daarin de musthave sneakers voor de kleintjes! De sneakers zijn van Nike en adidas. Niet alleen kun je sneakers tegenkomen in deze top 10, ook hebben wij een aantal sandaaltjes verzameld. Perfect voor de vakantie! De sandalen kun je gemakkelijk aantrekken met behulp van het klittenband, ideaal voor de kleintjes dus! Scrol snel verder om de top 10 te bekijken.


1. Jordan 1 | AT3745-100

2. Nike MD Runner 2 | 806255-017

3. NikeCourt Royale | 833537-107

4. Nike Sunray Protect 2 | 943827-500

5. Nike Air Max Axis | AH5224-103

6. adidas Continental 80 | EG7310

7. Nike Sunray Adjust 5 |  AJ9077-400

8. adidas Supercourt | BB7080

9. adidas Altaswim | BA7868

10. adidas Adilette Play |  EE7256

Stormzy x adidas Originals Sobakov 19

De Engelse rapper Stormzy is opnieuw de samenwerking aangegaan met adidas Originals. Eerder brachten adidas en Stormzy samen een collectie uit van trainingspakken en t-shirts. Nu komt er op 1 juli de Stormzy x adidas Originals Sobakov uit.

Stormzy’s geschiedenis

Michael Ebenazer Kwadjo Omari Owuo Jr. beter bekend als Stormzy is een Engelse rapper, geboren op 26 juli 1993 in London. Op 11 jarige leeftijd begon Stormzy al met rappen bij een lokaal jongeren centrum. Door het freestylen op klassieke grime beats in de ‘Wicked Skengman’ serie werd Stormzy bekend. In juli 2014 bracht Stormzy zijn debuut EP uit genaamd ‘Dreamers Disease’. Op 22 oktober 2014 won hij de prijs ‘Best Grime Act’ bij de MOBO Awards. Vervolgens bleef Stormzy maar muziek uitbrengen en werd zijn bereik steeds groter.

In april 2016 bracht Stormzy het nummer ‘Scary’ uit en liet toen een lange periode niks meer van zich horen. Na een jaar afwezig te zijn geweest verschenen er in London vele billboards met quotes en de hashtag #GSAP 24.02. Dit was een aankondiging van een nieuw album dat hij uitbracht op 24 februari 2017 genaamd ‘Gang Signs & Prayer’. Het album debuteerde als #1 in de UK Album Charts op 3 maart 2017.

Billboard van de aankondiging van Stormzy’s nieuwe album

Op 24 november 2017 bracht Stormzy in samenwerking met adidas Originals een deel van de SPRT collectie uit. De collectie ontstond uit de gedachte om urban youth en creativiteit te simuleren en te promoten. Daarnaast werd de sportswear norm naar een hoger level gebracht en werd de collectie geïnspireerd op Stormzy’s London roots. Het trainingspak uit de collectie bestaat uit 3 verschillende colorways. De trainingspakken rocken een Flamestrike design, met een knipoog naar adi apparel uit de jaren ’90 en ’00. Ook bevat de SPRT collectie over een Stormzy Radkin trainingspak. Dit pak is gemaakt van reflecterend zilver materiaal.

Stormzy x adidas Originals Sobakov | EE8784

Nu komen Stormzy en adidas Originals opnieuw met een samenwerking. Bij deze samenwerking hebben de twee gekozen voor een sneaker. Het gaat om het ‘Sobakov’ model. Dit keer word het op voetbal geïnspireerde model gekleed in een stijlvolle upper, gemaakt van zwart fluweel suède. Over de upper lopen de 3 kenmerkende adidas stripes. Echter beginnen deze stripes in een zwarte kleur en worden ze doormiddel van een gradient wit van kleur achterop de hiel. Ook de veters beschikken over de kleuren zwart en wit. De hele schoen word één geheel door een aangepast tong label bovenop de veters tot aan de tong. Deze tong label beschikt over een camouflage print. Ook bevat het lipje op de hiel over een camouflage print. Een ander mooi detail is het inlegzooltje met het #Merkey logo. Als finishing touch is de outsole doorzichtig gemaakt zodat je de iconografie van Stormzy kan zien in een gele kleur.

Op 1 juli 2019 komt de Stormzy x adidas Originals Sobakov sneaker uit bij Solebox. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €120,-. Benieuwd naar foto’s van de sneaker? Scroll dan naar beneden! Vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers in de gaten te houden om up-to-date te blijven van het laatste sneaker nieuws!


Stormzy x adidas Originals
Stormzy x adidas Originals
Stormzy x adidas Originals
Images by Solebox