Patta // Top 10 New Arrivals 328

Dag in dag uit verschijnen er nieuwe sneakers in de sneaker scene. Soms is het niet meer bij te houden welke sneaker waar en wanneer gereleased wordt. Patta heeft een groot assortiment in de sneaker scene en heeft dan ook veel nieuwe sneakers in bezit. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om een top 10 samen te stellen met alle nieuwe sneakers die zijn binnen gekomen bij het Amsterdamse bedrijf. Ben jij benieuwd wat er op jou te wachten staat? Scrol dan naar beneden en check welk paartje binnenkort van jou is.


1. Karhu Fushion 2.0 ‘Pureed Pumpkin’ | F804048

Karhu Fusion 2.0 'Pureed Pumpkin'

Karhu Fusion 2.0 'Pureed Pumpkin'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

2. Nike Air Max Tailwind IV SP ‘Green Camo’ | BV1357-001

Nike Air Max Tailwind IV SP 'Green Camo'

Nike Air Max Tailwind IV SP 'Green Camo'

BV1357-001 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders

3. Vans OG Authentic LX (Suede/Canvas) Racing Red | VN0A45JJVQC1

Vans OG Authentic LX (Suede/ Canvas) Racing Red

Vans OG Authentic LX (Suede/ Canvas) Racing Red

VN0A45JJVQC1 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders

4. 3X1 X Nike Air Force 1 ’07 Premium ‘Selvedge Denim’ | 905345-403

3x1 X Nike Air Force 1 '07 Premium 'Selvedge Denim'

3x1 X Nike Air Force 1 '07 Premium 'Selvedge Denim'

905345-403 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Air Max 98 ‘Fresh Mint’ | 640744-011

Nike Air Max 98 'Fresh Mint'

Nike Air Max 98 'Fresh Mint'

640744-011 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

6. Vans OG Style 138 Suede | VN0A3DP9VQB

Vans OG Style 138 suede

Vans OG Style 138 suede

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

7. New Balance M991SE – Burnt Orange – Made in UK | 702211-60-17

New Balance M991SE - Burnt Orange - Made In UK

New Balance M991SE - Burnt Orange - Made In UK

702211-60-17 · Prijs vanaf €200,-

Naar alle aanbieders

8. New Balance M1500TGG | 702151-60-6

New Balance M1500TGG

New Balance M1500TGG

702151-60-6 · Prijs vanaf €169,-

Naar alle aanbieders

9. Karhu Synchron Classic Snow ‘Pureed Pumpkin’ | F802640

Karhu Synchron Classic Snow 'Pureed Pumpkin'

Karhu Synchron Classic Snow 'Pureed Pumpkin'

F802640 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

10. Van OG Classic Slip-on LX | VN0A45JKVQN

Vans Og Classic Slip-on Lx

Vans Og Classic Slip-on Lx

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

Nike Air Max 90 verschijnt in ‘Velvet Brown’ voor de ladies 8

De Nike Air Max 90 heeft ons weer mogen verassen en heeft een heerlijke colorway op de planning gezet, en dit keer zijn de dames de gelukkige! De sneakers komen namelijk uit voor de dames. Het paar zal uit komen in een ‘Velvet Brown’ colorway. De sneaker is geïnspireerd op een ijsje, en dat is ook terug te zien. Het is als onderdeel van de dertigste verjaardag van de heerlijke hardloopsneaker die met de jaren ontzettend bekend is geworden. De ‘Velvet Brown’ heeft veel leuke details en accenten, lees dus snel verder voor alle informatie.

Nike Air Max 90 ‘Velvet Brown’ | CZ0469-200

Eindelijk weer een heerlijke drop voor de dames. Het model ontworpen door Tinker Hatfield is omgetoverd tot een adembenemende sneaker. De sneaker is geïnspireerd op een ijsje. Ja, je leest het goed! En als je goed kijkt naar het paar, zal je het gegarandeerd terug zien. Het bovenwerk heeft een gebroken witte basis gekregen. Die is aangevuld met overlays van vanille en chocolade leer. Dan heb je nog de details, een asymmetrische swoosh die roze en gele kleuren hebben gekregen. Ook zit er een ketting bij die aan de veters zijn gevestigd.

Release info

Nog heel even wachten, en voor je het weet is het eindelijk zo ver! De heerlijke op ijs geïnspireerde Nike Air Max 90 ‘Velvet Brown’ zal dan eindelijk uit komen voor de dames. Ze zullen bij verschillende retailers verkrijgbaar zijn vanaf 150,- euro. De eerste verwachting was dat de sneaker al op 4 juni uitkwam, maar helaas is deze datum nu weer weggehaald. Dus houd de releasekalender in de gaten voor updates rondom deze release!

Nike WMNS Air Max 90 'Velvet Brown'

donderdag 4 juni 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Solebox

adidas brengt drie hele gave ZX8000 Infant sneakers uit 24

Er staat ons wat ontzettends leuks te wachten, adidas brengt namelijk de ZX8000 Infant voor kids in drie verschillende colorways! Ze zullen er al zijn vanaf maat 19! De sneaker(tjes) zullen precies op tijd online komen, alle drie de colorways droppen aanstaande maandag 1 juni al om 13:00 uur. Ze komen dus in drie frisse colorways, Green, Light Aqua en Crystal White. We kunnen je garanderen dat er voor jouw mini me zeker ééntje tussen zal zitten, lees snel verder voor alle informatie.

adidas ZX8000 Infant

De ZX8000 voor babies staat op de planning! Deze heerlijke sneakers zijn perfect voor dat kleine voetje, en ze komen ook nog eens in drie verschillende colorways. De colorways die nu verkrijgbaar zullen zijn voor de kids bestonden al wel een tijdje voor de ouderen. De bovenkant is voorzien van een suede bovenzijde, met onderlagen van mesh. Het is een echte retro sneaker. En nu is die er eindelijk voor je kleine. Terwijl de sneaker ook nog eens adembenemend uit ziet, is die ook voorzien van de ZX technologie. Die zorgt ervoor dat jouw kleine perfect in de sneaker zit en zo comfortabel de hele dag door kan. Perfect voor de zomer dus.

Release info

Nog heel even wachten dus, wees er op tijd bij! Want ze zullen hard gaan. De adidas ZX8000 voor je mini me zal maandag 1 juni 2020 verkrijgbaar zijn bij SNS om 13:00 uur. De maten gaan vanaf maat 19 tot en met 27 en zullen verkrijgbaar zijn vanaf 59,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

adidas ZX8000 Infant 'Crystal White'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders

ADIDAS ZX8000 INFANT ‘CRYSTAL WHITE’ | FW4484

adidas ZX8000 Infant 'Light Aqua'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders

ADIDAS ZX8000 INFANT ‘LIGHT AQUA’ | FX2905

adidas ZX8000 Infant 'Green'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders

ZX8000 INFANT ‘GREEN’ | FX2904

Images by: adidas

De nieuwe Air Jordan 1 High Zoom is gemaakt van gerecyclede materialen 23

Jordan Brand zit de laatste tijd niet stil. Verschillende Jordans hebben al meerdere malen in onze releasekalander gestaan. De Air Jordan 1 High Zoom is voor het laatst uitgebracht afgelopen maart in de Racer Blue colorway. Deze keer komt de sneaker in een wel hele speciale colorway. De allernieuwste Air Jordan 1 High Zoom komt namelijk in een unieke mix van gerecycled materiaal. Een ding is zeker, dit is er een die we niet snel zullen vergeten!

De Air Jordan 1 begon als basketbalschoen voor Michael Jordan en is uiteindelijk uitgegroeid tot een razend populaire lifestyle sneaker. Als je een paartje wil scoren moet je er altijd snel bij zijn, de sneakers bij namelijk binnen no-time uitverkocht. De Air Jordan 1 Chicago Bulls gedragen door Michael Jordan tijdens de NBA is 1985 is laatst zelfs verkocht voor maar liefst een half miljoen dollar!

Air Jordan 1 High Zoom Space | CW2414-001

Deze Air Jordan 1 High Zoom is niet zomaar een colorway. De sneaker is namelijk gemaakt van gerecyclede materialen. Slijp rubberresten bevinden zich over de gehele outsole, daarbij heeft de midsole een witte kleur gekregen. Als we verder kijken naar het bovenwerk zien we dat deze gemaakt is van canvas in vervaagd zwart. De hiel wordt geaccentueerd met een gestikte rand in een Flash Crimson kleur. Dit effect komt terug in branding logo op de tong en in de veteruiteinden. Met het binnenschuim in de voering is deze sneaker helemaal compleet.

Wanneer de sneaker precies zal releasen is nog niet officieel bekend. We verwachten dat dit rond 12 augustus zal zijn. Nog even wachten dus, maar geniet tot die tijd hieronder van de afbeeldingen. Voor de exacte releasedatum kun je onze releasekalender in de gaten houden en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws!

Air Jordan 1 High Zoom Space
Air Jordan 1 High Zoom Space
Images by earlygvng