Nike Adapt BB ‘MAG’ colorway // Release Reminder 873

2 weken geleden maakte Nike bekend dat de ‘MAG’ colorway van de Adapt BB ook uitkomt in Europa. Nike bracht eerder de MAG uit voor de film “Back To The Future II”. De nieuwe colorway zal aanstaande zaterdag, 15 juni, verkrijgbaar zijn via nike.com om 09:00 uur.

Eerder kwamen er 2 andere colorways uit van de Adapt BB. Een ‘Black Pure’ colorway en een ‘Dark Grey’ colorway. De eerst genoemde maakte in januari 2019 zijn debuut en de tweede kwam uit in april 2019. Dit bijzondere model is de toekomst van schoenen. Het is een sneaker die tot leven komt op het moment dat je hem aantrekt. Wat bijzonder is aan deze sneaker is de zelf strikkende technologie, dit heet Electric Adaptable Reaction Lacing. Deze technologie past de veters, druk en pasvorm van de schoen elektronisch aan op de contouren van je voet.

Een kleine motor in de midsole trekt de veters aan om het bovenwerk, gemaakt van FlyKnit en mesh, aan te spannen. Door middel van verdere ontwikkeling van de Nike FitAdapt beschikt de Adapt BB over een kleiner en lichter motortje. Hierdoor kan de technologie in meerdere sporten worden toegepast. Je kan je schoenen koppelen aan de Nike Adapt App om de pasvorm te perfectioneren. Ook kan je de lichtjes in de midsole personaliseren, het batterijpercentage controleren en meer.

Zodra de batterij leeg is kan je de sneaker eenvoudig, draadloos opladen door ze op een speciale mat te zetten. Zodra de sneaker wordt opgeladen zal de kleur van het lichtje veranderen. Wees niet gestrest als de batterij leeg is terwijl je de schoenen aanhebt, want de veters blijven niet vast zitten. Dus je kan altijd je schoenen gewoon uittrekken.

Nike Adapt BB ‘MAG’ Details

Zoals we al eerder zeiden is de upper gemaakt van FlyKnit en mesh. Ook is het wel duidelijk dat de nieuwe colorway gebaseerd is op de Nike MAG, deze sneaker maakte deel uit van de film “Back To The Future II”. De upper en midsole beschikken over een grijze kleur. Op de midsole en op de hak zitten blauwe spetters. In de witte Swoosh op de buitenkant loopt ook nog een kleinere, lichtblauwe Swoosh. Achterop de hak en op de tong lopen 4 gekleurde stippen.

Op zaterdag 15 juni, om 09:00 uur zal de ‘MAG’ colorway verkrijgbaar zijn via Nike’s webshop. De sneaker kost €350,-. Benieuwd hoe de colorway eruitziet? Bekijk de foto’s hieronder. Vergeet ook niet om Sneakerjagers in de gaten te houden voor je dagelijkse sneakernieuws.


Nike Adapt BB 'Mag'

CJ5773-090 · Prijs vanaf €635,-

Naar alle aanbieders
Adapt BB
Adapt BB
Adapt BB
Adapt BB
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

Binnenkort verkrijgbaar: De Nike WMNS Air Max 90 LX ‘Illusion Green’ 0

Het is je vast niet ontgaan, op 26 maart was het Air Max Day. Dat was en is voor Nike een reden op een hele hoop te gekke colorways van onder andere de Air Max 90 te droppen. Op 10 april staat er een nieuwe colorway van dit toffe model voor ons klaar. Dit is de Nike WMNS Air Max 90 LX ‘Illusion Green’.

De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar alweer 30 jaar. In de loop der jaren heeft de sneaker veel verschillende colorways gekend. Voor het 30 jarige jubileum is er zelfs een nieuwe sneaker gedropt, de Air Max 2090. Ook is er voor het eerst dit jaar een badslippen van de Air Max 90 gedropt.

Nike WMNS Air Max 90 LX ‘Illusion Green’ | CW3499-300

Uiteraard blijft deze Nike WMNS Air Max 90 LX ‘Illusion Green’ trouw aan het OG design met de herkenbare AM90 kenmerken zoals de Wedge rond de Air-unit, gestikte overlays en de TPU details op de upper. Als we kijken naar de upper heeft deze een hele hoop kleuren en materialen gekregen en is een knipoog naar de ravecultuur van de jaren 90. Zo is de mudguard met een te gekke suede luipaardprint bedekt. Daarboven zien we overlays die van denim zijn. De toebox is van mint groen leer en de heel van de sneaker heeft dezelfde mint groene kleur maar is van badstof. De details zoals de Air-unit en de veter panelen hebben een neon ‘Volt’ kleur ontvangen. De outsole van de sneaker is roze en met glitters bedekt. Deze roze kleur zien we ook terug op de Swoosh die van transparant materiaal is. Als finishing touche heeft de sneaker een gevoerde kraag voor een strakke look en een zacht, comfortabel gevoel.

Zet het in je agenda of zet de release reminder in onze app aan, want aanstaande vrijdag 10 april is het zo ver, dan zal dit levendioge paartje droppen bij Nike voor €123. Je kan de sneakers hieronder bewonderen of check de onderstaande link voor meer info. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg ons dan op social media en houd de releasekalender in de gaten.


Nike Wmns Air Max 90 LX 'Illusion Green'

vrijdag 10 april 2020

Bekijken bij Nike
Images by: Nike

Public Enemy x Puma brengen heel snel twee sneakers uit 8

Puma is een behoorlijke uitdaging aangegaan en hebben hun krachten gebundeld met één van de meest inspirerende en radicale hip hop groep Public Enemy. Ze hebben ons mogen verassen met wel twee klassieke Puma sneakers die zijn getransformeerd tot frisse sneakers met een statement. En we hebben nog meer nieuws, want ze komen aanstaande donderdag 9 april al uit!

Public Enemy is een rapgroep die is ontstaan in1985, ze staan vooral bekend om hun uitspraken. Het is een maatschappijkritische groep die klaar staat voor het bestrijden van het rechtse overheidsbeleid en discriminatie op kleur. Puma heeft al eerder samengewerkt met het platenlabel Def Jam waar zij bij zitten. Die samenwerking was een succes, en het zou niet heel anders zijn dit keer.

Public Enemy x Puma

De samenwerking is goed gelukt. Met twee klassiekers die in een nieuw jasje zijn gestopt met te goede kleuren en details. De Puma Clyde is dan bijvoorbeeld helemaal een eerbetoon aan het derde album “Fear of a Black Planet” en dat is ook terug te zien. Met een bijpassende rode en zwarte kleurstelling. En laten we natuurlijk de Sky LX niet vergeten, die kijkt naar de leider van de groep Chuck D zijn Fight the power album. Met een bovenwerk van rood en wit leer, met natuurlijk de iconische teksten van het album.

Release info

Aanstaande donderdag 9 april is het dan eindelijk zo ver, de samenwerking van de twee sneakers van Puma x Public Enemy komt dan uit. De Sky LX en de Clyde zijn in een tof jasje gestopt met te gekke details en kleuren, deze wil je hebben! Hieronder vind je wat foto’s van de sneakers. Ben je benieuwd of jouw maat er tussen zit? Check dan de releasekalender. Zo ben je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.


Public Enemy X Puma Clyde 'Fear of a Black Planet'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

PUBLIC ENEMY X PUMA CLYDE ‘FEAR OF A BLACK PLANET’ | 374539-01

Images by: Puma

Public Enemy X Puma Sky LX 'Fight The Power'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

PUBLIC ENEMY X PUMA SKY LX ‘FIGHT THE POWER’ | 374538-01

Images by: Puma

De Nike Air Max 95 OG ‘Neon’ keert terug 26

Beluister dit artikel

Soms vergeten we dat niet alleen de Air Max 90 dit jaar een belangrijke verjaardag heeft. De Nike Air Max 95 bestaat dit jaar namelijk ook alweer 25 jaar. We moeten toegeven dat Nike, naast de Size? collab, nog niet heel veel spannends met het model heeft gedaan. We zijn daarom ook erg blij dat we kunnen bevestigen dat de OG ‘Neon’ colorway van de Nike Air Max 95 weer terug gaat komen. De uit lagen bestaande Air Max is al sinds zijn introductie een populaire sneaker geweest. De laatste jaren is de hype wel wat minder geworden dus wellicht dat die dit jaar weer opbloeit. 

De Nike Air Max 95 zag het daglicht voor het eerst in het jaar 1995. 25 jaar geleden veranderde de Air Max 95 de sneakerwereld voorgoed met Max Air demping in de voorvoet en een volledig uniek, op het menselijk lichaam geïnspireerd design.

OG Neon
Pictures by: Nike

Nike Air Max 95 OG ‘N eon’ | CT1689-001

De Air Max 95 werd ontwikkeld door Sergio Lozano, die halverwege de jaren negentig werkte voor de ACG categorie van Nike. Oorspronkelijk was de schoen bedoeld voor grotere, krachtige hardlopers die maximale demping nodig hebben. Het design, dat was geïnspireerd op het menselijk lichaam, had een vetersysteem dat leek op een ribbenkast, een op de ruggengraat geïnspireerde buitenzool en bovenwerk met mesh en suède dat leek op spiervezels. Dit gewaagde design vroeg om een gelaagd bovenwerk met synthetische suède, gestikt en voorgevormd om optimale ondersteuning te bieden en uitrekking te voorkomen.

Pictures by: Nike

Voor de terugkomst van het model gebruikt Nike wederom de klassieke materialen en kleurencombinatie. Deze sneaker is en blijft een must-have voor de diehard Air Max fanaten. Als jij hem wil scoren check je daarom de Sneakerjagers Releasekalender, zodat je weet wanneer én waar deze Nike Air Max 95 OG ‘Neon’ uit zal komen.

OG Neon
OG Neon