Gucci released ‘Leopard’ Screener sneaker 347

Gucci heeft voor SS19 al veel colorways uitgebracht voor de Screener sneaker. Nu hebben zij het model opnieuw een make-over gegeven. Dit keer zal de Gucci sneaker verkrijgbaar zijn in een exclusieve ‘Leopard’ colorway.

Gucci is een Italiaans luxury merk dat werd opgericht in 1921 door Guccio Gucci. Doordat hij in zijn jongeren jaren in hotels heeft gewerkt, raakte hij gefascineerd door de luxe bagage van de gasten. Hierdoor opende Guccio zijn eerste winkel in lederwaren. Gucci groeide met behulp van Guccio zijn drie zonen. Samen opende zij winkels in Milaan en Rome. Door het grote succes breidde Gucci zijn collectie uit naar loafers, zijden en wollen items met het beroemde logo.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikte Gucci vooral canvas voor tassen. Het canvas beschikte over twee G’s met een rood/groene strepen. Dit kenmerkende label is tot vandaag de dag nog steeds kenmerkend voor Gucci. In de jaren ’80 positioneerde Gucci zich wereldwijd. Sinds 2004 maakt Gucci onderdeel uit van de Franse modegroep ‘Kering’. Gucci’s hoofddesigner is Alessandro Michele.

Alessandro Michele staat bekend om zijn enorme contract met designs van zijn voorganger Giannini. Hij haalt zijn inspiratie vaak uit de jaren ’80. Hij maakt veel gebruik van klassiekers, die hij subtiel een update geeft naar zijn eigen op de jaren ’80 geïnspireerde stijl. Ook in zijn SS19 collectie viel hij terug op zijn favoriete decennium. Op de catwalk verscheen bloemrijke kleding met gewaagde kleurcombinaties.

Gucci Screener ‘Leopard’ sneaker details

De Screener sneaker beschikt over een mix van leer en suède. Met het behouden van de retro sportkleding stijl op de Screener sneaker, worden de kenmerkende groen/rode Gucci strepen verwerkt op de upper. Op de bovenkant bevindt zich een ovaalvormig metalen dubbel G logo. Ook op de tong staat het kenmerkende Gucci logo. Daarnaast beschikt de hiel over een roze element met hierop de Gucci branding. Naast zwarte lederen overlays op de upper, loopt de zwarte kleur door op de midsole. Deze midsole is bevestigd op een rubberen gum outsole.

Scrol naar beneden om foto’s te bekijken van de nieuwe Screener sneaker. De sneaker is verkrijgbaar via Gucci’s webshop voor €590,-. De sneaker is zowel voor heren als dames. Het gaat om een online exclusive, dus dat houdt in dat dit model niet verkrijgbaar is in de winkels. Wil jij geen enkele release meer missen? Houd dan dagelijks onze Releasekalender in de gaten voor alle upcoming releases.


Gucci Screener
Gucci Screener
Gucci Screener
Images by Gucci

Previous ArticleNext Article

Nike Air Max 90 verschijnt in ‘Velvet Brown’ voor de ladies 4

De Nike Air Max 90 heeft ons weer mogen verassen en heeft een heerlijke colorway op de planning gezet, en dit keer zijn de dames de gelukkige! De sneakers komen namelijk uit voor de dames. Het paar zal uit komen in een ‘Velvet Brown’ colorway. De sneaker is geïnspireerd op een ijsje, en dat is ook terug te zien. Het is als onderdeel van de dertigste verjaardag van de heerlijke hardloopsneaker die met de jaren ontzettend bekend is geworden. De ‘Velvet Brown’ heeft veel leuke details en accenten, lees dus snel verder voor alle informatie.

Nike Air Max 90 ‘Velvet Brown’ | CZ0469-200

Eindelijk weer een heerlijke drop voor de dames. Het model ontworpen door Tinker Hatfield is omgetoverd tot een adembenemende sneaker. De sneaker is geïnspireerd op een ijsje. Ja, je leest het goed! En als je goed kijkt naar het paar, zal je het gegarandeerd terug zien. Het bovenwerk heeft een gebroken witte basis gekregen. Die is aangevuld met overlays van vanille en chocolade leer. Dan heb je nog de details, een asymmetrische swoosh die roze en gele kleuren hebben gekregen. Ook zit er een ketting bij die aan de veters zijn gevestigd.

Release info

Nog heel even wachten, en voor je het weet is het eindelijk zo ver! De heerlijke op ijs geïnspireerde Nike Air Max 90 ‘Velvet Brown’ zal dan eindelijk uit komen voor de dames. Ze zullen bij verschillende retailers verkrijgbaar zijn vanaf 150,- euro. De eerste verwachting was dat de sneaker al op 4 juni uitkwam, maar helaas is deze datum nu weer weggehaald. Dus houd de releasekalender in de gaten voor updates rondom deze release!

Nike WMNS Air Max 90 'Velvet Brown'

donderdag 4 juni 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Solebox

adidas brengt drie hele gave ZX8000 Infant sneakers uit 18

Er staat ons wat ontzettends leuks te wachten, adidas brengt namelijk de ZX8000 Infant voor kids in drie verschillende colorways! Ze zullen er al zijn vanaf maat 19! De sneaker(tjes) zullen precies op tijd online komen, alle drie de colorways droppen aanstaande maandag 1 juni al om 13:00 uur. Ze komen dus in drie frisse colorways, Green, Light Aqua en Crystal White. We kunnen je garanderen dat er voor jouw mini me zeker ééntje tussen zal zitten, lees snel verder voor alle informatie.

adidas ZX8000 Infant

De ZX8000 voor babies staat op de planning! Deze heerlijke sneakers zijn perfect voor dat kleine voetje, en ze komen ook nog eens in drie verschillende colorways. De colorways die nu verkrijgbaar zullen zijn voor de kids bestonden al wel een tijdje voor de ouderen. De bovenkant is voorzien van een suede bovenzijde, met onderlagen van mesh. Het is een echte retro sneaker. En nu is die er eindelijk voor je kleine. Terwijl de sneaker ook nog eens adembenemend uit ziet, is die ook voorzien van de ZX technologie. Die zorgt ervoor dat jouw kleine perfect in de sneaker zit en zo comfortabel de hele dag door kan. Perfect voor de zomer dus.

Release info

Nog heel even wachten dus, wees er op tijd bij! Want ze zullen hard gaan. De adidas ZX8000 voor je mini me zal maandag 1 juni 2020 verkrijgbaar zijn bij SNS om 13:00 uur. De maten gaan vanaf maat 19 tot en met 27 en zullen verkrijgbaar zijn vanaf 59,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

adidas ZX8000 Infant 'Crystal White'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders

ADIDAS ZX8000 INFANT ‘CRYSTAL WHITE’ | FW4484

adidas ZX8000 Infant 'Light Aqua'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders

ADIDAS ZX8000 INFANT ‘LIGHT AQUA’ | FX2905

adidas ZX8000 Infant 'Green'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders

ZX8000 INFANT ‘GREEN’ | FX2904

Images by: adidas

De nieuwe Air Jordan 1 High Zoom is gemaakt van gerecyclede materialen 23

Jordan Brand zit de laatste tijd niet stil. Verschillende Jordans hebben al meerdere malen in onze releasekalander gestaan. De Air Jordan 1 High Zoom is voor het laatst uitgebracht afgelopen maart in de Racer Blue colorway. Deze keer komt de sneaker in een wel hele speciale colorway. De allernieuwste Air Jordan 1 High Zoom komt namelijk in een unieke mix van gerecycled materiaal. Een ding is zeker, dit is er een die we niet snel zullen vergeten!

De Air Jordan 1 begon als basketbalschoen voor Michael Jordan en is uiteindelijk uitgegroeid tot een razend populaire lifestyle sneaker. Als je een paartje wil scoren moet je er altijd snel bij zijn, de sneakers bij namelijk binnen no-time uitverkocht. De Air Jordan 1 Chicago Bulls gedragen door Michael Jordan tijdens de NBA is 1985 is laatst zelfs verkocht voor maar liefst een half miljoen dollar!

Air Jordan 1 High Zoom Space | CW2414-001

Deze Air Jordan 1 High Zoom is niet zomaar een colorway. De sneaker is namelijk gemaakt van gerecyclede materialen. Slijp rubberresten bevinden zich over de gehele outsole, daarbij heeft de midsole een witte kleur gekregen. Als we verder kijken naar het bovenwerk zien we dat deze gemaakt is van canvas in vervaagd zwart. De hiel wordt geaccentueerd met een gestikte rand in een Flash Crimson kleur. Dit effect komt terug in branding logo op de tong en in de veteruiteinden. Met het binnenschuim in de voering is deze sneaker helemaal compleet.

Wanneer de sneaker precies zal releasen is nog niet officieel bekend. We verwachten dat dit rond 12 augustus zal zijn. Nog even wachten dus, maar geniet tot die tijd hieronder van de afbeeldingen. Voor de exacte releasedatum kun je onze releasekalender in de gaten houden en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws!

Air Jordan 1 High Zoom Space
Air Jordan 1 High Zoom Space
Images by earlygvng