De adidas Nite Jogger wordt gekleurd in het rosé goud

De originele adidas Nite Jogger werd voor het eerst op de markt gebracht in het jaar 1976. Nu, in 2019, heeft adidas dit model weer helemaal terug laten komen. Op 11 april kwamen er namelijk veel nieuwe colorways uit van de Nite Jogger. Het is hierna even stil geweest rondom dit model, maar nu heeft adidas de Nite jogger gekleurd in het rosé goud en hij is op dit moment al verkrijgbaar!

De Nite jogger uit 1976 had een kenmerkende look. Dit kwam door de fluorescerende en reflecterende elementen op de sneaker. Een perfecte schoen dus voor de hardlopers die het liefst in het donker lopen. Bij deze sneakers gaat het om zien en gezien worden. Ook de nieuwe colorways bevatten reflecterend materiaal op de upper waardoor de drager van de sneaker goed zal opvallen.

De details

Deze vrouwelijke colorway van de adidas Nite Jogger komt met een aantal opvallende materialen op de upper in het rosé goud. Denk hierbij aan zacht suède, glinsterend nylon en natuurlijk het reflecterende materiaal. Dit reflecterende materiaal vind je terug op de drie strepen van adidas en rondom de hiel. Samen met de rosé goude kleuren op de upper is dit een sneaker waarmee je direct zal opvallen, zelfs als het reflecterende materiaal zijn werk nog niet heeft gedaan. De upper is geplaatst op een Boost midsole. Deze midsole biedt responsieve demping en verzekert je van eindeloze energieteruggave. Hoe meer energie je geeft, hoe meer je terugkrijgt.

Deze colorway op de adidas Nite Jogger is op dit moment al verkrijgbaar voor een prijs van €130,-. Check hieronder waar jij deze sneaker kan scoren en bekijk de foto’s voor extra details.


adidas Nite Jogger 'Rose Gold'

EE5908 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
Nite Jogger Schoenen Rose Gold Met. / Vapour Pink / Core Black EE5908
Nite Jogger Schoenen Rose Gold Met. / Vapour Pink / Core Black EE5908
Nite Jogger Schoenen Rose Gold Met. / Vapour Pink / Core Black EE5908
Images by: adidas
Uitgelichte afbeelding: Asphaltgold

Previous ArticleNext Article