Supreme x Air Jordan XIV release date

Na een paar previews en leaks hebben we eindelijk een officiële look van de Supreme x Air Jordan XIV. De Air Jordan XIV werd voor het eerst geïntroduceerd in 1998. De inspiratie voor het design kwam van de obsessie die Michael Jordan had voor high end luxury auto’s zoals zijn eigen Ferrari 550 Maranello. De Air Jordan XIV heeft bij vele mensen een plekje in hun hart, omdat Michael Jordan deze droeg bij zijn laatste wedstrijd van de Chicago Bulls in 1998.

De Supreme Air Jordan XIV komt in twee colorways: Wit/Zwart en Zwart/Blauw. Beide colorways beschikken over een nubuck en leren bovenwerk versierd met kleine metalen knoppen. Op de zijkant van de upper, tong, hiel en insole is de branding te vinden van Supreme en Jordan. Om de sneaker af te maken zit de upper op eenzelfde kleur midsole en rubberen outsole.

De Supreme x Air Jordan XIV komt deze donderdag, 13 juni, uit om 12:00 uur via supremenewyork.com. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Supreme x Air Jordan XIV
Supreme x Air Jordan XIV
Supreme x Air Jordan XIV
Supreme x Air Jordan XIV
Supreme x Air Jordan XIV
Images by Supreme

Previous ArticleNext Article