EARLY ACCESS: 30% korting tijdens de End of Season Sale bij adidas!

Volgende week vrijdag, 21 juni, is het dan eindelijk officieel zomer. Tijdens de lente hebben we af en toe al een voorproefje gekregen van het heerlijke weer dat komen gaat. Deze dagen gingen veel mensen lekker de deur uit en werden de Nederlandse stranden goed bezocht. Jammer genoeg hebben we tijdens de lente ook nog behoorlijk slecht weer meegemaakt. Nu dus maar hopen dat de zomer alleen maar mooie tijden met zich meebrengt. Om het einde van de lente en de start van de zomer te vieren, is adidas een End of Season Sale gestart!

Vanaf vandaag, dinsdag 11 juni, tot en met donderdag 13 juni om 23:59 uur biedt adidas maar liefst 30% korting op vele geselecteerde items in de adidas app. Ben jij dus op zoek naar de mooiste items om te dragen in de zomer, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is deze End of Season Sale perfect voor jou! Scoor vele sneakers, kleding en accessoires nu met 30% korting in de app van adidas. De korting wordt automatisch berekend, dus er is geen kortingscode nodig om gebruik te maken van deze 30%.

Klik HIER om naar de adidas app te gaan. Hierin vind je weer een link die jou doorverwijst naar alle items die deelnemen aan de End of Season Sale. De actie loopt maar tot donderdag 13 juni om 23:59 uur, dus wees er snel bij om alle items te scoren die jij wil bemachtigen tijdens deze fantastische actie van adidas!

End of Season Sale

Previous ArticleNext Article