Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 24

Afgelopen week stond de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Static black’ behoorlijk in het middelpunt. Geen wonder dat deze sneaker dan ook in een mum van tijd uitverkocht was. Heb jij dit pareltje mis gegrepen? wees dan niet getreurd, want deze week staan er weer een aantal heerlijke releases op de planning. Het is deze week namelijk eindelijk zo ver dat de Air Max 1 ‘Susan’ gaat releasen. Ook staat er weer een nieuwe Yeezy op de planning. Benieuwd naar de Hottest Sneaker Releases van week 24? Scrol dan snel naar beneden voor de mooiste van deze week. Voor alle releases check je natuurlijk onze releasekalender.


1. Polar X Nike SB Air Trainer 1 QS ‘Royal Blue’ | CI6892-001

Polar X Nike SB Air Trainer 1 QS 'Royal Blue'

Polar Skate Co. is een samenwerking aangegaan met Nike SB. Een sneaker die wie terug zien binnen deze samenwerking is de Nike SB Air Trainer 1. Dit model werd gemaakt in het jaar 1987 door Tinker Hatfield. In de jaren 80 vond je eigenlijk alleen maar sneakers die voor één sport werden gemaakt. Dus één schoen voor tennis, een ander voor hardlopen en weer een ander paar sneakers voor handbal. Tinker Hatfield wilde met de Nike SB Air Trainer 1 een sneaker creëren die voor verschillende doeleinden gebruikt kon worden. Lees HIER ons blog om erachter te komen hoe Tinker Hatfield dit heeft aangepakt en welke details je op de sneaker ziet.

Polar X Nike SB Air Trainer 1 QS 'Royal Blue'

CI6892-001 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders

2. Polar X Nike SB Blazer Low ‘Summit White’ | AV3028-100

Polar X Nike SB Blazer Low 'Summit White'

Een andere sneaker van de Polar Skate Co. X Nike collectie is de Nike SB Blazer Low. De Nike Blazer is een sneaker die in eerste instantie ontworpen is voor de basketbal wereld, maar al snel verscheen als streetwear en zelfs in de skate scene. Het duurde dus ook niet lang voordat dit model werd opgepakt door Nike SB.

Polar X Nike SB Blazer Low 'Summit White'

AV3028-100 · Prijs vanaf €221,-

Naar alle aanbieders

3. Missing Link X Nike Air Max 1 Susan | CK6643-100

Missing Link X Nike Air Max 1 'Susan'

De Air Max 1 Susan is voortgekomen uit de nieuwste stopmotion film van LAIKA, namelijk Missing Link. De film speelt zich af in het victoriaanse tijdperk. Sir Lionel Frost is een avonturier die zoveel mogelijk onbekende schepsels wil ontdekken. In de diepe Amerikaanse bossen vindt Sir Lionel de ontbrekende schakel (missing link) tussen de aap en de mens. Dit wezen wordt, heel toepasselijk, Mr. Link genoemd. Maar als het aan hem zelf ligt, wil hij liever de naam Susan hanteren. Het is dus ook wel duidelijk dat deze Air Max 1 is geïnspireerd op de hoofdrolspeler van deze film. Ben jij benieuwd naar de verdere details? Lees dan HIER ons blog.

Missing Link X Nike Air Max 1 'Susan'

CK6643-100 · Prijs vanaf €250,-

Naar alle aanbieders

4. Nike Air Max 90 ‘Python’ | CD0916-100

Nike Air Max 90 QS 'Python'

Of je nu een echte liefhebber bent van retro sneakers of deze colorway gewoon prachtig vindt, een retro sneaker is altijd interessant. Met deze retro release van de Air Max 90 ‘Python’ gaan we 16 jaar terug in de tijd, namelijk naar het jaar 2003. De Air Max 90 ‘Python’ was één van de vele goede releases in 2003. Nike is altijd bezig met experimenteren en innoveren. Dit was in het verleden niet anders. Het slangenleer op de upper was namelijk iets wat 16 jaar geleden eigenlijk nooit werd gebruikt op een sneaker. Lees HIER ons blog over de rest van de details op deze retro sneaker.

Nike Air Max 90 QS 'Python'

CD0916-100 · Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Air Max 90 ‘Green Python’ | CD0916-001

Nike Air Max 90 QS 'Green Python'

Naast de zwarte colorway van de Nike Air Max 90 ‘python’ komt er deze week ook een ‘Green Python’ colorway uit. Ook deze colorway vindt zijn oorspring in het jaar 2003. Op deze sneaker springt het slangenleer er goed uit door het gebruik van de gifgroene kleur. Benieuwd naar alle details? Lees dan HIER ons blog.

Nike Air Max 90 QS 'Green Python'

CD0916-001 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders

6. Patta X Air Jordan 7 OG SO | AT3375-200

Patta X Air Jordan 7 OG SO

Dit is de eerste keer dat Jordan Brand een samenwerking aangaat met een Europees merk. Het is natuurlijk geweldig dat dit dan ook gelijk met het Nederlandse merk Patta is. Samen steken ze de Air Jordan 7 in een nieuw jasje, maar dat is niet het enige. Naast deze sneakers brengen Patta en Jordan Brand namelijk ook nog kleding uit. Nieuwsgierig naar de details van de sneaker en de verschillende kleding items? Lees dan HIER ons blog over de samenwerking tussen Patta en Jordan Brand.

Patta X Air Jordan 7 OG SP - SNKRS DAY Exclusive Access

AT3375-200 · Prijs vanaf €233,-

Naar alle aanbieders

7. Nike Adapt BB | CJ5773-090

Nike Adapt BB 'Mag'

Back to the Future, iedereen heeft wel eens van deze film gehoord en misschien ook wel gezien. In het vervolg hierop, Back to the Future II, zagen we de Nike Mag verschijnen die speciaal voor die film is ontworpen door Tinker Hatfield. Deze sneaker is, volgens Tinker, een sneaker zoals ze in de toekomst eruit komen te zien. Het interessantste detail op deze sneaker is natuurlijk het zelf-strikkende systeem. In 2016 kwam Nike met een nieuwe model die ook voorzien was van dit systeem. Dit was de Nike HyperAdapt 1.0 waarvan later nog een 2.0 versie van werd uitbracht. Dit jaar kwam Nike met de Nike HyperAdapt BB. Deze sneaker is speciaal ontworpen om een probleem bij vele basketballers op te lossen. De HyperAdapt BB krijgt nu de ‘MAG’ colorway. Nieuwsgierig naar de verdere details? Bekijk dan HIER ons blog.

Nike Adapt BB 'Mag'

CJ5773-090 · Prijs vanaf €530,-

Naar alle aanbieders

8. adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Tephra’ | FU7914

adidas Yeezy Boost 700 V2 'Tephra'

De adidas Yeezy Boost modellen blijven maar droppen in verschillende colorways. Ook deze week vindt er weer een nieuwe Yeezy release plaats. Afgelopen week zagen we namelijk de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Static Black’ reflective en non-reflective releasen. Deze sneaker is razend snel uitverkocht. Nu is het de beurt aan het bulky model van Yeezy, namelijk de adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Tephra’. Wil jij weten welke details je allemaal op deze sneaker kan vinden? Lees dan HIER ons blog.

adidas Yeezy Boost 700 V2 'Tephra'

FU7914 · Prijs vanaf €444,-

Naar alle aanbieders

9. Air Jordan 4 Retro Flyknit ‘Royal Blue’ | AQ3559-400

Air Jordan 4 Retro Flyknit 'Royal Blue'

Dit jaar is het alweer de 30ste verjaardag van de Air Jordan 4. Dit kan Jordan natuurlijk niet onopgemerkt laten. Jordan Brand viert dit door het model nieuwe colorways uit te brengen met opvallende kleuren en interessante materialen. Jordan maakt gebruik van het materiaal Flyknit in vier verschillende opvallende kleuren, namelijk rood, oranje, geel en natuurlijk de blauwe colorway die deze week gaat releasen. Om meer te lezen over deze blauwe en de andere drie colorways klik je HIER om naar het blog te gaan.

Air Jordan 4 Retro Flyknit 'Royal Blue'

AQ3559-400 · Prijs vanaf €210,-

Naar alle aanbieders

10. Nike WMNS Air Max 98 ‘Violet Ash’ | AH6799-111

Nike WMNS Air Max 98 'Violet Ash'

Dit jaar heeft de Nike Air Max 98 al veel nieuwe colorways gekregen. Van rustige colorways, tot colorways met zoveel mogelijk verschillende kleuren. Voor iedereen is eer dus wel een paartje van dit Air Max model die aansluit op de wensen. Voor de mensen die het liefst sneakers dragen met een kleurencombinatie van rustige kleuren, is de nieuwe colorway van de Air Max 98 die deze week uit gaat komen perfect.

Nike WMNS Air Max 98 'Violet Ash'

AH6799-111 · Prijs vanaf €391,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article