adidas Yeezy Boost 700 v2 ‘Tephra’ // Release Update 637

Een tijdje geleden gingen er geruchten rond dat er een adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Tephra’ zal uitkomen. Ondertussen zijn er officiële foto’s naar buiten gekomen van de colorway. In 2019 zijn er al enorm veel colorways uitgekomen van verschillende Yeezy modellen. Een van de nieuwe colorways die nog moet uitkomen is de Yeezy Boost 700 V2 ‘Tephra’.

De nieuwe colorway beschikt over een grijs gekleurde upper, gemaakt van mesh. Over deze mesh upper lopen donkergrijze en beige overlays. Er word voor extra detail gezorgd door de reflecterende strepen en de accenten op de hiel. De upper zit bevestigd op de kenmerkende midsole die een donkergrijze kleur heeft. Ook beschikt de sneaker over een gum outsole.

Op zaterdag 15 juni komt de adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Tephra’ uit met een prijskaartje van €300,-. De sneaker zal verkrijgbaar zijn via adidas.nl/yeezy. Scrol naar beneden voor de officiële foto’s die adidas naar buiten heeft gebracht. Vergeet ook niet om Sneakerjagers te blijven checken voor je dagelijkse sneakernieuws!


adidas Yeezy Boost 700 V2 'Tephra'

FU7914 · Prijs vanaf €248,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy Boost 700
adidas Yeezy Boost 700
adidas Yeezy Boost 700
adidas Yeezy Boost 700
Images by adidas

Previous ArticleNext Article

Nike dropt nieuwe colorways van de Air Max 2090 3

Morgen, donderdag 9 april, verrast Nike ons met nieuwe colorways op hun jongste model, de Air Max 2090. De Air Max 2090 is voor het eerst op Air Max Day 2020 gereleased. Het nieuwste model van Nike is dus nog heel vers, maar de sneaker valt bij vele al goed in de smaak. En wij kunnen hen geen ongelijk geven. De vier colorways zijn ontzettend hard en dames opgelet, er zit ook een WMNS colorway bij! Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder!

Air Max 2090

De Air Max 2090 is op Air Max Day 2020 voor het eerst gereleased. Nike dropte op deze heugelijke dag maar liefst vier colorways van dit nieuwe model. Nike brengt met dit nieuwe model het verleden naar de toekomst. Want de Air Max 2090 is namelijk geïnspireerd op de iconische en gevierde Air Max 90 model. De herkenbare OG kenmerken van de AM90 zie je zeker terug in het design van de AM2090. Tevens heeft Nike ook van de gelegenheid gebruikt gemaakt om nieuwe materialen toe te passen op dit model, zo is er gebruik gemaakt van transparant materiaal op het bovenwerk om een iets meer gewaagde en hedendaagse look te creëren. Ben je benieuwd naar de nieuwe colorways op de Air Max 2090, check dan snel de product foto’s hier beneden.

Release info

Aanstaande donderdag, 9 april 2020, is de Air Max 2090 in diverse verschillende colorways vanaf 09:00 uur verkrijgbaar voor 150,- euro via Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers. Het jongste lid van de familie zal zeker hard gaan, dus wees er snel bij. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Check dan de releasekalender. Op deze manier ben je altijd up to date.

NIKE AIR MAX 2090 ‘VOLT’ | BV9977-101

Nike Air Max 2090 'Valerion Blue'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

NIKE AIR MAX 2090 ‘BLACK’ | BV9977-001

Nike Air Max 2090 'Black'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

NIKE AIR MAX 2090 ‘PINK FOAM’ | CW4286-100

Nike Air Max 2090 'Pink Foam'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

NIKE AIR MAX 2090 ‘WHITE’ | BV9977-100

Nike Air Max 2090 'White'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

NIKE WMNS AIR MAX 2090 ‘BLACK’ | CK2612-002

Nike WMNS Air Max 2090 'Black'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

De Air Jordan 1 High ‘Midnight Navy’ keert later dit jaar terug 19

De Air Jordan 1 is de afgelopen tijd erg populair en heeft dit jaar al vele goede colorways mogen ontvangen. Maar er zit meer in het vat! De Air Jordan 1 keert namelijk in de ‘Midnight Navy’ colorway terug die oorspronkelijk in 2001 voor het eerst verscheen. De ‘Midnight Navy’ colorway was de allereerste release die niet in originele kleurstelling, rood, wit en zwart, op de markt kwam. Het is daarmee best wel een speciale colorway en deze zal later dit jaar opnieuw uit worden gebracht.

De Air Jordan 1 begon eerst alleen als een basketbalschoen. Door de ondersteuning bij de enkel konden basketballers nog sneller en efficiënter bewegen. De allereerste colorway, rood, wit en zwart, paste perfect bij de club waar Michael Jordan toen speelde, Chicago Bulls. De eerste colorway kwam uit in 1985 en is ontworpen door Peter Moore. Na de eerste lancering is het model al snel razendpopulair geworden als lifestyle sneaker.

Air Jordan 1 High ‘Midnight Navy’ | DC1788-100

De kleuren wit en navy blauw spelen een overduidelijke hoofdrol in deze colorway. De sneaker heeft een witte basiskleur en op de mudguard en heel panels is de kleur navy blauw terug te vinden. Daarbij heeft deze navy kleur een suède effect gekregen en is de kleur wit van leer. Het Jumpman-logo op de tong en de outsole zijn beiden ook navy blauw gemaakt.

Er is nog geen releasedatum bekend van deze Air Jordan 1 ‘Midnight Navy’. We verwachten dat deze ergens in de zomer van 2020 verkrijgbaar zal zijn op Nike.com. Deze release wil je niet missen, dus houd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over deze release. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Images by dunksrnice

Nike Air Force 1 ‘Double Air’ komt in nog 3 verschillende colorways 16

Nike is op het moment lekker bezig met het releasen van verschillende colorways op te gekke modellen. Zo krijgt de Air Force 1 ’07 er weer drie verschillende colorways bij. Hoewel het model al ongekend veel colorways heeft zijn deze weer totaal iets anders.

De Nike Air Force 1 gaat al mee sinds sinds de jaren ’80. Bruce Kilgore heeft deze te gekke sneaker ontworpen voor het basketbal. De sneaker is nu beter bekend als lifestyle sneaker en bijna iedereen heeft wel een paartje van dit iconische model in de kast staan. In al die jaren is dit model in meer dan 1700 colorways gereleased en zijn er verschillende samenwerkingen geweest.

Nike Air Force 1 ’07 LV8 | CJ1379-101 | CJ1379-001 | CJ1379-600

De drie verschillende colorways hebben allemaal een lederen bovenwerk. De colorways zijn afgewerkt door de dubbele ‘Air’ branding op de zool en op het bovenwerk. Wat opvalt zijn de veters, hieraan zitten labels die verbonden zijn met de tong. Op de toebox, de tong en de heel van de sneaker is ook nogmaals de Nike Air branding te zien. Deze colorways kunnen je outfit helemaal afmaken. Kortom, een echte must-have dus!

De witte en de zwarte colorway zijn nu verkrijgbaar voor €110,-. Bekijk onderstaande link voor een volledige storelist. Wanneer de rode colorway zal verschijnen is nog onbekend, wij verwachten dat deze snel gedropt zal worden bij Nike. Bekijk de colorways hieronder. Voor de laatste updates kan je ons in de gaten houden op social media en de releasekalender bekijken.


Nike AIR FORCE 1 '07 LV8 3

CJ1379-101 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 '07 LV8

CJ1379-001 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 '07 LV8 'Red'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike