Giveaway! Win sneaker art van Hyprints 768

We hebben weer een toffe winactie opgezet! Samen met Hyprints geven we een sneaker art print weg aan één gelukkige winnaar. Hyprints is een art en graphic design studio uit Amsterdam gespecialiseerd in het maken van illustraties en prints van sneakers en streetwear. Wellicht hebben jullie Hyprints al eens in het echt gespot op Sneakerness of online op social media.

De winnaar van de giveaway mag zelf een print selecteren uit de Hyprints webshop. Kijk op de website om te zien welke prints er allemaal beschikbaar zijn. De prints zijn gedrukt op hoge kwaliteit A3 papier, in een gelimiteerde oplage, en zijn een must-have voor elke sneakerhead. Hang de print in je huis of kamer, aan de muur of naast je grootste grails.

Volg deze stappen om deel te nemen aan de giveaway:

  1. Volg @hyprints op Instagram;
  2. Volg @sneakerjagers op Instagram;
  3. Like de giveaway foto op Instagram en tag 3 vrienden in de comments.

Je kan meedoen tot volgende week zondag 16 juni 16:00, de winnaar wordt dezelfde avond nog bekend gemaakt en wordt gekozen met een random number generator.

Veel succes!

hyprints
hyprints
hyprints
hyprints
hyprints
hyprints
Previous ArticleNext Article

Download de Sneakerjagers app en win het complete Nike AM1 City Pack 445

Ja, je leest het goed; we geven éénmalig aan één winnaar zowel de Air Max 1 ‘London’ als de Air Max 1 ‘Amsterdam’ cadeau in een spectaculaire giveaway actie in de App van Sneakerjagers. 

Hier leest je hoe dat werkt: 

De afgelopen maanden hebben wij keihard gewerkt aan een grote update van onze Sneakerjagers App. Er zaten een aantal bugs in de software waardoor de App nogal eens op tilt sloeg. Ook wilden we graag een aantal nieuwe functionaliteiten die de App voor jullie veel gebruiksvriendelijker maakt. En dat is gelukt! 

De App wordt het meest gebruikt voor de Release kalender. Bij toekomstige sneakers die je tof vind kun je nu heel makkelijk op de ‘herinner me’ knop drukken. Je krijgt dan een push notificatie op het moment dat de sneaker ook daadwerkelijk te koop is. Ook kun je met de knop ‘recent’ terugkijken op de releases van de afgelopen periode. Zo ben je altijd op de hoogte. Snel, direct en overzichtelijk. Het is dus belangrijk dat je op je telefoon toestemming verleend dat je push notificaties wilt ontvangen van Sneakerjagers. 

Ook nieuw is dat de complete ‘search engine’ die je van ons gewend bent op de normale Sneakerjagers site nu ook in de App aanwezig is. Binnen een aantal klikken zit je bij jouw favoriete model en colorway zodat je direct overzicht hebt waar deze te koop is in jouw maat voor de meest aantrekkelijke prijs. Natuurlijk hebben we er ook voor gezorgd dat al onze blogs te lezen zijn in de nieuwe App.

Heb je onze App al? Zorg dan dat je de laatste update download en doe mee met onze Giveaway. Heb je de App nog niet? Dan weten we zeker dat jouw sneakerhobby echt veel mooier wordt. Download de App dan nu en schrijf je in voor de actie. 

De Sneakerjagers App is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Pre-Order nu de nieuwe ‘Amsterdam’ print van Hyprints 123

Hyprints Amsterdam

De liefde voor sneakers is ook vaak een mooie inspiratie voor kunst en illustraties, en zo ook bij Sven van Hyprints. In 2019 zagen we dan ook weer een aantal hele toffe designs van Hyprints zoals de goude Air Max 1 en de Rotterdam print! Maar nu komt er ook een gruwelijke Hyprints Amsterdam print uit!

Hyprints specialiseert zich door unieke illustraties te maken van sneakers of sneakers te gebruiken als inspiratie bron. Zo zijn er verschillende prints verkrijgbaar zoals een print met een selectie aan Hollandse Air Max 1tjes of een met de adidas Yeezy Boost 700 Waverunner. Maar ook worden sneakers op een speelse manier gebruikt kijk maar naar de ‘Sneakerheart‘ en de ‘Sneakerhead‘ print.

Hyprints – Amsterdam Art

Na dat Sven vorig jaar een Rotterdam versie had gemaakt die op Sneakerness Rotterdam werd gepresenteerd, was het wachten op de Amsterdamse versie. De print is dan ook een eerbetoon aan de stad en zijn talrijke details die overal in de stad te vinden zijn. Door de gebouwen en natuurlijk het ‘Amsterdammertje’ is de print direct te herkennen als een eerbetoon aan de hoofdstad. Natuurlijk kan een sneaker niet ontbreken op de print, en er is gekozen voor een klassieker. Op de print is namelijk de Air Max 1 in de originele colorway terug te vinden!

Van deze unieke print komen er maar 100! Dus wil jij dit stukje kunst aanschaffen moet je er snel bij zijn. Op zaterdag 25 januari gaat de pre-order open en kan je je dus verzekeren van een print. De print zelf komt op 250 g/m2 papier en is genummerd.

Hyprints Amsterdam

Hyprints: Keiharde gelimiteerde sneaker prints op Sneakerness Rotterdam 188

Hyprints is wederom aanwezig bij Sneakerness Rotterdam en neemt dit keer een keiharde gelimiteerde print mee, die vanaf vandaag te pre-orderen is op hun webshop en af te halen is tijdens Sneakerness bij hun stand.

Hyprints op Sneakerness Rotterdam

De print is speciaal gemaakt voor deze editie van Sneakerness en staat geheel in het teken van de stad Rotterdam. Geïnspireerd door het straatbeeld van de stad, toont het design diverse Rotterdamse iconen in combinatie met twee sneakers die de straten van 010 de afgelopen 30 jaar hebben gedomineerd, de Nike Air Max 1 en 90. De sneakers en de rest van de print zijn volledig gekleurd in de kleuren van de stad, groen en wit, en zitten vol met kleine details.

Het design is geprint op 250 g/m² houtvrij gesatineerd A3 papier en is gelimiteerd tot 50 stuks, elke print is met de hand genummerd. Pre-order zo snel mogelijk via deze link om er zeker van te zijn dat je deze exclusieve sneaker art kan bemachtigen!

Hyprints Sneakerness Rotterdam

Over Hyprints

Hyprints is het brainchild van grafische vormgever Sven Dekker. Hij heeft zichzelf geschoold in programma’s als Adobe Illustrator en Photoshop, en doet dit de afgelopen twee jaar onder de naam Hyprints. 

“Op mijn 15e raakte ik hooked aan ongeveer alles wat je creatief met de computer kan doen, zoals grafische vormgeving, 3D modelleren, webdesign, animaties en video-editing, ik heb zelfs op een blauwe maandag nog geprobeerd om beats te maken. Op een gegeven moment ging ik me vooral focussen op Illustrator en Photoshop, maar deelde mijn creaties uit onzekerheid eigenlijk nooit met iemand. Totdat ik twee jaar geleden begon met het maken van sneaker art en dat (met wat aanmoediging) ging plaatsen op Instagram. Dat werd eigenlijk best goed ontvangen, mensen vroegen al snel of ik mijn designs kon laten printen en dat ben ik toen gaan doen. Ik ben begonnen met 10 stuks en van het geld wat ik daarmee verdiende heb ik weer nieuwe prints laten drukken, zo is het balletje gaan rollen.” Aldus Sven.

Hyprints verkoopt zijn designs dus als prints die je thuis kan ophangen. Wat een aantal van zijn werken uniek maakt is de combinatie van sneakers met (willekeurige) andere objecten, zoals de print ‘We Breathe Air’, wat een samensmelting is van Nike Air Max 1’s met longen. “Ik vind het tof om mijn fantasie de vrij loop te laten gaan en creaties te maken die onmogelijk zijn. Ik laat de achtergrond met opzet wit, een blank canvas als het ware. Herinner je die scene nog uit de eerste Matrix film? Waarin Neo en Morpheus in een witte space staan en alles tevoorschijn kunnen toveren wat ze willen? Zo zie ik Hyprints ook voor me: een witte space waarin ik mijn verbeelding ‘tot leven’ kan laten komen.”

Hyprints Sneakerness Rotterdam

Het onstaan van Hyprints

Het feit dat Sven sneakers gebruikt in zijn art komt niet uit de lucht vallen. Op jonge leeftijd ontstond zijn liefde voor sneakers, voornamelijk uit de skate cultuur, één van zijn eerste paartjes waar hij echt excited voor was waren de Nike SB P-Rods uit 2006. Sven is opgegroeid in Enschede, waar je vroeger niet echt toffe sneaker winkels had. Wel skatete hij veel en was hij vaak in de lokale skate shops te vinden. Daar verkochten ze wél vette sneakers en is zijn passie dus ook ontstaan.

De toekomst van Hyprints ziet hij rooskleurig in. “Ik hoop ooit een eigen studio / winkel / werkplek te kunnen openen, waar iedereen welkom is. Een plek waar ikzelf kan designen, maar waar ook andere creatives kunnen komen om te werken. Waar goeie koffie geschonken wordt onder het genot van chille hiphop. Een plek waar ik mijn eigen art kan verkopen, maar die ook dient als een podium voor andere creatieve ondernemers. Ja, that’s the dream.”

Je kunt meer informatie over Hyprints vinden op hun website, Instagram en Facebook en natuurlijk ook bij de stand op Sneakerness Rotterdam.

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

Hyprints Sneakerness Rotterdam
Hyprints Sneakerness Rotterdam
Images by Hyprints