Giveaway! Win sneaker art van Hyprints 231

We hebben weer een toffe winactie opgezet! Samen met Hyprints geven we een sneaker art print weg aan één gelukkige winnaar. Hyprints is een art en graphic design studio uit Amsterdam gespecialiseerd in het maken van illustraties en prints van sneakers en streetwear. Wellicht hebben jullie Hyprints al eens in het echt gespot op Sneakerness of online op social media.

De winnaar van de giveaway mag zelf een print selecteren uit de Hyprints webshop. Kijk op de website om te zien welke prints er allemaal beschikbaar zijn. De prints zijn gedrukt op hoge kwaliteit A3 papier, in een gelimiteerde oplage, en zijn een must-have voor elke sneakerhead. Hang de print in je huis of kamer, aan de muur of naast je grootste grails.

Volg deze stappen om deel te nemen aan de giveaway:

  1. Volg @hyprints op Instagram;
  2. Volg @sneakerjagers op Instagram;
  3. Like de giveaway foto op Instagram en tag 3 vrienden in de comments.

Je kan meedoen tot volgende week zondag 16 juni 16:00, de winnaar wordt dezelfde avond nog bekend gemaakt en wordt gekozen met een random number generator.

Veel succes!

hyprints
hyprints
hyprints
hyprints
hyprints
hyprints
Previous ArticleNext Article

Instagram winactie: Nike Air Max 1 ‘Centre Pompidou by day’ 1069

Het is bijna zover, de release van de Nike Air Max 1 ‘Centre Pompidou by day’! Om iets terug te kunnen doen voor onze volgers hebben wij een Instagram actie in het leven geroepen. Met deze actie maak je kans om een paartje Nike Air Max 1 ‘Centre Pompidou by day’ te winnen!

Er zijn een aantal stappen die je moet voltooien om deel te mogen nemen aan de actie:

  1. Like de foto op onze Instagram account
  2. Volg Sneakerjagers op Instagram
  3. Tag drie vrienden in het Instagram bericht en vermeld je schoenmaat in dezelfde comment.

Dat stelt niet zoveel voor toch? Klik op deze link of op het onderstaande bericht om snel en gemakkelijk bij het Instagram bericht te komen waar je aan de actie kunt deelnemen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

View this post on Instagram

We’re giving away this amazing Nike Air Max 1 ‘Centre Pompidou by day’. To win this pair in your size, please complete the following steps: – 1. Like this photo 2. Follow @sneakerjagers 3. Tag three friends and comment your EU shoe size. – The lucky winner will be randomly selected on Wednesday the 26th of September. To be considerd for entry, the three friends who you tag must follow your account. Good luck! ———————————————————————— Voor onze volgende giveaway geven we deze Nike Air Max 1 ‘Centre Pompidou by day’ weg. Om kans te maken om deze sneakers te winnen, moet je de volgende stappen volgen: – 1. Like deze foto 2. Volg @sneakerjagers 3. Tag drie vrienden en vermeld je schoenmaat in dezelfde comment. – De gelukkige winnaar wordt willekeurig geselecteerd op woensdag 26 september. Om kans te maken moeten de drie mensen die je tagt jouw account volgen. Succes!

A post shared by Sneakerjagers (@sneakerjagers) on

De Nike Air Max 1 ‘Centre Pompidou’ By Day
Op de Nike Air Max 1 ‘By Day’ vloeien gekleurde lijnen langs de contouren van de overlays, net als de geverfde pijpen en buizen die het iconische Centre Pompidou zijn opvallende structuur geven. Twee OG Air Max 1 kleuren verwijzen naar de oorsprong van de sneaker, namelijk de ‘University Red’ lijnen op de tussenzool en de ‘Royal Blue’ op de Swoosh.


Releasedatum: 20.09.2018 – 09:00
Prijs: €150,-
Colorway: Pure Platinum/Royal Blue-White
Stylcode: AV3735-002
Bekijk hier de storelist>>


Hyprints // Inside the Collection: Nikki van Toorn 756

In de blog ‘Inside the Collection’ interviewt Hyprints sneaker verzamelaars wiens dagelijkse levens in het teken staan van streetwear cultuur. We nemen een kijkje in de collectie van Nikki van Toorn en bespreken haar passie voor sneakers.

Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op www.hyprints.com.


Nikki van Toorn is een 19 jarige fotograaf, die haar weg in de sneaker scene inslaat met haar lichte en minimalistische sneaker shots. Ze heeft samengewerkt met bedrijven als Sneakerness, Maha Amsterdam, Deadstock Sneakermarket, 1 of 1 World en influencers zoals Tommy Triggah, Careaux en Ginney Noa. Nikki’s vader kocht haar eerste Air Max’s toen ze 11 jaar oud was, vanaf dat moment was ze verliefd. Haar passie voor fotografie is begonnen bij jaar oma, wiens camera ze altijd leende tijdens vakanties. Toen ze haar eigen DSLR kocht, maakte ze wat plaatjes van sneakers – en dat is waar haar verhaal begon.

Hoeveel paar sneakers heb je en wat is je ‘biggest grail’?

Ik heb ongeveer 33 paar sneakers – ik hou van elk paar dat ik heb, ondanks dat ze niet allemaal ontzettend exclusief zijn. Mijn grootste ‘grail’ is de 2018 Atmos x Nike Air Max 1 ‘Animal 2.0′. Ik wou altijd al de ‘Animal 1.0’ hebben, maar kon deze nooit vinden voor de juiste prijs, in de juiste maat en in de juiste conditie. Dus ik ben ontzettend blij met de 2.0 versie en ik hoop dat ik de 1.0 nog een keer ergens kan scoren. Daarnaast hoop ik ooit nog de Patta x Nike Air Max 1 ‘Chlorophyll’ te bemachtigen.

Wanneer ben je begonnen met verzamelen en wat is het paartje ‘that got you hooked’?

Ik begon wat serieuzer aan mijn collectie te werken in 2016, de Asics Gel-Lyte V Ronnie Fieg ‘Sage’ kwam toen net uit – één ding wist ik zeker; die moest ik hebben! Destijds wist ik alleen nog niet zo veel over exclusieve sneakers en over hoe je die kon kopen (door bijvoorbeeld te campen). Dus ik ben wat gaan rondvragen in winkels, en kwam erachter dat er al mensen drie dagen aan het campen waren! Vanaf dat moment ben ik me er meer in gaan verdiepen en vergrootte ik mijn kennis.

Hoe presenteer je je sneakers in huis?

Toen we waren verhuisd wilde ik heel graag een old school locker om mijn sneakers in op te bergen. Ik vond een tweedehands locker op marktplaats, maar die was gebruikt om kleding in te hangen – niet om sneakers in op te slaan. Dus samen met mijn opa heb ik planken in de locker gebouwd. Daarnaast heb ik ook de klassieke zwevende Ikea planken, om mijn meer exclusieve paren op tentoon te stellen. Tenslotte heb ik ook nog de Ikea Stamp transparant box waar ik mijn Sean Wotherspoons x Nike Air Max 1/97 in bewaar.

Heb je nog meer objecten of plekken in je huis die zijn geïnspireerd door sneaker- of streetwear cultuur?

Yes! Ik heb een boel sneaker en streetwear boeken – en ik hou ervan om mijn boeken setup om de zoveel tijd te veranderen. Op dit moment heb ik een wit / gouden setup. Ik hou ontzettend van Supreme accessoires, dus daar heb ik ook het een en ander van. Het is misschien niet veel, maar ik ga in de nabije toekomst ook die collectie zeker uitbreiden. Ik vind het ook tof om merchandise van winkels te verzamelen, zoals mijn mokken van Kith en Patta – een simpel design dat overal goed bijstaat. Ohja, en natuurlijk posters! Daarvan kan je er nooit genoeg hebben. Ik heb bijvoorbeeld de Asics GL3 anniversary poster collection en een poster van Sneakerness Amsterdam – het eerste sneaker event die ik bezocht.

Laatste vraag: Nike of Adidas?

Nike. Sowieso! Ik vind de modellen en colorways simpelweg mooier en Nike is het merk waar mijn liefde voor sneakers begon.

Bedankt Nikki! Neem een kijkje op haar Instagram pagina en ga haar volgen. Wil je ook verschijnen in ‘Inside the Collection’? Neem dan contact met Hyprints op via deze pagina.

GIVEAWAY TIME! Hyprints x Sneakerjagers! 834

Het is weer tijd om je geluk te testen, want we mogen weer iets weggeven! In samenwerking met Hyprints mogen we één sneaker print cadeau geven aan een gelukkige winnaar. Hyprints is een art en graphic design studio uit Amsterdam gespecialiseerd in het maken van illustraties en prints van sneakers en streetwear. Omdat Hyprints onlangs 1.000 volgers op Instagram heeft binnengesleept, geven ze één print weg. Kijk op de website van Hyprints www.hyprints.com/shop welke prints er beschikbaar zijn, de winnaar mag zelf zijn prijs uitkiezen. De prints zijn gedrukt op hoge kwaliteit A3 papier, en zijn een must-have item voor elke sneakerhead. Zo kan je ze ophangen in je huis of kamer, ergens aan de muur of naast je mooiste sneakers. Je kan meedoen tot 27 juni 17:00, de winnaar wordt in de avond bekend gemaakt en wordt geloot met een random number generator.

Om deel te nemen aan de giveaway moet je het volgende doen:

  1. Volg @hyprints op Instagram;
  2. Volg @sneakerjagers.nl op Instagram;
  3. Like de giveaway foto op Instagram en tag 3 vrienden in de comments.

Naast het maken van illustraties en prints houdt Hyprints tegenwoordig ook laagdrempelige design wedstrijden op Instagram. Op een reguliere basis droppen ze een zwart/wit template van een sneaker op hun story en dagen ze hun community uit om deze naar eigen creativiteit te stijlen. Men kan gebruik maken van de story tools die Instagram aanbiedt, zoals kleuren, emojis en GIFs, maar we hebben ook al hele toffe inzendingen gezien die gemaakt zijn op de computer of met een app. Hyprints kiest naar 24 uur de beste twee uit, beoordeeld op creativiteit, waarna er gestemd kan worden op een favoriet. Het winnende design wordt uiteindelijk professioneel redesigned door Hyprints zelf. Houdt hun Instagram story in de gaten voor toekomstige challenges!

Klik hier om naar de winactie te gaan!