Louis Vuitton released 3 colorways van de Run Away sneaker 908

Nicolas Ghesquière, creative director van de dameskleding van het Franse Louis Vuitton, heeft de Run Away sneaker 3 frisse nieuwe colorways gegeven. De damessneaker is nu verkrijgbaar in een ‘Black/White colorway, ‘White’ en een ‘Rose Clair Pink’ colorway.

Louis Vuitton is een Frans merk dat in 1854 werd opgericht door Louis Vuitton. Op de meeste producten van het merk zit het kenmerkende LV monogram. Het merk maakt producten als schoenen, t-shirts, truien en sieraden. Waar het merk natuurlijk bekend om staat is het maken van koffers, handtassen en accessoires. Louis Vuitton is één van ’s werelds grootste fashion houses en heeft meer van 460 winkels wereldwijd. Van 2006 tot en met 2012 was LV het meest waardevolle merk ter wereld.

Af en toe gaat Louis Vuitton ook de samenwerking aan met andere merken. De bekendste samenwerking was met Supreme in 2017. Samen brachten zij verschillende producten uit met het LV monogram gemixt met het Supreme Box Logo design. Ook bracht Louis Vuitton in 2017 twee collecties uit in samenwerking met Jeff Koons. Samen wilde zij het gat verkleinen tussen mode en kunst.

Louis Vuitton Run Away Sneaker Details

In totaal heeft Louis Vuitton 3 nieuwe colorways uitgebracht van het Run Away model. Een ‘Black/White’ colorway, een ‘White’ colorway en een ‘Rose Clair Pink’ colorway. De sneaker is gemaakt van kalfsleder en grof mesh. Vervolgens hebben de achterkant en de kooi op de zijkant het kenmerkende LV monogram gekregen. Echter heeft de roze colorway dit monogram niet. De upper is bevestigd op een chunky sole. Het silhouet wordt afgemaakt met LV-branding op de tong, de hiel en op de hak.

Ben jij benieuwd hoe de nieuwe colorways eruit zien? Scrol dan naar beneden voor foto’s van de colorways. Echter is het niet mogelijk om de sneaker online te shoppen. Om een paartje te bemachtigen zal je via de website van Louis Vuitton een afspraak moeten maken bij één van de winkels. Het is wel mogelijk om de roze colorway te shoppen via de website. De sneaker kost €750,-. Wil jij vanaf nu geen enkele release meer missen? Check dan dagelijks onze Releasekalender om op de hoogte te blijven.Run Away sneaker
Run Away sneaker

Run Away sneaker
Run Away sneaker
Images by Louis Vuitton

Previous ArticleNext Article

Er staat een nieuwe Human Made x adidas collectie op de planning 11

Maak je ready voor Human Made x adidas, want Human Made is opnieuw een samenwerking aangegaan met adidas. Het is niet de eerste samenwerking dus ze weten dat het goed zit. De gehele collectie wordt eind dit jaar verwacht, dat is dus sneller dan verwacht! Er zullen meerdere colorways op verschillende modellen uit gaan komen. Dit geldt voor de Stan Smith en de adidas Campus. Nog heel even wachten dus, want een exacte releasedatum hebben we helaas nog niet. Lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Human Made x adidas pack

Elk model heeft zo zijn eigen heerlijke uiterlijk en colorway gekregen. Elk model is opgebouwd uit een tonale bovendeel. De Stan Smith wordt geleverd met de kenmerkende ingesneden door Human Made harten aan de zijkanten. Met een adidas tekst op de tong en het “Dry Alls” logo op de hielen. Elke Stan Smith heeft zijn eigen colorway gekregen, waaronder één zwarte. De andere twee zijn vooral wit met groene en blauwe details.

Natuurlijk konden we de adidas Campus niet vergeten. Deze worden alle drie geleverd met een suede bovenkant. Ook zie je wat kenmerken terug die ook op de Superstars werden gevestigd zoals de tekst “Gears For Futuristic Teenagers”. Dit zie je op de Three Stripes branding en de Human Made harten zie je terug op de hielen.

Release info

Hieronder vind je alle modellen en colorways van de samenwerking. Stuk voor stuk zijn het een plaatjes. Nog even wachten en voor je het weet, is het zo ver! Release data hebben we op het moment helaas nog niet. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: adidas

Scoor de Nike Air Max 90 ‘Chinese New Year’ met 30% korting 22

2020 is het jaar van de Nike Air Max 90 en daar is geen twijfel over mogelijk. Zo zagen we al vele colorways verschijnen dit jaar. Ook de Nike Air Max 90 ‘Chinese New Year’ dook op en deze is nu met 30% korting verkrijgbaar. Lees verder voor meer informatie.

De Air Max 90 die is geïnspireerd op het Chinese New Year is nog niet eens zo heel lang verkrijgbaar. Sinds 29 april 2020 is de sneaker pas verkrijgbaar. Op de sneaker is een eentonige graphic te vinden die is geïnspireerd op de volkunst van papier knippen. Het graphic is een eerbetoon aan belangrijke elementen die samenvielen met het jaar van de rat.

De ‘Chinese New Year’ colorway is verwerkt in de kleuren wit, zwart, bordeaux en goud. De basis van de sneaker heeft een overheersende witte kleur gekregen, terwijl de mudguard een zwarte kleur heeft gekregen. Ook de bovenste eyestays van de veters zijn verwerkt in een zwarte kleur. De eyestays hieronder zijn gekleurd in rood, evenals een gedeelte van de midsole. Alle branding die op de sneaker is te vinden is goud van kleur. Zo is de Swoosh verwerkt in een gouden kleur, maar ook de Nike Air branding onder de Swoosh en achterop de hiel. De sneaker wordt afgemaakt door het symbolische teken op de tong. Het teken verwijst naar het begin van een nieuw decennium en een nieuw dierenriemcyclus.

De Nike Air Max 90 ‘Chinese New Year’ is zoals we al zeiden met 30% afgeprijsd. Dit betekent dat je nu de sneaker met €42,- KORTING kan shoppen en de AM90 dus voor €98,- voor jou is! Om de 30% korting te krijgen moet je wel de kortingscode: NIKE30 invoeren tijdens het afrekenen. Shop de sneaker via het blokje hieronder en vergeet niet om onze ‘Sneaker Steal Festival’ pagina te checken voor nog veel meer steals.


Nike Air Max 90 'CNY'

CU3005-171 · Nu voor €140,-

Bekijken bij Nike
Chinese New Year
Chinese New Year
Chinese New Year

De Air Jordan 1 High Zoom komt in een ‘Rage Green’ colorway 16

De Air Jordan is qua populariteit op zijn piek. Het model is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld en iedereen is opzoek naar de nieuwste en meest wilde colorway. Een Iteratie op de Air Jordan 1 High is deze Air Jordan 1 High Zoom. Enige tijd geleden zagen we al een Racer Blue colorway van de Air Jordan 1 High. Jordan Brand komt nu ook met deze nieuwe Air Jordan 1 High Zoom ‘Rage Green’. 

De colorway van deze Air Jordan 1 High Zoom ‘Rage Green’ is er eentje die we nog nooit gezien hebben. Zo is het bovenwerk gemaakt van groen/zwarte kleur in combinatie met kleurrijke details. Deze kleurrijke details zien we eigenlijk voornamelijk op de outsole. Hier zien we een gradiënt van rood naar groen lopen.

Op het bovenwerk heeft Nike gebruik gemaakt van een harig suede materiaal in combinatie met glad leer. Het is nog niet helemaal duidelijk maar het ziet ernaar uit dat de swoosh gemaakt is van een 3M materiaal.

Een vaste releasedatum van deze sneaker is nog niet bekend. Houd in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor updates en meer informatie over deze release. De kans is wel groot dat ze zullen droppen bij Nike.com en geselecteerde retailers.

Rage Green
Rage Green
Rage Green