Louis Vuitton released 3 colorways van de Run Away sneaker 102

Nicolas Ghesquière, creative director van de dameskleding van het Franse Louis Vuitton, heeft de Run Away sneaker 3 frisse nieuwe colorways gegeven. De damessneaker is nu verkrijgbaar in een ‘Black/White colorway, ‘White’ en een ‘Rose Clair Pink’ colorway.

Louis Vuitton is een Frans merk dat in 1854 werd opgericht door Louis Vuitton. Op de meeste producten van het merk zit het kenmerkende LV monogram. Het merk maakt producten als schoenen, t-shirts, truien en sieraden. Waar het merk natuurlijk bekend om staat is het maken van koffers, handtassen en accessoires. Louis Vuitton is één van ’s werelds grootste fashion houses en heeft meer van 460 winkels wereldwijd. Van 2006 tot en met 2012 was LV het meest waardevolle merk ter wereld.

Af en toe gaat Louis Vuitton ook de samenwerking aan met andere merken. De bekendste samenwerking was met Supreme in 2017. Samen brachten zij verschillende producten uit met het LV monogram gemixt met het Supreme Box Logo design. Ook bracht Louis Vuitton in 2017 twee collecties uit in samenwerking met Jeff Koons. Samen wilde zij het gat verkleinen tussen mode en kunst.

Louis Vuitton Run Away Sneaker Details

In totaal heeft Louis Vuitton 3 nieuwe colorways uitgebracht van het Run Away model. Een ‘Black/White’ colorway, een ‘White’ colorway en een ‘Rose Clair Pink’ colorway. De sneaker is gemaakt van kalfsleder en grof mesh. Vervolgens hebben de achterkant en de kooi op de zijkant het kenmerkende LV monogram gekregen. Echter heeft de roze colorway dit monogram niet. De upper is bevestigd op een chunky sole. Het silhouet wordt afgemaakt met LV-branding op de tong, de hiel en op de hak.

Ben jij benieuwd hoe de nieuwe colorways eruit zien? Scrol dan naar beneden voor foto’s van de colorways. Echter is het niet mogelijk om de sneaker online te shoppen. Om een paartje te bemachtigen zal je via de website van Louis Vuitton een afspraak moeten maken bij één van de winkels. Het is wel mogelijk om de roze colorway te shoppen via de website. De sneaker kost €750,-. Wil jij vanaf nu geen enkele release meer missen? Check dan dagelijks onze Releasekalender om op de hoogte te blijven.Run Away sneaker
Run Away sneaker

Run Away sneaker
Run Away sneaker
Images by Louis Vuitton

Previous ArticleNext Article

Top 10 ‘court’ sneakers voor de zomer 8

Witte sneakers hebben altijd twee kanten, als ze nieuw zijn dan zijn ze prachtig clean. Maar je ziet altijd al snel weer de gebruikerssporen, dit geeft dan ook weer karakter aan je sneakers. Hoe dan ook, in de zomer staan ze altijd goed onder een korte broek. Wij hebben dan ook een lekker top 10 ‘court’ sneakers samengesteld.

Om je zomer lekker te beginnen hebben wij 10 witte, lage sneakers voor jullie op een rij gezet die perfect zijn voor de zomer. Dit keer zijn het geen bulky sneakers of de klassieke runners maar zijn we gegaan voor de klassieke ‘on court’ look. Je vindt onze top 10 ‘court’ sneakers hier onder, en een leuke bijkomstigheid: veel sneakers zijn ook nog in de sale.

Worden jou witte sneakers toch snel vies? Check dan Shoeshiners voor al je sneakercare producten!
Hender Scheme en adidas komen met twee nieuwe ZX4000 4D colorways 15

Het bedrijf Hender Scheme en de grootmacht adidas hebben hun handen weer in een geslagen om weer een prachtig concept te creëeren. Dit betekend dat het inmiddels alweer de vierde samenwerking is tussen de twee en wat zal het ons weer veel moois beloven. Ditmaal hebben ze gekozen voor het silhouet van de adidas Originals ZX4000 4D.

Hender Scheme is een Japans bedrijf dat bekend staat om de natuurlijke looks die zij bij producten aanbrengen. Zo hebben zij al van verschillende sneakers en accessoires een eigen ontwerp gemaakt die geheel uit lederen stoffen bestaan. Naast adidas hebben zij dit al bij meerdere merken gedaan en die worden ook voor veel geld aangeboden op het internet. Wie weet wat met deze twee paartjes allemaal gaat gebeuren.

De details

Zoals je vaak bij dit soort samenwerkingen ziet, is dat ze één paartje creëren dat wat meer opvalt en één paartje dat wat rustiger oogt. Van de eerste sneaker heeft de basis van de upper een witte kleur. Daarnaast zijn er op de upper verschillende lederen overlays geplaatst in een beige kleur, en een zwarte overlay gemaakt van een zacht suède stof. Op de zijkant van de sneaker zijn grijze adidas strepen geplaatst. Tevens zijn de eyestay en de tonglap van beige leren materialen gemaakt met rode accenten erin. Boven op de tonglap bevindt zich een adidas Originals logo, gecreëerd door gaatjes in het leer te plaatsen. Ten slotte heeft de sneaker de bekende Aero Green 4D midsole.

De tweede sneaker oogt veel anders. Ten eerste is de upper geheel bedekt met een zwarte kleur. Het materiaal die over de upper geplaatst is, is een mix van zacht suède en een stevig synthetische stof. Daarnaast zijn de tonglap en de vaste lacelock gemaakt van een beige lederen stof. Ten slotte heeft de sneaker, net zoals de eerste, natuurlijk de Aero Green 4D midsole.

Deze twee paartjes komen aankomende zaterdag 22 juni uit. De kostprijs van beide sneakers gaat €349,- bedragen. Wil jij een van deze paartjes, of wil je ze zelfs allebei, binnen jou collectie hebben. Check dan snel even onze releaskalender en zorg dat jij de eigenaar wordt van deze beauty’s.


adidas Consortium ZX 4000 4D x Hender Scheme
adidas Consortium ZX 4000 4D x Hender Scheme
Images by: Sneakersnstuff

adidas keert terug met de ‘Streetball’! 17

Het is al verschillende vele jaren geleden dat adidas iets heeft gedaan met het ‘Streeball’ silhouet. Eindelijk is het moment daar dat het gigantische bedrijf weer in aanmerking komt met dit iconische model. De ‘Streetball’, uit de jaren negentig, heeft een uitstekende upgrade gekregen en heeft nog één verrassing in petto. Er komt niet één paartje, maar twee paartjes sneakers uit!

Streetball is een vorm van basketbal met iets andere aspecten dan het gewone basketbal. Zoals je wel kan verwachten wordt het vaak buiten op straat gespeeld. Je speelt drie tegen drie op één basket. Dit maakt het spel een stuk intensiever en jou persoonlijke skills worden veel meer benadrukt. In de jaren negentig had adidas een eigen adidas Streetball Challenge. Dit was een evenement dat ze zelf organiseerde en over de hele wereld trok.

Vanaf het jaar 2020 zal de drie tegen drie sport een Olympische sport worden. Er worden de afgelopen paar jaren dan ook al verschillende EK en WK’s gehouden. Toevallig valt het WK van dit jaar in ons eigen kikkerlandje. Twintig vrouwen teams en twintig mannen teams strijden in dit toernooi om de felbegeerde beker.

Closer look

De sneakers zijn iets aders dan vroeger maar nog steeds net zo sterk. De eerste colorway is voornamelijk geel van kleur met zwarte details. De upper van de sneaker is in een gele kleur aangebracht en is gemaakt van verschillende materialen, waaronder zacht zeurde en een sterk synthetische stof. Daarboven op is er een zwarte overlay geplaatst met een extra gele overlay. Tevens is de midsole geel van kleur en zijn er verschillende zwarte transparante vlakken overheen aangebracht. Deze vlakken lopen door naar de bodem en vormen op deze manier de outsole. Ten slotte heeft adidas het ‘Streetball’ logo op de tong aangebracht.

De tweede sneaker heeft een totaal ander uiterlijk. De body is gemaakt van een leren stof en heeft een witte kleur. Daarnaast is er een zwarte synthetische stof aangebracht op de zijkant van de sneaker. Tevens heeft de upper grijze en zwarte overlays. De midsole heeft een witte kleur die vervaagd naar een grijze kleur. Netzoals op de eerste colorway staat er op de tong van deze sneaker het ‘Streetball’ logo. Allebei de colorways zijn ontzettend sterk uit de verf gekomen en ze zullen de basketbal velden ongetwijfeld onveilig gaan maken.

Helaas kunnen we nog niet vertellen wanneer deze twee paartjes gaan uitkomen. Tevens is het vaste prijskaartje ook nog niet bekend maar wij verwachten dat zij rond de €160,- gaan kosten. Wil jij dit paartje echt heel graag hebben, houdt onze releasekalender en socials zoals Instagram en Facebook dan goed in de gaten.


feature image
adidas Streetball EF9597 Release Date
adidas Streetball EF9597 Release Date
adidas Streetball EF9597 Release Date
adidas Streetball EF9597 Release Date
adidas Streetball EF9597 Release Date
adidas Streetball EF9597 Release Date
Images by: adidas