Puma Cell Alien OG komt in 3 nieuwe colorways

Het revolutionaire 90’s model van Puma komt in 3 nieuwe colorways. Het gaat hier natuurlijk om de Puma Cell Alien OG. Eerder werd al de originele colorway uitgebracht, maar nu maken ook andere OG colorways hun comeback. De 3 colorways die uitkomen heten ‘High Risk Red’, ‘Yellow Alert’ en ‘Classic Green’.

Twintig jaar geleden werd de Puma Cell Alien voor het eerst uitgebracht. Nu maakt de sneaker zijn comeback en komen er 3 OG colorways uit. Echter is dit niet het eerste model wat terugkomt. Eind vorig jaar bracht Puma ook al de ‘Cell Endura’ en de ‘Cell Venom’ terug vanwege het 20-jarige jubileum.

Erman Aykurt (Creative Director van Puma Sportstyle) zei: “In het afgelopen jaar brachten wij al wat OG modellen terug uit de Cell-serie. Dit was erg belangrijk voor Puma op dat moment, omdat het 20-jarige jubileum eind 2018 eindigde. Dit viel samen met de releasedatum van de eerste Cell-serie die in 1998 werd uitgebracht. Wij proberen de belangrijkste silhouetten uit die tijd terug te brengen.”

Puma Cell Alien OG Details

Het model beschikt over een vernieuwde mesh upper met overlappende lagen leer. Op de zijkanten is de kenmerkende Formstripe te vinden. Ook heeft het silhouet een zichtbare Hexagon CELL demping. Het model komt in 3 colorways, een ‘High Risk Red’, ‘Yellow Alert’ en een ‘Classic Green’ colorway.

Morgen, 6 juni, zullen de 3 colorways uitkomen via Solebox. De sneaker zal €120,- gaan kosten. Bekijk de Releasekalender voor een volledige Storelist overview. Ben jij benieuwd hoe de nieuwe colorways eruit zien? Bekijk dan de foto’s hieronder.


Puma Cell Alien

Puma Cell Alien OG 'High Risk Red'

369801-03 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders

Puma Cell Alien

Puma Cell Alien OG 'Yellow Alert'

369801-07 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders

Puma Cell Alien

Puma Cell Alien OG 'Classic Green'

369801-02 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article