Palace x adidas Originals Superstar 106

Dit is niet de eerste samenwerking tussen Palace en adidas Originals. Eerder heeft Palace al samengewerkt met het drie strepen merk aan de Camton Trainer. Dit keer hebben de twee merken een remake gemaakt van de Palace adidas Originals Superstar.

Palace Skateboards is een skateboard merk opgericht door Levent Tanju in 2009. De kleding en schoenen van Palace Skateboarding zijn gefocust op de jaren 90 stijl. Bijzonder aan Palace is dat elke vrijdag een nieuwe drop komt van kleding, accessoires en schoenen zowel online als in hun 4 winkels in Londen, New York, Tokyo en Los Angeles.

De adidas Originals Superstar komt in drie colorways: zwart, wit en neon. De upper van de sneaker is gemaakt van premium leer met de drie strepen van adidas aan de zijkant. Een mooi detail is te vinden op de tong waar het adidas Originals logo over een stick figuur is geplaatst met de woorden “Das logo mit 3 Palace. Never gets old” in het goud. De rest van de tong wordt bedekt met mooie dikke veters en geven zo structuur aan de leren upper. De sneaker wordt afgemaakt met het Palace logo op de hiel en zijkant van de upper.

De Palace x adidas Originals Superstar komt uit op de Palace Website op vrijdag 7 juni om 12 uur CEST (Nederlandse tijd) voor €130,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Palace adidas Originals Superstar
Palace adidas Originals Superstar
Palace adidas Originals Superstar

Palace adidas Originals Superstar
Palace adidas Originals Superstar

Palace adidas Originals Superstar
Palace adidas Originals Superstar
Images by: Palace

Previous ArticleNext Article

Y-3 Kaiwa komt in een triple black colorway 0

Het Japanse merk Yohji Yamamoto breidt zijn collectie in samenwerking met adidas uit. Samen brengen zij namelijk een nieuwe colorway uit van het Y-3 Kaiwa model. Dit keer komt het Kaiwa model in een triple black colorway. Deze colorway zal op 20 juni 2019 verkrijgbaar zijn.

In 2018 debuteerde de adidas Y-3 Kaiwa. Al snel werd de sneaker populair onder Yohji Yamamoto fans dankzij de combinatie van een futuristische upper met een hoge tong en een trendy midsole. Nu is het model klaar om zijn debuut te maken in 2019 in een nieuwe colorway, namelijk een triple black colorway.

adidas Y-3 debuteerde hun samenwerking in 2003. Wat bijzonder is aan deze samenwerking, is dat de designs ver voor zijn tijd is. De sneakers zijn erg futuristisch ontworpen. De naam Y-3 heeft een vrij simpele betekenis. De ‘Y’ staat voor Yohji Yamamoto en de ‘3’ staat voor de 3 kenmerkende strepen van adidas. Het streepje in het midden staat voor de samenwerking tussen de twee merken.

adidas Y-3 Kaiwa ‘Triple Black’ | EF2561

Zoals we al zeiden is de Y-3 Kaiwa een geliefd model en een futuristische sneaker. De voorkant van de sneaker is gemaakt van leer. In tegenstelling tot de voorkant is de achterkant gemaakt van rekbaar neopreen. Hierop zit een suède heel pull tab op bevestigd. De hoog uitgesneden tong biedt enige afwijking van het silhouet. Op de tong staat in witte dikgedrukte letters de ‘Y-3′ branding met hier doorheen Yamamoto’s handtekening. De midsole wordt geaccentueerd door bolvormige pods die extra vorm geven aan de outsole.

Morgen, 20 juni 2019, is deze sneaker verkrijgbaar voor €350,- via adidas.nl en andere webshops. Bekijk onze Releasekalender om de volledige Storelist overview te bekijken. Bekijk foto’s van de adidas Y-3 Kaiwa ‘Triple Black’ colorway hieronder. Neem ook dagelijks een kijkje op Sneakerjagers, zodat jij up-to-date blijft van het laatste sneakernieuws!


Y-3 Kaiwa
Y-3 Kaiwa
Y-3 Kaiwa
Images by adidas

Nike Air Max 720 OBJ // Release Reminder 6

Aanstaande vrijdag, 21 juni, released Odell Beckham Jr. in samenwerking met Nike zijn kleurrijke Air Max 720. Het model beschikt over een enorm aantal verschillende kleuren. De Air Max 720 OBJ “Young King of the Drip” colorway zal verkrijgbaar zijn via onder andere Nike.

Het idee van het verleggen van grenzen van denken en design leidde Eric Goto (Nike Sportswear Design Director) tot een vernieuwd variant op de Air Max 720. Hij creëerde deze nieuwe look gebaseerd op zijn persoonlijkheid. Het design is geïnspireerd door het klassieke silhouet, de Zoom Turf 96 met grippatronen op de outsole die passen bij meerdere Zoom Turf producten. OBJ en Goto verlegden beiden hun grenzen door het verbinden van het verleden en heden.

Nike Air Max 720 OBJ | CK2531-900

De Young King of the Drip colorway beschikt over meerdere kleuren die staan voor de wilde mode van nu. Een draai aan de onconventionele, gedurfde stijl van OBJ. Odell Beckham Jr. staat voor een generatie van statement-makers. De Air Max 720 OBJ is daarom ook een eerbetoon aan modellen uit de jaren ’90 omdat zij een opvallende houding hadden en een unieke stijl.

Een unieke print met een tijgerachtig camouflagepatroon word gecombineerd met een heatmap-achtige combinatie op de toebox en rondom de enkel. De zijkanten van de sneaker beschikken over een volt kleurige mesh basis met frisse witte overlays van leer. Op de upper zijn meerdere suède details te vinden in de kleuren roze, blauw en volt. In tegenstelling tot de upper is de zool vrij simpel gehouden. De midsole bevat een witte kleur met hieronder een transparante Air Max 720 Unit. Deze is uitgerust met opvallende neon details.

Aanstaande vrijdag, 21 juni, komt de Air Max 720 OBJ uit via onder andere nike.com. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist overview. Benieuwd hoe de colorway eruit ziet? Bekijk de foto’s van de samenwerking hieronder. Vergeet ook niet om Sneakerjagers dagelijks te checken voor het laatste sneaker nieuws.


Air Max 720 OBJ
Image by 43Einhalb
Air Max 720 OBJ
Image by Nike

Summer Sale bij Nike // tot wel 50% korting 64

Nike heeft vanaf vandaag Nike Summer Sale 2019 met kortingen tot wel 50%. Een goede reden dus om jou sneaker collectie uit te breiden! Wij hebben daarom voor jou een top 10 gemaakt van de beste items uit deze Nike Summer Sale 2019. De actie loopt van woensdag 19 juni tot en met dinsdag 16 juli 2019. Zit er niks voor jou bij deze top 10? Check dan de volle Nike sale HIER en houd onze releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven van upcoming release.


Nike Air Max 97 PE

Nike’s Air Max 97 PE heeft een strakke, monochrome look en Max Air demping voor comfort en stijl die lang meegaan.


Nike Air Force 1 Jester XX

Het Air Force 1 Jester XX model van Nike is een grappige nieuwe versie van de iconische schoen. De logo’s lijken van het premium leren bovenwerk te zijn gevallen en vervolgens lukraak te zijn opgeplakt door een clown.


Nike Air Max 98 Premium

De Nike Air Max 98 Premium Animal brengt een retro Air Max stijl terug met moderne innovaties voor extra comfort. Het gecombineerde bovenwerk van leer en mesh biedt duurzaamheid en ventilatie, terwijl de Max Air unit over de hele lengte voor responsieve demping zorgt.


Nike Air Max 98

De Air Max 98 is opnieuw een belangrijk onderdeel van de lifestyle-releases van Nike. Hij is al uitgebracht in een handvol felle en krachtige colorways en de nieuwste colorway verschijnt in een kleurrijke slangenhuid.


Air Jordan 3 WMNS - Nike Summer Sale 2019

Het Air Jordan 3 Retro SE model verfrist het originele basketbal icoon met een gecombineerd bovenwerk en zichtbare Max Air demping voor extra comfort.


Nike Air VaporMax 2019

Nike’s Air VaporMax 2019 is ontworpen voor hardlopers, maar gekaapt voor de straat. Deze schoen heeft de lichtste, meest flexibele Air Max demping ooit. Geweven stretchmateriaal omhult je voet voor ondersteuning, stabiliteit en een licht gevoel, terwijl externe versteviging in de hak de achterkant van je voet omsluit.


Nike M2K Tekno SE - Nike Summer Sale 2019

De Nike M2K Tekno SE haalt inspiratie uit de Monarch franchise en is gemoderniseerd met een futuristische hielclip en een zachte tong. Het bovenwerk wordt herinnert aan het design van de oorspronkelijke Monarch en de stevige buitenzool doet denken aan de geliefde Monarch IV.


Nike Air Max 1 Premium - Nike Summer Sale 2019

Met de Nike Air Max 1 kreeg de wereld in 1987 een eerste indruk van Nike Air demping. Deze versie van de Nike Air Max 1 Premium heeft wilde-dierenprints en biedt responsieve demping voor maximaal comfort.


Nike Air Force 1 '07 LV8

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 2 heeft dezelfde op basketbal geïnspireerde performancekenmerken. Net als het origineel uit 1982. Daarnaast heeft de sneaker een nieuwe designdetails voor een gestroomlijnde look.


Nike WMNS V-Love O.X. - Nike Summer Sale 2019
Images by Nike

De Nike V-serie kwam uit in 1985 en bestond uit 3 modellen. Namelijk: de Vector, Vengeance en de Vortex. Nike’s V-Love O.X. is een moderne uitvoering van de OG Vengeance en heeft een hogere zool en een minimalistisch bovenwerk.