Off-White™ komt met ODSY-1000 sneaker 933

Een maand geleden bracht Off-White zijn FW19 collectie uit. Echter is het alleen nog mogelijk om de meeste sneakers te pre-orderen. In de FW19 collectie komen er ook 3 nieuwe colorways uit van het ODSY-1000 model.

Dat Off-White momenteel één van de grootste merken ter wereld is, daar is geen twijfel over mogelijk. Het merk is opgericht door het Amerikaanse icoon, Virgil Abloh. In 2013 werd het in Milaan gevestigde Off-White opgericht. De reden dat het hoofdkwartier in Milaan gevestigd is omdat Virgil Abloh wil dat de collecties worden gemaakt in Italië met een Amerikaanse stijl. Ook opende Virgil Abloh 15 showrooms over de gehele wereld. Wie had verwacht dat Abloh met een master in Architectuur zo’n groot succes zou kunnen brengen met het ontwerpen van premium streetwear?

Voordat Virgil Abloh met Off-White kwam, had hij een ander streetwear merk genaamd Pyrex Vision. Vele beroemdheden ontvingen dit met open armen. Echter werd hij geconfronteerd op het moment dat hij Ralph Lauren kleding begon in te kopen, te re-designen en vervolgens voor een enorm hoge prijs verkocht. Om deze reden besloot Virgil Abloh om Pyrex Vision te schrappen. Ondanks de kritiek die hij kreeg duurde het niet lang totdat hij een comeback maakte met het ondertussen wereldberoemde merk Off-White.

Virgil Abloh kijkt niet alleen naar wat hip is en naar wat iedereen draagt. Met Off-White wil hij een soort avant-garde creëren door streetwear te combineren met premium fashion. De ontwerper experimenteert met het maken van een klassiek design, maar dan in een vernieuwde richting. Het moet geschikt zijn voor de jonge millennial generatie.

Off-White ODSY-1000 Details

De ODSY-1000 is verkrijgbaar in 3 verschillende colorways. Een ‘Baby Blue/Black’, ‘Blue/Red’ en een volledig roze colorway. De upper is gemaakt van een mix van mesh, suède en rubber. Naast deze materialen beschikt de upper ook over een mooi borduurwerk en levendige, luxe details. De ‘Baby Blue/Black’ colorway beschikt over een witte tong met een roze rubberen lip aan de bovenkant. Elastische oranje eyestays verschijnen onder een doorzichtig paneel dat bedekt is door het kenmerkende Arrows logo van Off-White. Op de achterkant bevindt zich een rubberen hakkooi. Hierboven zit een heel tab die gemaakt is als het kenmerkende gele tape motief. Een ander detail op de hak is de korte liniaal die loopt van 0 tot en met 5 centimeter. Al deze details zijn bevestigd op een dikke tussenzool. Op deze zool zitten weer grote spikes. Op de neus staat de naam van het model “ODSY-1000”.

De andere 2 colorways zijn eigenlijk exact hetzelfde. Het roze model is volledig roze, alleen achterop de hiel zit een groen paneel. De veters beschikken over een blauwe kleur en de kenmerkende Arrow heeft een oranje kleurtje. Als laatste is er nog de ‘Blue/Red’ colorway. Deze colorway beschikt over een rode Arrow en heeft groene veters. Ook dit model heeft op de tong een roze rubberen lip. De binnenkant bevat over een opvallende, gele kleur.

Het ODSY-1000 model van Off-White is verkrijgbaar in 3 verschillende colorways. De ‘Baby Blue/Black’ colorway en de ‘Blue/Red’ colorway zijn voor mannen en de roze colorway is voor vrouwen. Het is mogelijk om de sneaker al te bestellen via de Off-White website voor €590,-. Echter zal je nog wel tot 15 oktober moeten wachten totdat sneaker geleverd wordt. Check de foto’s hieronder voor een duidelijke look van de colorways. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste sneakernieuws? Houd dan dagelijks Sneakerjagers in de gaten!
Images by: Off-White


Previous ArticleNext Article

Officiele Nike foto’s van de Air Max 90 SP ‘Total Orange’ colorway 1

De Air Max 90 bestaat alweer een tijdje. De sneaker is namelijk dertig jaar geleden voor het eerst op de markt gebracht en dat moet natuurlijk gevierd worden. Zo heeft Nike dit jaar een nieuwe variant gelanceerd, namelijk de Air Max FlyEase en is er een compleet nieuw model ontstaan: de Air Max 2090. Hoe dan ook is de verjaardag van de Air Max 90 nog lang niet klaar en zal de sneaker voorlopig nog in vele colorways verschijnen. Nike komt deze keer met een gloednieuwe ‘Total Orange’ colorway van de welbekende ‘Duck Camo’. Deze Nike Air Max SP ‘Total Orange’ mag je absoluut niet missen!

Nike Air Max 90 SP ‘Total Orange’ | CW4039-800

De naam van de colorway verklapt het al, de sneaker zal een volledig oranje bovenwerk krijgen. Maar dat is niet het enige. Het bovenwerk is gekleed in mesh en heeft lederen overlays gekregen. Over de lederen mudguard bevindt zich het welbekende en opvallend ‘Duck Camo’ in oranje/bruine tinten. Verder zien we een zwarte Swoosh, zwarte eye-lets en ook de branding patch op de heel gaat gekleed in een zwarte kleur. Verder kijken naar de zool zien we dat de air-unit een oranje kleur bevat en dat de ook zeer kenmerken Air Max 90 Wedge (het gedeelte rondom de air-unit) gekleed is in het zwart. De middenzool heeft daarentegen een witte kleur gekregen terwijl de buitenzool terugkeert in het oranje. Het branding-logo is in het zwart op de tong bevestigd.

De sneaker wordt binnenkort verwacht, namelijk op vrijdag 19 juni via o.a. Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €140,00 euro. Vergeet niet je wekker te zetten, want om klokslag 09:00 zal dit paar online verschijnen. Neem een kijkje in onze releasekalender als je benieuwd bent welke sneakers er nog meer droppen binnenkort en volg ons op sociale media voor het laatste sneaker nieuws. Check hier beneden de afbeeldingen van deze Air Max Total Orange.

Nike Air Max 90 SP Duck Camo 'Total Orange'

vrijdag 19 juni 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Total Orange'
Nike Air Max 90 'Total Orange'
Images by Nike

De Nike Air Force 1 Shadow komt in een nieuwe colorway 9

Nike is de laatste tijd lekker op dreef met nieuwe colorways. Het bekende Nike Air Force 1 Shadow model is al meerdere malen verschenen in nieuwe colorways en ook nu verschijnt het model weer in een nieuwe colorway. De Nike Air Force 1 Shadow is een nieuwe variant op de Nike Air Force 1. De sneaker is een eerbetoon aan vrouwen die een voorbeeld zijn voor de volgende generatie door verandering in de omgeving te brengen. Beiden sneakers zijn razend populair en kunnen we tegenwoordig niet meer weg denken in onze sneakerwereld. Deze nieuwe Air Force 1 Silver belooft ook weer een plaatje te worden!

Nike Air Force 1 Shadow ‘Silver’ | CW6030-001

Deze Air Force 1 Silver is een kleurrijke colorway met veel details. Het bovenwerk is gekleed in een zilveren basiskleur. Als we verder kijken zien we nog drie andere kleuren die zich bevinden op het bovenwerk. Zo zien we de kleur blauw, paars en oranje. De paarse kleur zien we terug op de neus en in het dubbele ‘air’ plaatje op de middenzool. Het veter gedeelte wordt omlijnd door een oranje kleur en oranje is daarbij ook weer te zien op de heel. Als we verder kijken naar de kleur blauw zien we deze in de Swoosh en terugkomen in het branding-logo op de tong. Het bovenwerk beschikt niet alleen over een zilveren kleur, maar heeft op de neus en in het middenstuk ook een reliëf. Verder heeft de middenzool om het design compleet te maken een witte kleur gekregen.

Wanneer deze te gekke colorway zal releasen is nog niet bekend. Hierover verwachten wij binnenkort meer te weten, houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de release. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €110,00 euro. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en tot de release kun je hieronder genieten van de afbeeldingen!

Nike Air Force 1 Shadow 'Silver'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Shadow 'Silver'
Nike Air Force 1 Shadow 'Silver'
Images by Nike

Just In! De Nike Air Max 90 ‘Aurora Volt’ 20

Nike heeft vandaag de Air Max 90 in een ‘Aurora Volt’ colorway gedropt. Zachte pastel kleuren op een heerlijk stoer model, en dit keer exclusief voor Nike members! De sneaker blijft trouw aan zijn OG roots, zoals het merk zelf al zegt. Natuurlijk met de iconische zool met wafelpatroon, gestikte overlays en klassieke TPU-accenten. Inmiddels is het paar al verkrijgbaar bij Nike, dus wees er snel bij! Want ze gaan hard.

Nike Air Max 90 ‘Aurora Volt’ | CZ0366-100

De Nike Air Max 90 heeft dit keer een verassende make over gekregen. De sneaker uit 1990 is inmiddels niet meer weg te denken, het paar maakte voor het eerst zijn debuut in een strakke colorway genaamd ‘Infrared’, ook wel bekend als Hyvent Orange. Het paar werd ontworpen door Tinker Hatfield en begon als een hardloopschoen. Al snel werd de sneaker opgemerkt door het publiek en werden ze ook gedragen buiten het veld. Nu hebben ze behoorlijk wat colorways mogen meemaken en is die nu vertoond in pastelkleuren. Met op elk labeltje een andere zachte kleur. Perfect voor de zomer.

De frisse seizoen kleuren zorgen voor een moderne look en de Max Air demping zorgt voor comfort. Vertelt Nike trots. De Nike Air Max 90 is een bekend model in de Nike geschiedenis en je wilt het paar voor geen goud missen. Iedereen heeft wel een paar in de kast, en anders zou daar snel verandering in mogen komen.

Release info

Eindelijk is die er! De heerlijke Air Max 90 Aurora Volt. Vandaag op 4 juni 2020 kwamen ze uit om 09:00 uur. Ze zijn verkrijgbaar bij Nike vanaf 140,- euro. Wees er snel bij, want de eerste maten gaan al hard! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Air Max 90

CZ0366-100 · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike