Nike ZoomX Vista Grind krijgt een nieuwe colorway 1011

Eerder dit jaar kwam Nike met de bekendmaking van de Women’s Summer Footwear 2019 collectie. Deze collectie bestaat uit geheel nieuwe silhouetten, modellen met een aantal aanpassingen en nieuwe colorways op bestaande modellen. Sommige sneakers uit de Summer Footwear 2019 collectie zijn op dit moment al gereleased, namelijk de Nike React Element 55 ‘Laser Fuchsia’ en Air Max Dia. De andere sneakers uit deze collectie zullen waarschijnlijk richting de zomer uit gaan komen.

Eén van de meest opvallende sneakers uit deze collectie is de Nike ZoomX Vista Grind. Ondanks dat dit model binnen de vrouwen collectie valt, zullen er waarschijnlijk ook veel mannen zijn die deze sneaker willen bemachtigen. Er zijn verschillende interessante details te vinden op dit model. Zo is de zool ongeveer net zo hoog als de gehele upper, maar toch is deze zool anders dan de andere bulky soles. Door het gebruik van strakke lijnen geeft dit namelijk een futuristische look aan de sneaker. De originele colorway die binnen de Summer Footwear 2019 collectie valt is een combinatie van neon groen en oranje. Nu krijgt de Nike ZoomX Vista Grind alweer een nieuwe colorway terwijl het model nog niet eens gereleased is.

Nike ZoomX Vista Grind details

De nieuwe colorway op de ZoomX Vista Grind is een stuk rustiger dan de eerste. Op de sneaker vind je nog steeds de neon groene kleur, maar dit keer in combinatie met wit. Een vet detail is het doorzichtige gedeelte op de upper. Hierdoor krijg je de kans om de sneaker net een eigen twist te geven door bijvoorbeeld een bepaalde kleur sok te dragen. Over dit doorzichtige gedeelte lopen de Swooshes. Deze bestaan echter alleen uit een zwarte of witte omlijning.

Er is jammer genoeg nog geen releasedatum bekend van de Nike ZoomX Vista Grind. Voorlopig moeten we het nog even doen met deze foto’s. Wil jij op de hoogte blijven van deze release? Houd dan onze releasekalender goed in de gaten.


Images by: @alexisbars
View this post on Instagram

@nike Vista Grind. ✅

A post shared by Streetwear (@alexisbars) on


Previous ArticleNext Article

De Nike Air Force 1 x Kith is bevestigd! 5

Het is eindelijk zo ver. De langverwachte samenwerking tussen Kith en Nike zet eindelijk stappen in de juiste richting. De officiele foto’s van de Air Force 1 collab die al +/- een half jaar op ‘rumoured’ staan bevestigen dat het model daadwerkelijk uit zal komen. Deze Nike Air Force 1 Low x Kith heeft echter nog geen vaste releasedatum.

De colorway is eigenlijk vrij simpel. Zo is het volledige bovenwerk gemaakt van wit leer. Hier zien we echter wel een kith-patroon op het middenpaneel, achter de swoosh. Op de toebox zien we een rode mini-swoosh. Deze zelfde rode kleur zien we later ook terugkomen op de lining en de branding op de tongue en heel.

Nike Air Force 1 Low x Kith | CZ7926-100

Een vaste releasedatum heeft deze Nike Air Force 1 Low x Kith nog niet maar gezien het feit dat de officiele foto’s er al wel zijn stelt ons gerust. De kans is nu namelijk groot dat de collab binnenkort bevestigd zal worden door Nike. Zoals altijd zal het model ook uitkomen bij Nike.com

In de tussentijd check je de Sneakerjagers Releasekalender voor updates over deze release. Ook bekijk je hier het meest complete overzicht van alle releases die nog komen gaan. Hiernaast bekijk je ook de meest hyped sneakers van dit moment. 

Kith X Nike Air Force 1 Low

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders

Scoor de Air Force 1 PRM ‘Red Bark’ met bijna €50 korting 9

Op dag twee van het Sneakerjagers Sneaker Steal Festival heb ik voor jullie de Air Force 1 PRM ‘Red Bark’ voor een echte steal prijs. Ik heb deze heerlijke sneaker van Nike namelijk voor jullie voor maar €82,46. Dat betekend bijna €50 korting.

Het is al een tijdje geleden dat deze premium versie van de Nike Air Force 1 uit kwam, maar dat neem het fijt niet weg dat dit een heerlijke sneaker is. Met premium materialen en opvallende structuren op het bovenwerk is dit een van de toppers van het Sneaker Steal Festival.

Op het bovenwerk van de sneaker zien we verschillende texturen in verschillende materialen en kleuren. Het licht rode leer heeft een reptielen textuur en loop vanaf de hak van de sneaker helemaal naar de tenen. De toebox en midpanel hebben een iets andere textuur en is wat donker rood gekleurd. De rode kleuren worden perfect opgebroken door de witte kleuren op bijvoorbeeld de Swoosh, hak en verteren. Naast de witte Swoosh is de Nike branding ook te vinden op de hak en tong van de sneaker.

De midsole is wit gekleurd en past daarmee perfect bij de witte details op het bovenwerk. De outsole is zwart gekleurd en deze kleur zien we ook weer subtiel terug op de midsole bij de Air branding.

Wil je deze Air Force 1 PRM ‘Red Bark’ scoren? Check dan de knop hieronder. Naast de 15% korting die je al hebt krijg je ook nog eens 25% extra korting door de code SALE25 te gebruiken bij het afrekenen.

Voor meer steals check je natuurlijk de Sneaker Steal Festival pagina!

Nike Air Force 1 PRM 'Red Bark'

CV5567-200 · Nu voor €110,-

Bekijken bij Sneakerbaas
Air Force 1 PRM 'Red Bark'
Air Force 1 PRM 'Red Bark'
Air Force 1 PRM 'Red Bark'
Uitgelichte afbeelding by 43 Einhalb

De Saucony x Lapstone & Hammer Courageous Moc ‘Two Rivers’ 9

Het merk Saucony is de laatste tijd een beetje onder onze radar gedoken. Het merk wat 4/5 jaar geleden volledig door brak in de sneaker wereld staat bekend om zijn klassieke colorways en casual materialen. Wat we al helemaal enige tijd niet meer gezien hadden waren collabs. Het merk komt nu met een nieuwe samenwerking met Lapstone & Hammer. De twee partijen werken op het Courageous Moc model en krijgt een ‘Two Rivers’ colorway.

Het bovenwerk van deze Saucony x Lapstone & Hammer Courageous Moc ‘Two Rivers’ zit vol verassende details. Zo zien we bijvoorbeeld direct dat de veters gemaakt zijn van dunnen strookjes leer, wat je vroeger ook op Timbaland bootschoenen zag! Deze kunnen snel en gemakkelijk aangetrokken worden met een pull-tab. Verder zien we een zwarte toebox van kort-suède, terwijl we op de rest van de sneaker lichtgrijs langharig suède zien. Verder zien we op de sneaker nog fel paarse en gele details.

Deze Saucony x Lapstone & Hammer Courageous Moc ‘Two Rivers’ zal uitkomen op 29 mei 2020. Het model staat momenteel gepland bij retailers als 43einhalb. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor het complete overzicht en eventuele updates over deze release. 

Lapstone & Hammer X Saucony Courageous Moc 'Two Rivers'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders
Lapstone & Hammer
Lapstone & Hammer
Pictures by 43einhalb