Nike ZoomX Vista Grind krijgt een nieuwe colorway

Eerder dit jaar kwam Nike met de bekendmaking van de Women’s Summer Footwear 2019 collectie. Deze collectie bestaat uit geheel nieuwe silhouetten, modellen met een aantal aanpassingen en nieuwe colorways op bestaande modellen. Sommige sneakers uit de Summer Footwear 2019 collectie zijn op dit moment al gereleased, namelijk de Nike React Element 55 ‘Laser Fuchsia’ en Air Max Dia. De andere sneakers uit deze collectie zullen waarschijnlijk richting de zomer uit gaan komen.

Eén van de meest opvallende sneakers uit deze collectie is de Nike ZoomX Vista Grind. Ondanks dat dit model binnen de vrouwen collectie valt, zullen er waarschijnlijk ook veel mannen zijn die deze sneaker willen bemachtigen. Er zijn verschillende interessante details te vinden op dit model. Zo is de zool ongeveer net zo hoog als de gehele upper, maar toch is deze zool anders dan de andere bulky soles. Door het gebruik van strakke lijnen geeft dit namelijk een futuristische look aan de sneaker. De originele colorway die binnen de Summer Footwear 2019 collectie valt is een combinatie van neon groen en oranje. Nu krijgt de Nike ZoomX Vista Grind alweer een nieuwe colorway terwijl het model nog niet eens gereleased is.

Nike ZoomX Vista Grind details

De nieuwe colorway op de ZoomX Vista Grind is een stuk rustiger dan de eerste. Op de sneaker vind je nog steeds de neon groene kleur, maar dit keer in combinatie met wit. Een vet detail is het doorzichtige gedeelte op de upper. Hierdoor krijg je de kans om de sneaker net een eigen twist te geven door bijvoorbeeld een bepaalde kleur sok te dragen. Over dit doorzichtige gedeelte lopen de Swooshes. Deze bestaan echter alleen uit een zwarte of witte omlijning.

Er is jammer genoeg nog geen releasedatum bekend van de Nike ZoomX Vista Grind. Voorlopig moeten we het nog even doen met deze foto’s. Wil jij op de hoogte blijven van deze release? Houd dan onze releasekalender goed in de gaten.


Images by: @alexisbars
View this post on Instagram

@nike Vista Grind. ✅

A post shared by Streetwear (@alexisbars) on


Previous ArticleNext Article