Release Reminder: UNDERCOVER x Nike Daybreak

Vol verwachting klopt ons hart! De lang verwachte UNDERCOVER x Nike Daybreak dropt aanstaande vrijdag 7 juni 2019 om 09:00 uur. Voor nu zijn alleen de “Blue Jay en ‘Black/White’ colorway bevestigd. De ‘Bright Citron’ en de Triple Black colorways moeten nog een officiële releasedatum krijgen. Daarnaast komt er nog een rode en groene colorway.

Jun Takahashi’s UNDERCOVER heeft al eerder een sneaker gemaakt samen met Nike en hebben toen samengewerkt aan een React Element ’87. Nu hebben Jun Takahashi en Nike een rework gemaakt van de 1979 Nike Tailwind, die voor het eerst was te zien op de Paris Fashion Week SS19. De sneaker bevat een nylon upper met een suède overlay en een plastic stuk op de hiel om zo de sneaker een futuristische look te geven. UNDERCOVER branding is te vinden op de midsole, hiel en tong.

In aanvulling op de Daybreak, hebben UNDERCOVER en Nike er nog een kleding collectie bij gemaakt. De vier kledingstukken kan je geheel personaliseren. Met klittenband kan de pasvorm worden veranderd en mouwen kunnen aangepast worden. De capuchon van de trui kan worden gebruikt als zak met een kangaroo zak aan de voorkant van de trui.

De UNDERCOVER x Nike Daybreak komen uit op 7 juni voor €170,- samen met de gehele kleding collectie. Check hieronder de afbeeldingen van de sneakers en de kledingcollectie.


UNDERCOVER x Nike Daybreak
UNDERCOVER x Nike Daybreak
Images by Nike

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Black'

BV4594-001 · Prijs vanaf €284,-

Naar alle aanbieders

UNDERCOVER x Nike Daybreak
UNDERCOVER x Nike Daybreak
Images by Nike

UNDERCOVER x Nike Collectie

Images by Nike

Previous ArticleNext Article