Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 23

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent weer een week vol met nieuwe vette releases. Afgelopen week hebben er ook al flink veel releases plaatsgevonden, dus misschien heb jij al een mooi paartje weten te scoren. Zat er afgelopen week echter niks tussen wat voor jou interessant was of wil je jouw sneakercollectie nog verder uitbreiden? neem dan hieronder een kijkje naar de Hottest Sneaker Releases van deze week.

De releases van deze week lopen erg uiteen. Zo zien we de sneakers uit de BETRUE collectie van Nike met daarop de Pride vlag verwerkt, maar ook een nieuwe colorway van de Yeezy Boost 350 V2. Nieuwsgierig naar alle releases? Bekijk dan onze releasekalender.


1. Nike Air Max 720 ‘BETRUE’ | CJ5472-900

Nike Air Max 720 'Be True'

Begin dit jaar bracht Nike de Air Max 720 voor het eerst uit. Dit nieuwe silhouet heeft de grootste Air Unit tot nu toe.De Air Unit is namelijk 38 millimeter hoog en is voor 360 º zichtbaar, zowel horizontaal als verticaal. Dit model viel al snel in de smaak bij velen en heeft dus al een flink aantal colorways gekregen. Niet zo gek dus dat de Air Max 720 is opgenomen in de BETRUE collectie van Nike. Met deze collectie toont Nike zijn support aan de LGBTQ+ community. Nieuwsgierig naar alle sneakers uit deze collectie? Lees dan HIER ons blog over de Nike BETRUE collectie.

Nike Air Max 720 'Be True'

CJ5472-900 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

2. Fear of God X Nike Air Skylon II ‘Light Bone’ | BQ2752-003

Fear Of God X Nike Air Skylon II 'Light Bone'

Tegenwoordig hebben we al verschillende samenwerkingen tussen Fear of God en Nike mogen ervaren. Zo zagen we bijvoorbeeld al verschillende versies van de Nike X Fear of God 1 en Raid. Nu heeft Jerry Lorenzo, de oprichter van Fear of God, de Nike Air Skylon II een luxe make-over gegeven. De sneaker van ademend mesh, nubuck en soepel leer in een lichte off white kleur is perfect voor de warmere dagen. Een aantal interessante details op deze sneaker zijn de geperforeerde tong en de doorzichtige Swoosh.

Fear Of God X Nike Air Skylon II 'Light Bone'

BQ2752-003 · Prijs vanaf €318,-

Naar alle aanbieders

3. Nike Air Max 2 Light ‘Purple’ | AO1741-103

Nike Air Max 2 Light 'Purple'

Nike brengt de laatste tijd veel oude modellen terug met frisse nieuwe colorways. Eén van deze modellen is de Nike Air Max 2 Light. Eerder zagen we dit model al in de Blue Lagoon colorway verschijnen. Van deze colorway zijn flink wat paartjes verkocht. Dit keer krijgt de Air Max 2 Light een paarse make-over. Voor verdere details over deze nieuwe colorway lees je HIER ons blog. Zal deze colorway net zo lekker lopen als de ‘Blue Lagoon’?

Nike Air Max 2 Light 'Purple'

AO1741-103 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders

4. Nike React ISPA ‘Volt Glow’ | CT2692-002

Nike React ISPA 'Volt Glow'

Meestal laat Nike zich inspireren door atleten op alle niveaus. Dit keer is Nike een andere weg ingeslagen, namelijk die van de onverwachte omstandigheden. Dit heeft de Nike React ISPA tot gevolg. ISPA staat voor Improvise, Scavenge, Protect en Adapt. Ofwel improviseren, ontdekken, beschermen en aanpassen. Designer Erick Ikeda heeft bij het ontwerpen ook een onverwachte omstandigheid in gedachte genomen, namelijk de noodsituatie van Apollo 13. Er werd toen een lek geconstateerd in de zuurstoftank. Met gebruik van ducttape kon dit gat gedicht worden waardoor de mensen weer konden ademen in de ruimte. Dit is de reden dat de upper van de React ISPA een ducttape look heeft gekregen. Voor verdere details van deze sneaker lees je ons blog HIER.

Nike React ISPA 'Volt Glow'

CT2692-002 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders

5. adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Static Black’ | FU9006

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Black'

Yeezy gaat hard. We hebben al vele nieuwe colorways zien verschijnen op verschillende Yeezy modellen. Ook nu is adidas nog lang niet klaar met het releasen van deze sneakers. Er staan ons namelijk nog een hoop releases te wachten van zowel de Yeezy Boost 350 V2 als de Yeezy Boost 700 V2. Voor het totale overzicht van de Yeezy releases die er nog aan zitten te komen klik je HIER. Eén van de aankomende releases is de Yeezy Boost 350 V2 ‘Static Black’. Deze simpele maar toch opvallende colorway komt voor volwassenen, maar ook voor kids en de aller kleinste. Voor verdere details over deze sneaker lees je HIER ons blog.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Black'

FU9006 · Prijs vanaf €448,-

Naar alle aanbieders

6. UNDERCOVER X Nike Daybreak ‘Blue’ | BV4594-400

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Blue'

Toen het Japanse merk UNDERCOVER werd opgericht in het jaar 1990, maakte dit merk al snel een flinke groei door. Niet alleen groeide het merk in Japan uit tot iets groots, maar het werd ook al snel opgepakt in Europa. Door het grote succes van UNDERCOVER duurde het niet lang voordat de eerste samenwerking met Nike tot stand kwam in 2010. Dit keer krijgt de samenwerking tussen beide merken dan ook weer een vervolg. Dit keer op de legendarische Nike Daybreak.

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Blue'

BV4594-400 · Prijs vanaf €185,-

Naar alle aanbieders

7. UNDERCOVER X Nike Daybreak ‘Black’ | BV4594-001

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Black'

Naast de blauwe colorway geven UNDERCOVER en Nike het Daybreak model ook een zwarte colorway. Het ontwerp van deze sneaker is erg opvallend door de elementen die je terugvindt op het model. Het element op de hiel geeft een futuristische look aan deze retro hardloopschoen.

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Black'

BV4594-001 · Prijs vanaf €264,-

Naar alle aanbieders

8. Air Jordan 6 Retro SP ‘Reflective Silver’ | CI4072-001

Air Jordan 6 Retro SP 'Reflective Silver'

De eerste release van de Air Jordan 6 vond plaats in het jaar 1991. Dit was tijdens het eerste NBA kampioenschap waaraan Michael Jordan meedeed. Dit keer komt dit model met een reflecterend effect op de upper. Wanneer je de sneaker in het donker plaatst en hier vervolgens een foto van maakt met flits, zal alleen het zilverkleurige gedeelte van de sneaker nog te zien zijn. De Air Jordan 6 is echter niet het enige model die de Reflective Silver colorway krijgt. Ook de AJ7 en AJ8 komen in deze colorway. nieuwsgierig? Check dan onze releasekalender.

Air Jordan 6 Retro SP 'Reflective Silver'

CI4072-001 · Prijs vanaf €260,-

Naar alle aanbieders

9. Sneakerholics X KangaROOS Coil-R1 ‘Bubblegum’ | 4702S-000-0030

Sneakerholics X KangaROOS Coil-R1 'Bubblegum'

Een opvallende release deze week is de Sneakerholics X KangaROOS Coil-R1 ‘Bubblegum’. Door het gebruik van de roze kleur op de upper sluit de sneaker perfect aan op de naam van de colorway. Bij bubblegum denken we namelijk al snel aan die roze, enorm zoete kauwgom. Door het gebruik van de kleuren blauw en wit wordt er net wat meer rust gecreëerd op deze sneaker. Voor verdere details lees je HIER ons blog.

Sneakerholics X KangaROOS Coil-R1 'Bubblegum'

4702S-000-0030 · Prijs vanaf €340,-

Naar alle aanbieders

10. New Balance M1500 PRA ‘Camo’ | 728421-60-9

New Balance M 1500 PRA 'Camo'

Als laatste in het rijtje van de Hottest Sneaker Releases van week 23, kijken we naar een nieuwe colorway op de New Balance M1500. De laatste tijd hebben we verschillende sneakers voorbij zien komen met camouflage print. De ene sneaker heeft juist de wat meer traditionele camo print, terwijl de andere juist een desert camo print bevat. Dit keer geeft New Balance het M1500 model ook een camo make-over. Dit is echter een print die we nog niet eerder hebben gezien.

New Balance M 1500 PRA 'Camo'

M1500PRA · Prijs vanaf €250,-

Naar alle aanbieders

Uitgelichte afbeelding: Nigra Mercato


Previous ArticleNext Article