Air Jordan 3 “Animal Pack” // Closer look

De laatste paar jaren is het steeds populairder geworden om een lekker animal printje op je sneakers te dragen. Ieder merk heeft tegenwoordig wel een paartje met dit printje erop. In de meest exclusieve samenwerkingen komt het zelfs al voor. Dit keer is het de beurt aan Jordan Brand.

Na verwachting gaan ze een Air Jordan 3 “Animal Pack” uitbrengen. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heeft Nike vorig jaar, in samenwerking met Atmos, een klasse sneaker op de markt gezet die ontzettend gehyped is. Wie weet wat we van dit model wel niet kunnen verwachten.

De details

Jordan Brand gaat hoogst waarschijnlijk twee colorways uitbrengen en ze gaan er waarschijnlijk zo uitzien. Bij de eerste sneaker is de upper bedekt met zacht zwart pony haar. Daarnaast heeft hij bij de tenen en op de hak een overlay van zwart slangenleer. Vervolgens heeft het een witte midsole en een gum outsole. Tevens zijn de eyestays op de sneaker goud gekleurd en heeft deze colorway een wit Jumpman logo op de tong.

De tweede sneaker oogt heel anders. Om te beginnen is de upper bedekt met een zachte bruine vacht. Daarnaast heeft de mudguard een tijger print. Vervolgens zijn de overlays bij de tenen en op de hak ook van slangenleer maar dan in een grijze kleur. Tevens heeft hij, net zoals de eerste colorway, een witte midsole maar heeft hij een zwarte outsole. Ten slotte heeft deze sneaker ook goud kleurige eyestays en een wit Jumpman logo.

Helaas heeft Jordan Brand verder nog niks laten weten over dit paartje en laten ze ons in nieuwsgierigheid achter. Maar niet getreurd! Gelukkig zijn er genoeg andere beauty’s op komst. Neem nou het “Reflective Silver Pack” die aankomend weekend gaat uitkomen. Ben jij benieuwd naar meer opkomende informatie over dit “Animal Pack”, houd onze releasekalender dan goed in de gaten.


Air Jordan 3 Animal Pack CK4344-001 Release Date
Air Jordan 3 Animal Pack CK4344-002 Release Date
Sources by: zsneakerheadz / SHOF

Previous ArticleNext Article