Air Jordan 1 ‘First Class Flight’ // Closer look

Air Jordan heeft het afgelopen jaar zeker niet stil gezeten, en al helemaal niet met de Air Jordan 1. Ditmaal heeft Jordan weer gekozen voor dit model. In plaats van een colorway die gebaseerd is op outfits, gebeurtenissen of quote’s, is er nu gekozen voor een colorway die wat meer vliegtuig gerelateerd is. Iets wat natuurlijk niet zoveel voorkomt.

De details

Deze Air Jordan 1 is anders dan anders, maar toch heel strak. Om te beginnen is er gekozen Om de gehele body een witte kleur te gegeven met mooie details. De upper van de sneaker heeft een geperforeerde stof. Vervolgens is de outsole geel van kleur. Daarnaast is het label op de tong ook geel van kleur met daarop het Nike logo. Tevens is de underlay geel van kleur en heeft Michael Jordan een kleine handtekening hierin geplaatst.

Daarnaast staat er op de enkel aan binnenkant een barcode met het gemiddelde aantal punten, rebounds en assists die hij tijdens zijn carrière heeft behaald. Ook staat er op de achterkant van de heel een barcode met nog meer Jordan gerelateerde cijfers. vervolgens staat er op de zijkant van de heel een driehoekig icoontje met het cijfer 23 erin. De Swoosh op de binnenkant is geel van kleur terwijl de buitenste wit van kleur is. Tevens heeft de buitenste Swoosh wel een gele omlijning.

Deze beauty gaat op woensdag 31 juli uitkomen en zal een kostprijs van €150,- bevatten. Ben jij benieuwd hoe laat en waar je hem kan bemachtigen, check dan snel onze releasekalender.


Air Jordan 1 High OG 'First Class Flight'

555088-170 · Prijs vanaf €178,-

Naar alle aanbieders
Images by: hanzuying

Previous ArticleNext Article