Nike Air Max Tailwind IV “USA”

De Amerikaanse feestdag Independence Day is nog een maand verwijderd, maar dit wordt alvast gevierd met de Nike Air Max Tailwind IV “USA”. Op Independence Day wordt de onafhankelijkheid van Amerika gevierd, die zij op 4 juli 1776 gekregen.

De details

De upper is gemaakt van een donker deep navy blauw mesh met leren overlays. Over de midfoot zijn vele kleine witte Swoosh logo’s te vinden die de sterren van de Amerikaanse vlag representeren. De Swooshes op de toebox en rondom de hiel zijn rood gekleurd. Zo lijkt het net of dat je de Amerikaanse vlag om je voeten draagt. Een klein mooi detail is nog te vinden op de tong. Hier staat in het groot “USA” en daaronder bevinden zich de strepen van Amerika. De upper van de sneaker zit bovenop een witte midsole met een rood Air systeem.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor de Nike Air Max tailwind IV “USA” . Er wordt echter verwacht dat de sneaker binnenkort verkrijgbaar zal zijn op Nike.com. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten.


Nike Air Max Tailwind IV "USA"
Nike Air Max Tailwind IV "USA"
Nike Air Max Tailwind IV "USA"

Previous ArticleNext Article