Nike Air Max 720 Saturn nieuwste colorway

Nike heeft een nieuwe colorway geïntroduceerd voor zijn Air Max 720 Saturn. aan het begin van 2019 bracht Nike het Air Max 720 silhouet uit.

De Nike Air Max 720 Saturn is een bijzonder model, dit komt door zijn Air Unit, speciale zool en het high-top model. Door deze details hebben wij te maken met een mooie, futuristische sneaker. Ondertussen hebben wij al meerdere colorways gezien van dit model. De Air Max 720 Saturn debuteerde tijdens het All-Star weekend in een zwart/gele colorway. Ook bracht Nike in februari een witte colorway van dit model uit. Nu is er een colorway onderweg die beschikt over opvallende roze details.

Nike Air Max 720 Saturn

De nieuwe colorway van de Nike Air Max 720 Saturn is een sneaker die beschikt over vele details. Door middel van een combinatie van vorm en functionaliteit is de upper gemaakt van een zwarte laag neopreen. Er is voor neopreen gekozen, omdat dit voor ondersteuning zorgt en dit de draagbaarheid optimaliseert. Op de zijkanten beschikt de upper over overlappende lagen leer in de kleuren wit en zwart. Ook lopen er over deze overlappende lagen leer, twee blauwe strepen met witte Nike Air Max branding. Natuurlijk beschikt de sneaker over een gebruikelijk vetersysteem. Het kleurenpalet wordt aangevuld door een grote Swoosh met een roze outline op de zijkanten. Ook zijn er boven de enkel 2 roze knopen te vinden waarop de Swoosh te zien is. De Air Max 720 zool beschikt over een ijzige, blauwe kleur. Als finishing touch heeft de sneaker een stijlvolle gespsluiting die zich om de voet van de sneaker wikkelt.

De geruchten gaan rond dat deze nieuwe colorway zal uitkomen in de zomer via nike.com. Wij verwachten dat de sneaker een prijskaartje zal hebben van ongeveer €200,-. Scrol naar beneden voor foto’s van de nieuwe colorway van de Air Max 720 Saturn. Wil jij vanaf nu geen enkele release meer missen? Houd dan dagelijks onze releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws!


Nike Air Max 720 Saturn 'Laser Pink/Blue'

AO2110-101 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders
Saturn
Saturn
Saturn
Saturn
Images by Nike

Previous ArticleNext Article