sacai x Nike Blazer Mid // Release Reminder

Morgen, 30 mei, is het zo ver, sacai brengt in samenwerking met Nike de Blazer Mid uit. Er zullen 2 colorways van de ‘Blazer Mid’ uitkomen. Eerder deze maand brachten sacai en Nike ook al 2 colorways uit van de LDV Waffle Runner. Nu komt de ‘Blazer Mid’ ook uit in 2 verschillende colorways. Het model komt in een rood/gele colorway en een zwart/blauwe colorway. Beide colorways beschikken over details waar alles dubbel is, zoals de veters, tong, Swoosh en de zool.

Wil jij dit paar sneakers toevoegen aan jouw sneakercollectie? Houd dan goed de SNKRS App in de gaten, want daar komen de colorways morgen uit om 09:00 uur. Ook komen de colorways uit bij verschillende webshops. Check onze releasekalender om te bekijken bij welke retailers de sacai x Nike Blazer Mids nog meer verkrijgbaar zullen zijn. Aan dit model hangt een prijskaartje van €180,-. Scrol naar beneden voor foto’s van de sneaker en informatie over waar je de colorway kan shoppen.

Eerder schreven wij al een blog over de details van deze sneaker. KLIK HIER om dit blog te lezen. Wil jij geen enkele release meer missen? Check dan onze releasekalender om op de hoogte te blijven!


Blazer Mid
Blazer Mid

Sacai X Nike Blazer High 'University Blue'

BV0072-001​​​ · Prijs vanaf €358,-

Naar alle aanbieders

Blazer Mid
Blazer Mid

Sacai X Nike Blazer High 'Varsity Maize'

BV0072-700 · Prijs vanaf €272,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article