adidas komt met de nieuwe Magmur Runner

De afgelopen tijd is adidas hard bezig om veel nieuwe modellen op de markt de brengen. Ze hebben nu dan ook bekendgemaakt dat er weer een nieuw silhouet aan zit te komen. Ditmaal wordt het de adidas Magmur Runner en hij zal in twee colorways verschijnen.

De details

adidas heeft niet gekozen voor een zeer apart en futuristisch model. De sneaker is al uniek genoeg van zichzelf. Dit model gaat dus in twee colorways verschijnen, een zwart kleurige colorway en een witte. De twee zijn eigenlijk exact het tegenovergestelde van elkaar. Om te beginnen heeft de sneaker een speciale adiPREME zool die Adidas zelf ontworpen heeft. vervolgens heeft het een mudguard die een glanzende kleur heeft. Daarnaast is de upper gemaakt van stevig mesh en lopen er over de gehele body overlays van zacht leer. Ten slotte zijn de ‘Three Stripes’ van Adidas natuurlijk ook aanwezig op de sneaker.

Allebei de colorways zullen op zaterdag 1 juni uit gaan komen en zullen een prijskaartje van €120,- hebben. Ben jij benieuwd waar en hoelaat jij de adidas Magmur Runner kan bemachtigen? Check dan snel onze releasekalender.


adidas WMNS Magmur Runner 'Core Black

EE5141 · Prijs vanaf €63,-

Naar alle aanbieders
adidas Magmur Runner Black EE5141 Release Date
adidas Magmur Runner Black EE5141 Release Date

adidas WMNS Magmur Runner 'White'

EE5139 · Prijs vanaf €155,-

Naar alle aanbieders
adidas Magmur Runner White EE5139 Release Date
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article