UNDEFEATED en adidas slaan hun handen ineen en creëren een UltraBOOST

UNDEFEATED, een sneaker boutique gevestigd in California, gaat samen met adidas een nieuwe colorway uitbrengen van de UltraBOOST. Dit gebeurt allemaal in de aanloop naar ‘Memorial Day’. Dit is een feest- en gedenkdag waar de overleden militairen herdacht worden door het volk. Deze traditie begon na het jaar 1865 en wordt altijd op de laatste maandag van mei gehouden.

De details

Van oorsprong heeft deze sneaker een Triple White colorway. In dit geval hebben de twee bedrijven een aantal subtiele details toegepast die perfect bij de schoen passen. Om te beginnen heeft de sneaker op de tong een blauw adidas logo en zit er een Amerikaanse vlag op de heel-tap. Vervolgens hebben zowel de linker als de rechter sneaker aglets in een verschillende kleur. De ene aglet is blauw en de ander is rood. Daarnaast staat er op de rechter sneaker het ‘Five Stripes’ logo van UNDEFEATED in een rode kleur. Op de linker sneaker staat dit logo gespiegeld en hebben ze het een blauwe kleur gegeven.

Deze beauty gaat op vrijdag 24 mei uitkomen in de UNDEFEATED shops in de Verenigde Staten, Japan en China. Na verwachting wordt de sneaker in de eerst volgende week daarna verkocht op de webshop van adidas. Het prijskaartje gaat €160,- bedragen. Kan jij niet wachten om deze UltraBOOST van UNDEFEATED en adidas aan jouw collectie toe te voegen? houd dan onze releasekalender goed in de gaten.


Undefeated x adidas Ultra Boost 1.0

EF1968 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders
EF1968
EF1968
EF1968
EF1968
EF1968
EF1968
UNDEFEATED
EF1968 
UNDEFEATED
EF1968
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article