TheSoloist x Converse Jack Purcell Zip Low // Nu verkrijgbaar

Eerder dit jaar vond er al een samenwerking plaats tussen TheSoloist en Converse. De ERX 260 Hi was hier het resultaat van. Nu hebben TheSoloist en Converse de handen opnieuw ineen geslagen. Binnen deze nieuwe samenwerking is het de beurt aan de Converse Jack Purcell Zip Low. Dit model krijgt twee colorways.

De details

De TheSoloist x Converse Jack Purcell Zip Low komt dus in twee colorways. De ene colorway bestaat slecht uit de kleuren zwart en wit, terwijl de andere colorway meer kleur bevat. Ondanks dat de eerste colorway uit alleen zwart en wit bestaat, is het geen saaie sneaker. Er gebeuren alsnog verschillende dingen op de upper. De zijkanten zijn namelijk gestreept, maar de tong is voorzien van een sterren print. Een leuk detail op deze sneaker is een soort extra tong met daarop een rits. Dit extra element is vastgemaakt door middel van veters. De veters kruisen echter niet meer over de tong, maar zijn puur te vinden op de sneaker om het element met de rits vast te maken. Wanneer je de rits opent komt de originele tong te voorschijn waarop een label te vinden is met daarop de tekst “I AM THE SOLOIST”.

De details op de eerste colorway zijn eigenlijk allemaal hetzelfde als op de tweede colorway. Het enige verschil op de tweede is het kleurgebruik. Bij strepen en sterren denk je vaak al snel aan de vlag van de Verenigde Staten. Dit is ook terug te zien in het kleurgebruik op de tweede colorway, namelijk rood en blauw. Beide colorways worden op een rustige witte zool geplaatst met daaronder weer een opvallende outsole. Op de outsole is namelijk de tekst “HELLO I AM THE SOLOIST HELLO! HELLO! HELLO?” te vinden. Deze tekst zagen we bij de vorige samenwerking tussen TheSoloist en Converse ook al terugkomen.

Op dit moment zijn de TheSoloist x Converse Jack Purcell Zip Low al uitgekomen. Benieuwd waar je deze sneakers kan kopen? Check dan vooral hieronder de storelists en foto’s van de sneakers.


Takahiro The Soloist X Converse Jack Purcell 'Black & White'

164835C · Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders

Takahiro The Soloist X Converse Jack Purcell 'Red & White'

164836C · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders
Images by: SlamJam

Previous ArticleNext Article